שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    גדעון
    15/06/2011

אני מתכוון להפסיק את התרופות ולא תגידו לי לא .
    פשוט אני לא רוצה למות בגיל 50 מכל התופעות הנלוות ללקיחת כדורים פסיכאטרים .
    השאלה שלי היא כזו אני הבנתי שתרופות אלו גורמות לתאבון מוגבר אז השאלה היא מרגע הפסקת התרופות האם התאבון יפחת והאם המשקל ירד קצת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הפסקת תרופות

שמוליק
    15/06/2011

כל הכבוד על ההחלטה האמיצה !!!

כשלקחתי תרופות כאלה, היה לי כרס, והיא נעלמה אחרי שהפסקתי. לא שמתי לב שתופעת הלוואי של תיאבון מוגבר; מה שהפריע לי, זו הייתה העייפות הנוראית.

בהצלחה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

זכריה
    16/06/2011

שמוליק תודה רבה לך מאחל בהצלחה גם לגידעון אני מאמין שיש אנשים שיש להם את זה (בעיות נפשיות) ויש כאלו שהגיעו בטעות אני אישית הייתי צריך לשבת בכלא ולא במחלקות סגורות הביאו לי בחירה ושם נדפקתי כי שם כל אחד נדפק גם הרופאים שכותבים אני מכיר אותם אישית הם עובדים בתל השומר רק הם לא מודעים לחומרת בעיתם וזה לא פגיעה אישית חלילה הם רק דוגמא אלא כל רופא ואח וכל הצוות גם המנקים וגם הסניטרים תהיה עם בריאים תהיה בריא תחיה עם עשירים תהיה עשיר שם אתה סופג את כל הבילבולים החרדות והזוועות שהם עברו ועוברים אני בתקווה שלא נצטרך את החומרים הסליחה על הביטוי מגעילים האלו שעושים רק נזק לאדם רפואה שלמה לכל עם ישראל ותודה למרות כל הנזק למערכת הפסיכיאטרית כי אם לא הם היה יותר גרוע ונאחל גם להם שישתפרו וילמדו מסקנות כי היום זה מגיע לכל הרבדים וגם ילדי השמנת שלהם יכולים לסבול מהפרעות כי יש להם הכל הם נולדו עם הכל בבית טוב הכל טוב ושלא צריך לעבוד קשה מגיעים הייסורים התחלואות והבעיות הקשות שום תורשה ושום בטיח הכל קישקוש אחד גדול גם אם יש פגם גנטי עובדה שפעם הוא לא התבטא כי פעם החיים היו אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

גבי
    17/06/2011

איפה כל במחלות הפסיכאטריות היו פעם
    כשאני הייתי ילד הייתי הולך מכות לא מכין שיעורים . נו אז מה אני פסיכי
    הייתי אצל רופא בבית חולים וסיפרתי לה על משהו שהיה בצבא , ואז היא אומרת לי שזה תהליך של מחלה . מצחיק כל דבר קשור , גם שזיינתי את אמא שלה בתחת זה גם קשור .
    הרופאים בבתי חולים הכי גרועים יש להם גב - עובדי ממשלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו