מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם למחלות מיןשירן04/05/2011
שלום רב
ברצוני לבצע בדיקת דם לכל מחלות המין
בעברי היה לי קונדילומה בה טיפלתי ע"י לייזר פה ושם מאז יצאה יבלת או 2 אך אני מקפידה על בדיקות אצל רופא הנשים + בדקית פאפ
לפני שבוע טופלתי שוב בלייזר כי הייתה לי יבלת בפי הטבעת ובאזור השפתיים הפנימיות.
האם בבדיקת דם לאיתור מחלות מין יש בדיקה המראה אם אני עדיין נשאית HPV ?
ביצעתי בדיקת קולוסקופיה לפני שנה שיצאה שלילית - האם לבצע שוב ?
שאלה אחרונה.... הרופא אמר לא לקיים יחסי מין שבועיים - האם לאחר שבוע וחצי זה מספיק?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - איפה מבצעים את הבדיקה?
שירן04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - איפה מבצעים את הבדיקה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011בין השאר במכון שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011הבדיקה לHPV אינה בדיקת דם אלא בדיקת משטח מכל האבריםן בהם הנגיף עלול להימצא. מומלץ שלא לקיים יחסי מין עד שהתשובה לא חוזרת תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהשרית04/05/2011
שלום,
אני בת 23 עשיתי בדיקות דם לכלמידיה עקב דלקות כרוניות בעיניים התוצאות שליליות.
נבדקתי ע"י כמה רופאים שטענו שאכן כן זו יכולה להיות הבעיה ואני נוטלת דוקסילין.
רציתי לדעת האם זו מחלה המועברת אך ורק במגע מיני ?או עקב העברת נוזלים(רוק) כמו נשיקה, או שזה בהכרח בגלל הפרשות מאיבר המין ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011גם וגם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס- מודאגת מאוד...שאלה03/05/2011
שלום רב
כבר כמעט חודשיים שאני מרגישה שיש לי פצעון ממש קטן באיבר המין (על הדגדגן) שפשוט לא עובר. הוא לא כואב ולא מגרד. רציתי לדעת... האם ייתכן ומדובר בהרפס של איבר המין?
אני מודאגת...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס- מודאגת מאוד... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011יתכן למרות שלא שכיח משום שפצעון הרפס חולף יחסית מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים קשר בין הדלקות?ליטל03/05/2011
תקופה ארוכה של הפרשות צהובות מהנרתיק, נוסה אגיסטן נרות ולא עזר ובבדיקה האחרונה אצל רופאת הנשים, נלקח פאפס וניתן זידובל ג'ל לטיפול לילה של חמישה ימים עקב השערה ל BV
בימים האחרונים הפרטנר שלי התלונן על כאבים ונפיחות באשך והלך לבדיקה אצל האורולוג , שם בוצע אולטרסאונד ונאמר שכנראה זו דלקת, ניתנה לו אנטיביוטיקה לקחת לטיפול של שבוע.
רציתי לדעת האם יש קשר בין המקרים? האם יכול להיות שהודבקנו זה מזה?- לאחר תוצאה שלילית לHIV, התחלנו לשכב ללא קונדום.
אני מסיימת את הטיפול של הזידובל מחר ואילו הוא מתחיל את הטיפול של האנטיביוטיקה היום. רצוי להמנע מיחסי מין ? או שמא אין קשר??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והאם יכול להיות שזו איננה פטריה
ליטל03/05/2011כלל, אלא מחלת מין כלשהי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים קשר בין הדלקות? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011בהעדר אבחנה איני יכול להשיב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלותקותם03/05/2011
האם יש צורך להיבדק למחלות מין אם שכבתי בעברי עם 3 גברים עם קונדום עד היום וגם קיימתי מין אוראלי לא מוגן מספר פעמים ? או שאם אין תסמינים לשום דבר אין סיכוי להידבק במשהו ?כלומר אם אני לא מרגישה בעיה כלשהיא יכולה בכל זאת להיות לי מחלת מין למרות מה שתיארתי (עשיתי בדיקה שגרתית אצל גניקולוג לפני כמה זמן וגם וירוס הפפילומה והכל יצא בסדר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2011לשיקולך. תלוי כמה את רוצה להיות ודאית שלא נדבקת. הקונדום אינו מגן ב 100%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלימשה א02/05/2011
אם לבחורה יש הרפס גניטלי,
מה הן הסיכויים להידבק במחלה כשהיא לא בהתפרצות עם משתמשים בקונדום?
ומה הסיכוי להדבק בזה כשהמחלה לא בהתפרצות בלי קונדום?
ואחרי כמה זמן אחרי ההתפרצות אפשר לקיים יחסי מין תקינים?
אשמח פירוט בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011מה הן הסיכויים להידבק במחלה כשהיא לא בהתפרצות עם משתמשים בקונדום?
^^אין מספרים בדוקים אבל זה יכול להיות 1:10-1:20
ומה הסיכוי להדבק בזה כשהמחלה לא בהתפרצות בלי קונדום?
^^מעט יותר מהמספרים הנ"ל
ואחרי כמה זמן אחרי ההתפרצות אפשר לקיים יחסי מין תקינים?
^^תמיד זה מדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגלולה שאחרי ומחלות מיןאנונימי30/04/2011
קיימתי יחסי מין ללא שימוש באמצעי מניעה ולקחתי כעבור 5 שעות פוסטינור. האם יתכן שעדיין אכנס להריון ?
רציתי גם לשאול תוך כמה זמן מקיום יחסי המין יש אפשרות לעבור בדיקות לגילוי מחלות מין כולל בדיקת איידס כיוון שאינני מכירה את בן הזוג ואני מאוד מאוד לחוצה שנדבקתי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגלולה שאחרי ומחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011קיימתי יחסי מין ללא שימוש באמצעי מניעה ולקחתי כעבור 5 שעות פוסטינור. האם יתכן שעדיין אכנס להריון ?
^^כן
רציתי גם לשאול תוך כמה זמן מקיום יחסי המין יש אפשרות לעבור בדיקות לגילוי מחלות מין
^^24 שעות
כולל בדיקת איידס
^^3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדמאיה28/04/2011
הי, אני סובלת מגרד נורא חזק בחלק החיצוני של איבר המין, באזור הערווה. אני בת 18 ולא מקיימת יחסי מין. אני זוכרת את תחושת הגרד הזו מגיל נורא צעיר בערך 8.
הגרד מופיע וחולף בתקופות שונות ואף בתקופת המחזור מתגבר מאוד.
מה זה יכול להיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011ללא בדיקה אין לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםרונה28/04/2011
האם פצעים בפנים (לא על השפתיים) יכולים להעיד על קיומה של מחלת מין כלשהיא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011יש מחלות מין שיש להן פצעים על הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדחוף28/04/2011
חברתי ואני קיימנו מין אוראלי ולמחרת בערב הופיעה לה אפטה על הלשון. האם זה קשור למה שעשינו ?
אנחנו מקיימים יחסים מוגנים ווגם בעברי הייתי עם עוד 2 בנות עם קונדום.
1) האם האפטה בהכרח קשורה למה שעשינו ?כי גם לי וגם לה יש מדי פעם אפטות..
2 )האם צריך לבדוק את זה איכשהו ? כי האפטה כבר די עברה לה...
3) אם אני יעשה בדיקות דם למחלות מין זה מספיק כדי לשלול שיש לי מחלת מין כלשהיא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דחוף28/04/2011אני לא בטוח שמה שהיה לה על הלשון נקרא אפטה, זה פצע קטן אדום וזה כבר בשלבי החלמה וכבר עברו 4 ימים מאז.
חשוב לציין שכפי שתיארתי אנחנו מקיימים יחסים מוגנים כבר הרבה זמן וכי התנסינו בזה בעבר פעמיים ורק הפעם הופיע הפצע הזה..
תודה רבה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011חברתי ואני קיימנו מין אוראלי ולמחרת בערב הופיעה לה אפטה על הלשון. האם זה קשור למה שעשינו ?
^^לא נראה לי
3) אם אני יעשה בדיקות דם למחלות מין זה מספיק כדי לשלול שיש לי מחלת מין
כלשהיא ?
^^בדיקות דם אינן מספקות כי אינן כוללות את כל המחלות וגם לוקח זמן עד שניתן לאבחן בעזרתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קותם03/05/20111) מה זה אומר לא נראה לי ? שאין סיכוי שאפטה יכולה להעיד על מחלות מין או שלפי מה שתיארתי אין סיכוי ?
2) עשיתי בדיקות דם ושתן- האם זה מספק כדי לשלול מחלות מין ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/20111. אפטה אינה סימן למחלת מין
2. בדיקות למחלות מין כוללות בדיקות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהמיכל28/04/2011
האם יום לאחר ההדבקות כבר אמורים ליהיות תופעות המחלה
או שיתכן שפתאום לאחר חודשיים הגיעו התופעות לגבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011תוצאות בדיקת PCR יכולות להיות חיוביות כבר אחרי 24 שעות אך הסימפטומים יכולים להופיע אחרי שבועות וחודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהום בבדיקת שתןיניב28/04/2011
מזה שבוע יש לי צריבה קלה בשתן
היום בבוקר עברתי בדיקת שתן .
הפרמטר היחיד שאינו תקין היה בלוקוציטים - 500ML
ניגשתי לרופא מחליף בקופה שנתן לי אנטיביוטיקה מסוג ציפרופלוקסיצין 500 פעמיים ביום למשך עשרה ימים.
הוא ביקש ממני להיות במעקב אצל רופא המשפחה - להמתין לתוצאה של התרביות על מנת לראות שהאטביוטיקה מתאימה.
מה שהלחיץ אותי מעט שהתחושה של הצריבה החלה יום לאחר מגע מיני שהיה לי .
לא היה שימוש בקונדום מכוון שלא היתה חדירה.
הבנתי מהרופא שאחד הסימפטומים למחלת הזיבה היא הפרשות ..ואם אין לי כאלה אני יכול להרגע לדבריו.
רצוי לציין שאין לי הפרשות מהפין
יש לי מעט צריבה במתן השתן ולאחריו.
האם ישנו סיכוי להדבקות אחרת במהלך המגע שגורמת לתופעה של הצריבה?
האם יכול להיות שנדבקתי בזיבה אך אין לי הפרשות?
האם הלוקוציטים הגבוה יכול להעיד על דלקת אחרת בכליות או בערמונית ?
או שסתם יש לי דלקת בשתן ואני צריך להרגע ולא להלחץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהום בבדיקת שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011האם ישנו סיכוי להדבקות אחרת במהלך המגע שגורמת לתופעה של הצריבה?
^^יש בדיקות נוספות
האם יכול להיות שנדבקתי בזיבה אך אין לי הפרשות?
^^כן
האם הלוקוציטים הגבוה יכול להעיד על דלקת אחרת בכליות או בערמונית ?
^^לרוב זה בשופכה
או שסתם יש לי דלקת בשתן ואני צריך להרגע ולא להלחץ?
^^להמשיך לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת PIDליאת27/04/2011
מהם התסמינים לPID וכיצד ניתן לראות במידה ויש מוגלה בבטן בעקבות כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת PID - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011כאב בטן זה תמיד. שאר הסימנים לא מופיעים תמיד וממליץ לקרוא כתבה שלי על PID. מוגלה בבטן ניתן לזהות באולטרהסאונד ובלפרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שנראה כמו הרפסלילי27/04/2011
בת 31, יש לי בן זוג חדש וקיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה שלוש פעמים (לצערי).
זה היה לפני שבוע וחצי ולפני חמישה ימים קיבלתי מחזור.
במקביל הופיעה לי מין בליטה מגרדת קצת מעל השפתיים החיצוניות.
לפני עשר שנים נדבקתי בהרפס כך שבהתחלה חשבתי שמדובר בהרפס, אבל היום שמתי לב שמעל הבליטה יש מין כתם אדום בהיר, בקוטר 5 מ"מ בערך.
בנוסף זה נהיה יותר מגרד.
יכול להיות שזה לא הרפס אלא משהו אחר? כמו מה זה נשמע?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו שנראה כמו הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011יכול להיות שזה לא הרפס אלא משהו אחר? כמו מה זה נשמע?
^^מולוסקום? סקין טג? קונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלות קצרותדניאלה26/04/2011
גילוי וירוס פפילומה אצל הגבר? בדיקת דם רגילה?
מה הבידקה הכי קריטית שיש לעבור מלבד איידס?
האם אפשר לעבור סידרת בדיקות מקיפה למחלות מין בכל קופת חולים רגילה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות קצרות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/05/2011גילוי וירוס פפילומה אצל הגבר?
^^קולפוסקופיה ובדיקת PCR
בדיקת דם רגילה?
^^לא
מה הבידקה הכי קריטית שיש לעבור מלבד איידס?
^^את צריכה לבחור
האם אפשר לעבור סידרת בדיקות מקיפה למחלות מין בכל קופת חולים רגילה?
^^איני יודע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)