אני ממש מחפשת תשובה בבקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש מחפשת תשובה בבקשה..
    סטודנטית
    18/06/2011

אני סטודנטית בת 24 לעיתים קרובות קורה אתי משהו מאוד מוזר בעיני, במהלך היום אני נזכרת במקרה או סיטואציה שהייתי נבוכה בה או שהתחרטתי עליה אחרכך וברגע שאני נזכרת אני עושה תנועה של (התכווצות בידיים,או בפנים) לפעמים אני אומרת את השם של בן זוגי עד שהמחשבה נעלמת. זה נמשך לרגעים, אבל זה קורה כמעט כל יום.
    לפעמים זה נגמר רק בתנועות מוזרות לשפתיים.
    מה שמטריד אותי זה שהמקרה הזה חוזר על עצמו יומיום כבר למעלה משנתיים, ובנוסף המחשבות על הסיטואציות מגוונות ויכולות להיות מתחומים שונים מאוד בחיים זה לא קשור למאורע מסוים אחד שאני מתחרטתת עליו אלא יכול להיות על כל דבר שבמבט לאחור הייתי יכולה לעשות אותו בצורה טובה יותר.
    בנוסף לפעמים זה קורה לי בזמן שהייתי עם אחרים ואז אני נאלצתת להסביר למה עשיתי תנועה כזאת או אחרת או למה קראתי בשם של בן זוגית. אני לא אומרת להם את האמת אבל זה כבר מתיש אותי.

מה זה?למה זה קורה לי? האם זה נורמלי? ומה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני ממש מחפשת תשובה בבקשה.. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    21/06/2011

יש לברר בבדיקה מסודרת, ייתכן ואת מתארת אובססיות וקומפלסיות, יש לברר את רמת החרדה, הזמן, האם יש סדר, טכסיות מסויימת, חזרתיות ועוד. מומלץ לפנות לרופר פסיכיאטר להערכה מסודרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו