מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאני25/03/2011
אני בת 28.
אני נמצאת ביחסים עם אישה וטרם קיימנו יחסי מין.
אני מודעת לאמצעי ההגנה שקיימים בין גברים לנשים בנוגע למחלות מין (למשל קונדומים), מה קורה ביחסים בין נשם? איך אפשר להימנע ממחלות מין?
בברכה,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011גם נשים עלולות להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיכוניסט מאוד מודאג...רונן24/03/2011
אז קודם כל ערב טוב....
אני בן 18...
אתמול קראתי קצת לגבי איידס (סתם הסתקרנתי)....
בעקרון הפעם הראשונה ששכבתי עם בחורה היה בגיל 15 וחצי שכבתי איתה עם קונדום אך לפני זה היה מין אוראלי שבו היא ירדה לי ולא היה לי קונדום... , את הבחורה הכרתי כולה יומיים(היא הייתה בערך בת 16 וחצי) והיא נראתה אחת שכן שוכבת עם הרבה גברים...
בעקרון היום עשיתי בדיקה לאיידס ואני אקבל תשובה ביום ראשון..... אני מאוד מאוד מקווה שהתשובה תצא שלילית ואם לא בעצם כל חיי נהרסו.
מעבר לכך הבנתי שזה לא הכל יש עוד מטרדים ובכלל נכנסתי להלם ...
הבנתי שקיימות מחלות מין רבות נוספות כמו כלמידיה ועגבת....
בעקרון קראתי על מחלות אלו והסימנים שצויינו (צריבה בשתן,כיבים ותפרחות) לא הופיעו לי....
אבל גם היה כתוב שלפעמים סימנים אלו לא מופיעים ולכן זה לא תמיד בטוח שאני לא חולה במחלה זו גם אם לא הופיעו לי הסימנים... האם זה נכון?
ובנוסף הבנתי ששכל מחלה בצורה ספציפית ולא ניתן לבדוק ביחד....
ואני פשוט לא יוכל לשאת את זה...
ללכת כל יום לבדיקה אחרת ...
אני פשוט לא יוכל...
בבקשה תענה לי ותנסה איכשהו להסביר לי כמה דברים...
כי אני לא באמת מבין הכל...
תודה ולהתראות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיכוניסט מאוד מודאג... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011אם התשובה ל HIV תקינה אז אין לך מקום לדאגות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעטי24/03/2011
רשמתי את השאלות פה:
שאלה 1 :
בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.
השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)
שאלה 2:
בתגובה הקודמת שאלתי:
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
^^כן
איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)
שאלה 3:
אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנסו לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענה רק על השאלה פה.סליחה על הבלבול
י24/03/2011תענה רק על השאלה הזאת. סליחה על הבלבול.
שאלה 1 :
בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.
השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)
שאלה 2:
בתגובה הקודמת שאלתי:
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
^^כן
איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)
שאלה 3:
אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנסו לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זה י ששאלתי אותך שאלה למעט - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011השאלות שלך מסובכות ואני מתקשה להבין אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה השאלות ברור יותר.תודה י מלמעטה
י28/03/2011קודם כל, אם באחת השאלות יש משמעות רפואית כלשהי אם מדובר בשני אחים לאותם ההורים שעשו את הסקס, אבקש לרשום את המשמעות הרפואית, ובכל השאלות להתייחס למצב בו הסקס היה בין שני אחים לאותם ההורים,כי רק ככה אדע שהתשובות תקפות למקרה שלי.
שאלה 1 :
בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.
שאלה 2:
פעם שעברה שאלתי את השאלה הזאת:
אם אחד מאיתנו היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה הדביק את הפרטנר השני במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
וענית לי בתגובה לשאלה הזאת:
^^כן
שאלה 3:
אם אחד מאיתנו או שנינו הוציא שתן בסקס או צואה, שנכנס לשני לצינור השופכה(צינור הוצאת השתן) או לתוך פי הטבעת(כלומר לתוך הגוף), אז ניתן להדבק כך במחלות מין/מחלות אחרות(שאינן מחלות מין)/זיהומים/חיידקים/או כל דבר אחר שאני לא חושב עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאתי24/03/2011
שלום רב אני בת 27 , בחודשיים האחרונים סובלת מגרד וכאבים בנרתיק כולל בזמן יחסים ממש עד כדי אי יכולת, חודש שעבר זה התחיל אחריי המחזור החודשי ניגשתי לרופא נשים הביא לי משחה שבוע דיי עבר... החודש שוב בסיום המחזור החלה תחושת הגרד והכאבים בפתח הנרתיק בצד ימין החכתי שוב ביצע לי משטח ולהלן התוצאות...עברתי באוקטובר האחרון בדיקת פאפ תקינה, בנוסף היה לי מגע מיני חד פעמי לפניי 4 חודשים לא מוגן בדיקת איידס אצלך במרפאה שלילית , יצא לי פצע לפניי חודשים בטוסיק שעבר ע"י משחה של רופא עור , בדיקה לנוגדני הרפס שפתיים חיובית-ידוע לי שיש לי מדיי פעם והרפס גניטלי שלילי מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות אמורים עוד לעבור
תודה רבה
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
בקטריולוגיה
Vaginal Yeast Culture | | אין צמיחת שמרים
|
Bacterial Vaginosis | | .משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
|
Trichomonas Microscopy | | לחץ לתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011מומלץ קולפוסקופיה ודיון עם הרופא בכל ההיבטים של התלונות והממצאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי- סיכונים מחלות וכו'ניר23/03/2011
מה הסיכונים באקט הזה? אם אני בן 20 ובת זוגתי בת 18 שנינו בתולים ועשינו מין אוראלי (לי ולה) ונשיקות אבל כלום מעבר לכך? האם אפשר לקבל מחלות מין מזה?
ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?
אני שואל את זה כי אבחנו אצלי אפידידימיטיס וקיבלתי טיפול על זה, אבל אין תשובות עדיין ואני מעוניין לדעת דבר ראשון מה זה, ואיך אפשר לקבל את זה, ומה זה אומר על בת זוגתי? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
ניר23/03/2011בהמשך לשאלה, האם מדובר דווקא במחלת מין או שזה יכול להיות משהו אחר? הסימפטומים שהיו לי לפני הטיפול היו צריבה במהלך השתן, הפרשה צהובה מוגלתית כזאת, ונפיחות באשך, האם רק מחלת מין גורמת לכך או שיש סיבות אחרות שיכולות לגרום למצב כזה? בתרבית השתן לא מצאו כלום אבל אין תשובות לגבי בדיקות אחרות לצורך העניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי- סיכונים מחלות וכו' - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011מה הסיכונים באקט הזה?
^^מחלות מין
ושאלה נוספת, האם אפשר לקבל מחלת מין בלי שום אקט עם מישהי, כלומר מגורמים אחרים שלא קשורים דווקא באקטים מיניים? כמו למשל שירותים ציבוריים וכו'?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותאיה23/03/2011
לפני מס ימים עשיתי בדיקות כלליות הכוללות בקשה לhiv
לקחתי הטפסים מהמכונה לפני מס דקות והhiv לא מוזכר ברשימת בדיקות
אם אינו מוזכר משמע אני תקינה?
או לפנות לרופאה?למה זה לא ברור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011יש לברר את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות במפשעה וסביב איבר המיןחניתה23/03/2011
התחילו להיות לי כמו פצעים כאלה מסביב לאיזור המפשעה ואיבר המין לפני כחודשיים וחצי והם הולכות ומתרבות. הרופא נשים שלח אותי לרופאת עור והיא התעצבנה קצת ואמרה שזה מולוסקום קונטגיוזום, עשתה קצת צריבה בחנקן נוזלי ניראה לי כדי לצאת ידי חובה (זה לא שינה כלום בינתיים - מלפני שלושה ימים) ואמרה שהרופא נשים היה צריך לטפל בזה בלייזר ולא לשלוח אותי אליה.
בינתיים עד שאחזור לרופא נשים לברר היא נתנה לי מישחה (נוזל בעצם) קונדילוקס וכתוב שזה לקונדילומה אבל גם כתוב בנייר של התרופה שלנשים הטיפול הוא על ידי רופא במרפאה והוראות לשימוש הם שונות ממה שאמרה לי הרופאת עור.
יש לי כמה שאלות
1. האם המולוסקום זה סוג של מחלת קונדילומה?
2. איך באמת משתמשים בקונדילוקס (עוד לא התחלתי) ? האם צריך קודם להוריד שיערות מהאיזור? האים שמים בבוקר או בלילה? כמה זמן צריך לחכות עד שאפשר לישטוף את זה ?
3. האם הטיפול בלייזר באמת מחסל את זה ותוך כמה זמן? זה כואב? יש צלקות אחר כך?
תודה מראש
חניתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות במפשעה וסביב איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/20111. האם המולוסקום זה סוג של מחלת קונדילומה?
^^לא
2. איך באמת משתמשים בקונדילוקס (עוד לא התחלתי) ? האם צריך קודם להוריד שיערות מהאיזור? האים שמים בבוקר או בלילה? כמה זמן צריך לחכות עד שאפשר לישטוף את זה ?
^^רק רופא מטפל בזה.
3. האם הטיפול בלייזר באמת מחסל את זה ותוך כמה זמן? זה כואב? יש צלקות אחר
כך?
^^אין חיסון סופי וודאי. לייזר הוא הטיפול הטוב ביותר ובדיים מיומנות אינו משאיר צלקות. ניתן לקרוא בכתבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסליהי22/03/2011
שלום,
האם מישו שיש לו הרפס בשפתיים יכול להדביק תוך כדיי מגע במין אוראלי?
יש קשר בין הרפס בשפתיים להרפס וגינאלי?
אשמח לתשובה מהירה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011כן אפשר להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה למחלות מיןגל22/03/2011
שלום רב,
בן זוגי ואני יוצאים מספר חודשים ורוצים לעשות בדיקות למחלות מין לפני קיום יחסים ללא קונדום.
מבקשת לדעת איזה בדיקות מומלצות לו לעשות.
יש לקחת בחשבון שלי כבר יש הרפס ומיקופסלמה מבדיקות קודמות ולפני 4 שנים עברתי קוניזציה בגלל CIN גבוה.
אודה מאד להמלצתכם,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011רשימת מחלות המין הניתנות לבדיקה נמצאת בכתבה שלי. ניתן לקרוא שם:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות מין
גל29/03/2011שלום ג"ר וקסלר ותודה על המענה,
איפה אני יכולה למצוא את הכתבה שלך?
בברכה,
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר05/04/2011בקשו ממני להימנע מלהפנות גולשים לאתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בידקת HPVאייל21/03/2011
האם שנה ללא יבלות פירושה שאין וירוס פעיל וניתן לגשת לבדיקת PCR או לחכות עוד זמן מה?
היתי בים המלח לאחרונה זה עוזר?
ומה הסכויים באחוזים ש PCR יצא שלילי כשאין כבר יבלות ולא גרד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בידקת HPV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011מנסיוני אפשר לבצע בדיקת PCR לנגיפי HPV. ממליץ לשים לב שבודקים את כל נגיפי ה HPV סביב 200 ולא רק 12 או 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפהנתי21/03/2011
אני בן 27 נשוי כ 4 שנים כמעט
אני מקיים עם אישתי יחסי מין אוראליים אישתי טוענת שכל פעם שהיא יורדת לי אחריי יום יומיים יש לה פצעים בפה
ולפי מצב האיבר מין שלי אני לא רואה בו איזה משהו חריג
ואם אפשר לציין יש בו לפעמים ריח של זרע חריף
ואנחנו מקיימים יחסי מין תמיד אחרי מקלחת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר27/03/2011האם בדקתם נוכחות של מחלות באבר המין שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
נתי27/03/2011אני לא יודע למי לפנות לאיזה רופא ... אני לא מאמין שהרופא משפחה שלי יבחין תאמת אין שום סימנים אבל אני ילך להבדק בכל זאת תוכל להמליץ לי על רופא
תאמת אני מגרד שם המון על איבר המין שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאיזה אורולוג אני פונה לאבחון ?עמית20/03/2011
לאיזה אורולוג אני פונה לאבחון אחרי תחושות מוזרות לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים?
הבנתי שיש אורולוגים עם התמחויות שונות..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיזה אורולוג אני פונה לאבחון ? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2011אתה יכול לפנות לכל רופא המיומן במחלות מין לגברים ולאו דווקא לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה קבועה באבר המין - דחוף!!!שון18/03/2011
בחודשים האחרונים קיימתי מספר פעמים מין אורלי לא מוגן עם נערות ליווי.
בימים האחרונים החלה צריבה קבועה ומציקה באבר המין.
זוגתי דיווחה לי שיש לה תחושה בדומה לפטריה בנרתיק, אבל מגרד מהרגיל וגם שורף.
אני אמור לטוס לחו"ל לשבועיים ביום ב' הקרוב.
מה זה יכול להיות?
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה קבועה באבר המין - דחוף!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2011לגשת לבדיקה בזריזות:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים וכתמים אדומים אחרי יחסי מיןאורי16/03/2011
שלום
שכבתי עם מישהי למשך שבועיים בערך, (יחסים לא מוגנים)
כמה ימים אחרי הסקס האחרון, התחיל לי גירוד באזור איבר המין והמפשעה, שלווה בקצת פצעים אדומים באזור הערווה.
קיבלתי מרופא עור משחת ביפונאזול נגד פטריות ואחרי זה משחת טרידרם נגד פטריות.
מה שהיה באזור איבר המין והמפשעה קצת נרגע, למרות שעדיין יש גירוד קל,
אבל רוב החלק הפנימי של הישבן שלי אדום לגמרי ומגרד,
בנוסף לזה הכיפה קצת יותר אדומה מהרגיל וגם יבשה.
מה זה יכול להיות?
פטרייה שלא עוברת או משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מורח משחה נגד פטריות כבר חודש
אורי16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים וכתמים אדומים אחרי יחסי מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011אולי פטרת ואולי טפיל אולי נגיף ואולי חיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני בודק מה זה?
אורי19/03/2011רופא העור שהייתי אצלו רשם משחה נגד פטריות,
עדיין יש גירוד ואדמומיות, גם יובש באזור איבר המין הופיע לאחרונה ותחושה קלה של קהות חושים באזור איבר המין.
אם זה פטרת - יש משחה אחרת? המשחה שאני משתמש בה בסדר?
אם זה נגיף - איך מטפלים בזה?
אותו דבר לגבי הדברים האחרים שאמרת - איך מטפלים בזה, אצל מי לאבחן את זה? אורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מחלות מין שונותמישהי16/03/2011
שלום רב.
במידה ואני רוצה לעבור בדיקה לגילוי מחלות מין, מי יכול לתת לי הפנייה? רופא נשים?
איני מדברת על בדיקת איידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מחלות מין שונות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011כל רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)