שאלה בנוגע לאבא שלי- אובדת עצות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאבא שלי- אובדת עצות!
    סיגסיג
    26/06/2011

שלום, אבי בן 76 ונטל במשך מספר שנים מירו (בלילה) ופלוטין (ביום) עקב דיכאון קשה לאחר מותה של אמי. הטיפול עזר לו מאוד והוא יצא מהבית והרגיש טוב אחרי הרבה זמן שלא תפקד כלל.
    לפני כשנה בערך החליט על דעת עצמו להפסיק את התרופות ולאחר מספר חודשים שראינו שיש שוב שינוי במצב רוחו הוא סיפר לנו שהפסיק. ניגשתי איתו לרופא והוא נתן לו ציפרלקס במקום. לאחר מספר חודשים לא ראינו שינוי במצב הרוח, אלא החמרה, הוא נעשה מאוד רגיש לרעש וכל רעש קטן גורם לו להתרפצויות (על שכנים וסתם אנשים שעוברים מתחת לחלון הבית). הוא טוען שאינו מסוגל לשמוע רעש ושכולם מסביבו כל הזמן מרעישים. ניגשנו שוב לרופא שהציע לחזור למירו ולפלוטין ומזה כשבועיים הוא נוטל שוב את המירו והפלוטין. הוא עדיין מאוד עצבני ורגיש מאוד מאוד לרעשים. האם הטיפול מתאים? האם ניתן לעשות משהו נוסף. זה נעשה ממש קשה ולא נעים מול השכנים והמכרים.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לאבא שלי- אובדת עצות! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/06/2011

היי, קצת מוקדם להחליט לגבי מירו ופלוטין, יש להמתין.
    יש לברר את הנושא הגופני, לשלול בעיה אורגנית( ראש הלבלב, רמת טסטוסטרון, תפקוד בלוטת התריס, פרופיל הורמונים , CT מוח ועוד..)
    כמו כן מומלץ לשלב טיפול בשיחות. (פסיכוטרפיה )
    לפעמים תוספי מזון יכולים לעזור, יום א הקרוב, 3.7 בשעה 10 בבוקר, אני אדבר ברשת א' - על הנושא. ( אורח התוכנית "רופא תורן" של רם תדמור)
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו