מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת STD למחלות מין בקופת חולים?לי קוק09/08/2011
שלום,
אני רוצה לבצע בדיקה מקיפה של כל המחלות מין שיש. אני חברה בקופת חולים כללית והתשובה של הרופאת משפחה והרופאת עור ומין הייתה שאפשר לעשות רק בדיקה של צהבת ואיידס ושאם אין סימפטומים כמו אדמומיות או פצעים אין סיבה לבדוק מחלות מין!!
אמרתי לה שאני יודעת שיש מחלות חבויות שלא רואים אבל היא אמרה שאין בדיקת STD בקופת חולים ושאני יכולה לבדוק קלמידיה אצל רופא נשים ושאר המחלות ממש נדירות. זה נשמע לי תשובה מוזרה וחסרת אחריות
.
אז הייתי שמחה לדעת אם:
א. יש באמת אפשרות לעשות בדיקה מקיפה של כל המחלות (היא אמרה שיש 10 מחלות מין) דרך קופת חולים כללית?
ב. איזה מחלות נכללות בבדיקת STD?
ג. במידה ואי אפשר דרך הקופה, איפה כן אפשר באיזור המרכז?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת STD למחלות מין בקופת חולים? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011להלן רשימת בדיקות
בדיקות לגלוי מחלות המועברות במגע מיני
1. זיבה Neisseria Gonorrhea))
2. כלמידיה (Chlamidia Trachomatis)
3. הפטיטיס B (Hepatitis B)
4. הפטיטיסC (Hepatitis C)
5. עגבת (Treponema Pallidum)
6. איידס ( (HIV I +II –
7. טריכומונס (Trichomonas Vaginalis)-
8. הרפס (Herpes Simplex I+II)
9. מיקופלסמה גניטליס (Mycoplasma Genitalis)-
10. מיקופלסמה הומיניס (Mycoplasma Hominis)— -
11. אוראופלסמה אוראליטיקום(Ureoplasma Urealitycum)–
12. המופילוס דוקריי (Hemophilus Ducrie)-
13. קונדילומה [HPV] (Condyloma Accuminatum)-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר דרך כללית?
לי קוק09/08/2011תודה...
ולשאלתי, איך אני מבצעת בדיקה של כל המחלות האלה דרך קופת חולים כללית?
כפי שציינתי קודם כבר ביקשתי מרופאת המשפחה שלי ומרופאת עור והן נתנו לי בדיקות רק לאיידס ולצהבת בטענה שהן לא יכולות לתת לי את הבדיקות האחרות. אני פשוט רוצה לדעת למי לפנות כדי לבצע את בדיקה מקיפה של כל המחלות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת , מישהו יכול לתת תשובה?
קפטן קוק09/10/2014בארצות הברית בדיקות STD הן מאוד נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת , מישהו יכול לתת תשובה? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/10/2014כדי לדעת אילו בדיקות קיימות בקופת החולים שלך עלייך לפנות לרופא העובד בקופה - רופא נשים או רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאייל08/08/2011
האם הרפס בשפתיים נחשב למחלת מין?
אני וחברה שלי מתנשקים כבר שנה וכמה חודשים
לפי כמה ימים יצא לה פצעים קטנים ליד השפתיים הלכה לרופא ואמר לה שזה הרפס ונתן לה משחה ואמר למרוח פעמיים ביום וזה יעבור לך תוך יומיים...שלוש
לא מזמן עשיתי בדיקות דם גם להרפס וגם למחלות אחרות הכל יצא שלילי
אף פעם לא יצא לי כאלה פצעונים כמו שיש לה האם אני הדבקתי אותה ושזה מסוכן?
הרפס בשפתיים זה כמו הרפס באיבר המין?.....
בבקשהה אני מודאג מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה שביצעתי
אייל08/08/2011לי בדיקת PCR בקרובהנה בתוצאה של הבדיקה
NEGATIVE NEGATIVE HERPES HSV2 IgG
ועוד שאלה למה הרופא משפחה שלי מתעקש שפפילומה זה ווירוס שלא חולף ונשאר לתמיד זה מציק לי מאוד כי אני לא יודע מה יהיה איתי בהמשך כבר שנה אין שום זכר לווירוס או סימן קטן לנכוחות שלו ויש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/2011האם הרפס בשפתיים נחשב למחלת מין?
^^כן
אף פעם לא יצא לי כאלה פצעונים כמו שיש לה האם אני הדבקתי אותה ושזה מסוכן?
^^לא ידוע מי הדביק
הרפס בשפתיים זה כמו הרפס באיבר המין?.....
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה ביבוא מחו"לSTDit08/08/2011
שלום!
אובחנה בי חיידק הכלמידיה בארה"ב לפני מעט יותר משבוע. טופלתי תרופתית לפני חמישה ימים (במנה גדולה של אנטיביוטיקה- שני כדורים, 1000 מ"ג בסה"כ) ואתמול שבתי לארץ. הכאבים עדיין לא פסקו. תהיתי מה צריך להיות השלב הבא: בדיקת דם? גניקולוג/ית? רופא/ת עור ומין? רופא/ת משפחה?
אני בת 24, לסבית, בריאה בד"כ, לא מעשנת, שותה רק חברתית ומתגוררת בת"א. דיווחתי לכל הפרטנריות שהייתי אתן על העניין ואשמח לכל הנחיה או מידע לגבי המשך טיפול.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה ביבוא מחו"ל - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/2011הכאבים עדיין לא פסקו. תהיתי מה צריך להיות השלב הבא: בדיקת דם? גניקולוג/ית? רופא/ת עור ומין? רופא/ת משפחה?
^^פגישה עם רופא/ה המיומנים בתחום.
אוכל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אפנה למרפאה
STDit14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון צוואר הרחםעייפה כבר08/08/2011
האם חיסון צוואר הרחם מונע הידבקות בקונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון צוואר הרחם - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/2011מדובר בחיסון נגד HPV וזה אכן מונע הדבקות בקונדילומה ביעילות של 90%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אפי09/08/2011תודה, האם הוא מונע כבר מהחיסון הראשון מה-3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/08/2011מונע חודש אחרי הזריקה השלישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה אפשרית?מיץ פטל07/08/2011
חברתי נשאית של וירוס פפילומה. במגע הרוק שלה על העור שבבסיס הפין (האקט האוראלי מתבצע עם קונדום), האם הוירוס יכול לעבור לבן הזוג בצורה כזו?
קראתי, שהוירוס יכול לעבור במגע ידיים באוננות. כיצד זה יתכן? מי מעביר למי?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
מיץ פטל07/08/2011מובן, שיתכן שגם אני נשא של זן כלשהו של הוירוס ואיני יודע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה תודה
מיץ פטל07/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה אפשרית? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/2011חברתי נשאית של וירוס פפילומה. במגע הרוק שלה על העור שבבסיס הפין (האקט האוראלי מתבצע עם קונדום), האם הוירוס יכול לעבור לבן הזוג בצורה כזו?
^^כן
קראתי, שהוירוס יכול לעבור במגע ידיים באוננות. כיצד זה יתכן? מי מעביר למי?
^^אין נתונים מדעיים כולל לא על השכיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות המחלת הכלמידיה.ציקו06/08/2011
לפני מס, חדשים חשתי בצריבה בצינור השתן. בדיקה העלתה שיש לי חיידק כלמידיה. בן הזוג שלי לא נדבק למרות שאנו מקיימים יחסי מין אנליים ללא קונדום.
2 השאלות שלי הן:
1)האם יתכן שאני נושא את הכלמידיה מס, שנים (לפחות שנתיים) ורק לאחרונה זה בא לידי ביטוי?
2)איך יתכן שבן הזוג לא נדבק במחלה? לפחות ב 4 החדשים האחרונים שהרגשתי צריבה? הבדיקה שלו שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות המחלת הכלמידיה. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/08/20111)האם יתכן שאני נושא את הכלמידיה מס, שנים (לפחות שנתיים) ורק לאחרונה זה בא לידי ביטוי?
^^כן
2)איך יתכן שבן הזוג לא נדבק במחלה? לפחות ב 4 החדשים האחרונים שהרגשתי צריבה? הבדיקה שלו שלילית.
^^ההדבקה אינה 100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימי04/08/2011
ד''ר שרגא\אריה שלום ,
בזמן האחרון לאחר שאני מאונן ויוצא הזרע מתחיל לצאת מיד אחריו עוד נוזל אדום\חום שמאוד מפחיד אותי לחשוב שזה דם כנראה ...
מה זה יכול להיות ? זה ממש ממש מפחיד אותי...
אשמח לתשובה ,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011לרוב זה נורמלי ולעתים מבטא דלקת. אם ימשך ממליץ פניה לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה...
אנונימי02/09/2011זה אמור לעבור עם הזמן ?
זה נראה כמו דם וזה ממש מלחיץ ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לזיבהאנונימי04/08/2011
היי.
לפני שבוע התחילו לי כאבים קלים של צריבה בעת ביצוע מתן שתן. השאלות שלי הן:
1.האם זה סימו לזיבה או שישנה אפשרות שזה סימן למחלות מין אחרות?
2.מה הטיפול שעליי לעבור במידה ונדבקתי?
3.האם הטיפול במחלה ימנע הדבקה נוספת בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011ללא בדיקה אי אפשר לאבחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביעד04/08/2011
האם גבר יכול להדבק במחלת מין כלשהי בעקבות כך שאישה מלקקת לו את פי הטבעת?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בקונדילומהעייפה כבר04/08/2011
האם זה נכון שכל עוד לא מופיעים סימנים אצל גבר נשא הוא לא יכול להדביק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות בקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ureapl.ureעופר03/08/2011
בבדיקת תרבית שעשיתי קיבלתי תשובה חיובית לחיידק הזה ושלילית לקלמידיה. הרופא רשם דוקסילין ל10 ימים. שאלותי הן,מאחר והרופא לא ענה לי:
1.מהו החיידק הזה,האם אני צריך לחשוש?
2.מאחר ואיני חש כל סימנים,האם יש שלבים לפעילות החיידק?
3.כששאלתי את האחות עד כמה לדחוף את המטוש,נאמר לי 2 ס"מ,יש לציין שלא הצלחתי.האם יש משמעות לעומק התרבית לגבי הקלמידיה?כלומר-האם הייתי יכול לקבל תשובה חיובית באם התרבית הייתה מאזור עמוק יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureapl.ure - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/20111.מהו החיידק הזה,האם אני צריך לחשוש?
^^התשובה ארוכה וניתן לקרוא בכתבות באינטרנט כולל כאן וכולל באתר שלי.
2.מאחר ואיני חש כל סימנים,האם יש שלבים לפעילות החיידק?
^^ראה תשובה לעיל
3.כששאלתי את האחות עד כמה לדחוף את המטוש,נאמר לי 2 ס"מ,יש לציין שלא הצלחתי.האם יש משמעות לעומק התרבית לגבי הקלמידיה?כלומר-האם הייתי יכול לקבל תשובה חיובית באם התרבית הייתה מאזור עמוק יותר?
^^כבר לא משתמשים בבדיקה הזאת 10-15 שנה. מבצעים ביום בדיקת PCR בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת קונדלימות באמצעות מגבותהילה03/08/2011
שלום,
אני רוצה לדעת האם קונדלימות יכולות לעבור ע"י שימוש במגבת לאחר שעברהי כביסה?
אם בן זוגי משתמש במגבת נקייה, לאחר כביסה שאני השתמשתי בה קודם, האם קיים סיכוי להמצאות הנגיף על המגבת ולהדבקתו בעקבות כך?
כנ"ל לגבי תחתונים- האם שימוש בתחתונים (לאחר כביסה כמובן) יכול להרחיב את אזור ההדבקה אצלי? הנגיף יכול להתקבע עליהן?
תודה מראש!!!!
ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת קונדלימות באמצעות מגבות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011אם הרתחתם אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים באיבר המיןאוסנת03/08/2011
בזמן האחרון מגרד לי מאוד למטה האיבר המין וגם שורף לי אבל בעיקר מגרד בלי סוף!!
ולמטה איפו שהגבר חודר לבחורה יש לי לבן מסביב לאיבאר ומחוץ לו..
מה אני עושה..כדי זהנ יעבור לי במיהרה..או מהם התסמינים לגירוגים האלה איך אני ניפטרת מהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011ממליץ לך להיבדק. קשה לנחש ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך בדיקות מחלהשחר03/08/2011
שלום רב,
לפני כשבועיים החלו כאבים באזור קצה איבר המין שלי בעת מתן שתן.
אופיינתי כחולה במחלת מין כלשהי וקיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה מסוג דוקסילין 100 למשך 10 ימים. חלפו כבר 5 ימים מאז תחילת השימוש בתרופה והשיפור משמעותי.
כמו כן עשיתי בדיקות דם לבדיקת המצאות של עגבת, צהבת וHIV.
בדיקות שתן במעבדה וכן בדיקת תרביות חזרו תקינות.
שאלתי היא:
א. לא אמרו לי בדיוק מה המחלה (זיבה או משהו אחר) ולא קבעו לי תור נוסף אצל הרופא. האם יש הבדל בין המחלות ה"מזעריות", או שברגע שהבראת אין הבדל? יש דרך להבין בדיוק מה המחלה?
ב. הפניתי את חברתי לקבלת בדיקות/טיפול מונע. האם, במידה והכאב פסק, אפשר לשוב ולקיים יחסי מין עם גלולות לפני שהחברה מקבלת את התוצאות? או שאפשר להידבק ממנה שוב כביכול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך בדיקות מחלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011א. לא אמרו לי בדיוק מה המחלה (זיבה או משהו אחר) ולא קבעו לי תור נוסף אצל הרופא. האם יש הבדל בין המחלות ה"מזעריות", או שברגע שהבראת אין הבדל? יש דרך להבין בדיוק מה המחלה?
^^כדאי לדעת מה היתה המחלה.
ב. הפניתי את חברתי לקבלת בדיקות/טיפול מונע. האם, במידה והכאב פסק, אפשר לשוב ולקיים יחסי מין עם גלולות לפני שהחברה מקבלת את התוצאות? או שאפשר להידבק ממנה שוב כביכול?
^^עד שאין ודאות שאין לכם מחלת מין לא הייתי ממליץ על חידוש יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגןדלקת באגן02/08/2011
שלום רב יש לי כאבים אגניים איך מגלים דלקת באגן ? באלו שיטות :תרבית וגינלית? אול'? או שמע יש שיטות אחרות אשמח לדעת איך הדלקת מגיעה לגוף האם זה יכול להיות חיידק שמגלים אותו בתרבית וגינלית נרתיקית.? או שדלקת באגן קשורה רק למחלות מין, כי לי אין. ועדיין יש לי כאבים אגניים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011לאבחנה זאת נדרשת בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)