מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה מדיכאון וחרדה - הימים שאחרי..ליאת05/01/2008
שלום רב,
לפני כ-3 שנים נפלתי במשבר וחליתי בדיכאון וחרדה, טופלתי בכדורים שונים
מסוג סרוקסט תקופה ארוכה ולאחר מכן רסיטל .ברוך ה' הבראתי לחלוטין והכל בסדר.
זה זמן מסויים שלקחתי רק חצי כדור רסיטל ולאחר מכן נטילה של יום כן יום לא.
מזה כחודש איני נוטלת כדורים- חשוב לציין כי בזמן הגמילה לא סבלתי מלחצים בראש או כאבים ובסך הכל עברתי את התהליך דיי בסדר.
מה שקורה היום ומאוד מפריע לי זה שאני יכולה לכעוס או להתעצבן בקלות,כאילו שיש בי אדרנלין ולא מרגישה רגועה כפי שהייתי,.זה יכול להתבטא בחוסר סבלנות או באימפולסיביות או אפילו קורה שאני מרגישה שאני מתנהגת בצורה גועלית.(אלו בדיוק התופעות תופעות שקורות לי בתקופת הקדם ווסת -PMS) .מרגישה שאני אפילו חצופה ולא שולטת בכעס וזה כלל לא מתאים לי.
בסה"כ אני טיפוס רגוע, שקול ,מנומס ונעים אבל לא יודעת אם זה בגלל הפסקת התרופה או שזה זמני עד שאני "אתאזן" או שאני פשוט אשאר במצב הזה???..
כמו כן השתמשתי ועדיין נוטלת -25 מג' טרזודיל מאחר ובעיית השינה לא נפתרה לי (ישנה 6 שעות עם כדור במקום 3 שעות ללא כדור) , ביום חמישי האחרון לא נטלתי כדור וישנתי 6 שעות ומאוד התפלאתי על כך..
כמו כן אני שוקלת לקחת תרופות טבעיות על בסיס יומי...להרגעה או משהו בסגנון..
בבקשה ענו לי ,זה מאוד חשוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאת
ד''ר ערן ואדים הראל07/01/2008חשוב לקבל יותר מידע לגבי המצב שבגינו הוחל הטיפול על מנת לענות על שאלתך. יכול להיות שהסמפטומים שמופיעים כעת הינם חלק מהבעיה הבסיסית אשר בגינה טופלת. בשל מורכבות העניין אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר שטיפל בך בעבר ולהפנות אליו את השאלות.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)