מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות.מחלת עור,מחלת מין..אורי925/04/2011
אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים.
3 חודשים שיש גירודים בעצמות משתנות באזור איבר המין והתחת.
הלכתי לרופאת משפחה שהביאה משחה נגד פטריות,
אחרי זה לרופא עור שהביא משחה נגד פטריות, שעשה הסתכלות קצרה ומרשם.
הגירודים פחתו אבל עדיין נמשכים.
כמה זמן לוקח לזה לעבור?
זה הגיוני שפטריה רגילה נמשכת מעל 3 חודשים?
בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור, אבל נוזל הזרע נהיה קצת יותר שקוף בחודשים האחרונים.
תדוה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אורי928/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות.מחלת עור,מחלת מין.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011כמה זמן לוקח לזה לעבור?
^^איני יודע מה האבחנה ולכןן איני יכול להשיב לשאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדמאיה25/04/2011
הי, אני סובלת מגרד נורא חזק בחלק החיצוני של איבר המין, באזור הערווה. אני בת 18 ולא מקיימת יחסי מין. אני זוכרת את תחושת הגרד הזו מגיל נורא צעיר בערך 8.
הגרד מופיע וחולף בתקופות שונות ואף בתקופת המחזור מתגבר מאוד.
מה זה יכול להיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011הי, אני סובלת מגרד נורא חזק בחלק החיצוני של איבר המין, באזור הערווה. אני בת 18 ולא מקיימת יחסי מין. אני זוכרת את תחושת הגרד הזו מגיל נורא צעיר בערך 8.
הגרד מופיע וחולף בתקופות שונות ואף בתקופת המחזור מתגבר מאוד.
מה זה יכול להיות? תודה
^^פטרת, מולוסקום ועוד ועוד. יש להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה ובדיקהליאת25/04/2011
בעבר היה לי כלמידיה, אני מעוניינת לדעת האם ישנה איזשהי בדיקה כדי לראות שהכול תקין בשחלות, חצוצרות ורחם? אני מפחדת שיש אולי הידבקויות ואני רוצה לדעת..
עוד שאלה: אם אני לא פעילה מינית והבדיקה האחרונה לזיהוי החיידק היתה לפני כמה חודשים טובים והיתה שלילית האם יכולה להיות אפשרות שיש לי אותו שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה ובדיקה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011בעבר היה לי כלמידיה, אני מעוניינת לדעת האם ישנה איזשהי בדיקה כדי לראות שהכול תקין בשחלות, חצוצרות ורחם? אני מפחדת שיש אולי הידבקויות ואני רוצה לדעת..
^^אין בדיקה
עוד שאלה: אם אני לא פעילה מינית והבדיקה האחרונה לזיהוי החיידק היתה לפני כמה חודשים טובים והיתה שלילית האם יכולה להיות אפשרות שיש לי אותו שוב?
^^לשם מה לנחש אם אפשר לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצריבה במתן שתן ובגמירהאיתן23/04/2011
שלום ד"ר יקר,
עשיתי בדיקות מקיפות של PCR בשתן, שופכה, זרע ל- STD.
הדבר היחידי שנמצא זה:
1. חיידק המופילוס פאראגלינרום
2. ספירת זרעונים בודדים (ליקוציטים) - מה שמעיד על דלקת קלה?
סובל מסימפטומים של צריבה במתן שתן ובפליטת זרע (מאין שריפה בשפיץ) ומכאבים באזור המפשעה במשך חודשיים.
יכול לקשור את האירוע, למין אוראלי שבחורה עשתה לי או שנישקתי את הגורה שלה מסוג פקניז או בכלל מרכיבה ממושכת ולא נכונה על אופניים שגרמו לדלקת באזור.
בשורה החתונה (ואולי כניסוי וטעיה):
רופא אורולוגית המליצה לקחת כדור זינט 500 מ"ג X2 למשך 7 ימים וגם טוענת שיש לי פרוסטיטיס רגישה.
רופא למחלות זיהומיות המליצה לקחת זריקת רוצפין IN ROCEPHIN.
נכון להיום נוטל כדורי חמוציות וגם פרמיקסון - ללא הטבה משמעותית.
לא יודע ממה מקור הסבל שלי - שתן, ערמונית, מין..אבל יודע שמאוד סובל.
שאלותיי: מה נכון לקחת והאם הזריקה וכדור הזינט לא מאותה משפחה של טטראציקלינים בעלי אותה השפעה, כך שאין צורך לקחת את שניהם? האם לא נכון לנסות קודם מוקסיפן או אוגמנטין ורק אחר כל לנסות כדור חזר יותר כמו זינת (או הזריקה), כך השגוך לא יפתח עמידות מיותרת? מה לנסות קודם?
אני סובל מ - G6PD.
תודה על תשובתך.
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצריבה במתן שתן ובגמירה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011השאלה ארוכה ומורכבת ואינה מתאימה לאינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקותמוש22/04/2011
היום הלכתי למכון עיסוי ועשיתי מסא'ז ובודי מסאז', הבחורה הייתה ערומה וגם אני והיא רק עשתה לי מסא'ז ואחרי זה עשתה לי ביד בסוף, באיזשהו שלב בתחילת המסאג' שכבתי על הגב והיא רחנה מעליי לכמה שניות, יכול להיות שנוצר מגע של כמה שניות בין איבר המין שלי לשלה. באותו הרגע בכלל לא עמד לי.. כנראה מלחץ כי זו פעם ראשונה? האיבר שלי היה במצב רפוי לחלוטין והיא לא הייתה מגורה או משהו כזה באותו הרגע. אותו רגע של המגע הזה של הכמה שניות מאוד מדאיג אותי. האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס או במחלת מין אחרת? בכלל אפשרי להידבק כשנוצר מגע חיצוני שכזה? אני שוב מדגיש ואומר שלא הייתה שום חדירה בסה"כ מגע חיצוני... אני מודאג ומחכה לתשובה..
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2011סיכון קרוב לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אפורהאייל22/04/2011
יש לי נקודה אפורה על הפין היא לפעמים נעלמת וחוזרת
אובחנתי עם ליכן פלנוס באזור אחר על איבר המין האם יתכן שזה גם ליכן פלנוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה אפורה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2011הנגע נראה אדום ולא אפור. ליכן? אולי אולי. קשה מרחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהנרתיקמ22/04/2011
הי,
יש לי הפרשות מהנרתיק (שקוף, רירי ללא ריח) כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים).
התברר לי שהיתה לי גונוריאה. טופלתי וביצעתי משטח נוסף והכל יצא תקין ל- STD.
למרות זאת ההפרשה ממשיכה ואז גילו לי סטרפטוקוקוס B בנרתיק.
טופלתי באנטיביוטיקה (אוגמנטין) ונרות וגינליים אך ההפרשה לא עברה.
מה אפשר לעשות? זה מציק מאוד
תודה,
מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהנרתיק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2011קודם כל לעשות את כל בדיקות מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
מ29/04/2011אני מצרפת תוצאות בדיקות שעשיתי.
האם משהו חסר? האם יש בדיקות נוספות שעלי לערוך? (ואם כן - אילו הן?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
מ29/04/2011אני מצרפת את התוצאות שנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!גדעון21/04/2011
לפני שנה שכבתי עם זונה עם קונדום ...
לאחר כ3 חודשים ערכתי בדיקה איידס מהירה (שמגובת בבדיקה במעבדה בקפלן) אצל ד"ר סרג' גרדשטיין שיצאה שלילית והוא טען שאין לי איידס בוודאות...
רציתי לדעת האם אני צריך לערוך עוד בדיקות כדי לדעת שעברתי בשלום את החוויה השלילית הזאת?
האם אני אסכן פרטנרים עתידיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2011מומלץ לפי ה FDA לחזור גם אחרי 4 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמהאני21/04/2011
שלום
בבדיקת PCR התגלה שנדבקתי באוריאופלסמה. מעולם לא קיימתי ממש סקס רק מין אוראלי יכול להיות שנדבקתי מזה? או סתם מאוננות משותפת עם שותפים אחרים? כרגע מטופל באופלקסין ל10 ימים. זה בסדר או שיש טיפול אחר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כאילו דילגו על ההודעה שלי.
אני26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאופלסמה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2011יתכן מהמין האוראלי. הטיפול עשוי להתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה בעברליאת20/04/2011
שלום, אני בחורה בת 27 ובעבר היה לי את חיידק הכלמידיה.
לקחתי כמה פעמים אנטיביוטיקה.
נכון כרגע מהבדיקה האחרונה שעשיתי לפני כמה חודשים התוצאה יצאה שלילית והכול בסדר.
בזמן האחרון נכנסתי "לסרטים" שאולי לא אוכל להיכנס להריון בגלל שהיה לי את החיידק (אני לא יודעת כמה זמן הוא היה שם)..
כמה זמן הכלמידיה יכול להיות בגוף ולגרום לתופעה בלתי הפיכה של עקרות?
אשמח לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה בעבר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2011לצערי אי אפשר לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת21/04/2011תודה, יכולה להיות אפשרות שלא תהיה בעיה בכלל וכן אכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה בעבר
אנונימית13/01/2016היי, אני בת 26 היום.
הייתי עושה בדיקת פאפ וכל הזמן יצא לי ״מצב דלקתי״
אז הרופאה הפנתה אותי לעשות בדיקת STD.
יצא לי בבדיקהלי כלמידיה ואורופלזמה חיובי.
לקחתי אנטיביוטיקה ושניהם עברו לי,
עשיתי פאפ חוזר ויצא תקין.
איך אדע באמת שזה לא גרם לי לנזק..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףח.20/04/2011
לפני כשנה קיימתי יחסי מין (הומוסקסואליים) ונידבקתי בגונוריאה דרך פי הטבעת.. הייתה הפרשה וצריבה אך לאחר טיפול של רוצפין ודוקסילין הכל עבר. מאז כל פעם בחודש יש הרגשה שנדבקתי בזה שוב אך ללא הפרשה. ההרגשה היא ששורף לי בתוך פי הטבעת ובכל פעם שבאתי לרופא טענתי שיש לי גונוריאה ונתנו לי את הזריקה ואז אחרי יום יומיים הכל היה עובר. בשבוע האחרון זה שוב קרה לי ואני מרגיש ששורף לי מאוד בפי הטבעת בפנים יותר.. קיבלתי זריקה לפני שבוע אך הפעם זה לא עבר. מה עליי לעשות אני כבר מאוד מיואש מהעיניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2011יש בדיקות נוספות לעשות לשלול מחלות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור תקיןאייל19/04/2011
איך אפשר לדעת אם עור איבר המין תקין האם יש בדיקה מקיפה לעור?
אם אין יבלות ואין גרד והכל נראה תקין לחלוטין כבר הרבה זמן
איך ניתן לדעת אם העור בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור תקין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2011בדיקצ קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבוהלתמיכל19/04/2011
לאחר כמה זמן ניתן לדעת שנידבקת בכלמידיה???
והאם יכול ליהיות מצב שקיימת יחסים עם נשא החיידק ולא נדבקת???
והאם חובה שנדבקים רק מיחסי מין והאם יש סימנים לזה בדרכ?
תודה מהמבוהלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוהלת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/201124 שעות לאחר המגע החשוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלומי19/04/2011
אם לאחר שאישה שהייתי איתה שנגעה באיבר מינה ולאחר מכן הלכה לשים על ידיה חומר סיכה או שמן ועשתה לי ביד, יש לי צריבה בפין, שהיא במהלך היום אך אינה כשאני משתין או גומר. האם זה סימן להידבקות במחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2011סיכוי קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהמיכל19/04/2011
שלום
ברצוני לדעת לאחר כמה זמן ניתן לדעת אם נדבקת בכלמידיה ?
כי נודע לי בחור שקימתי איתו יחסי מין לפני לפני 7 שבועות לפני שבועיים גילו אצלו כלמידיה השאלה אם ייתכן שנדבק ממני וזה התגלה אצלו הרבה אחרי היחסים?
או שהתופעות של זה מגיעות יותר קרוב למועד קיום היחסים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/04/2011אחרי 24 שעות מהמגע באמצעות PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיכל21/04/2011אז האם הוא היה צריך להרגיש למחרת תופעות ולא רק אחרי חודש וקצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)