מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- UREAPLASMAחסוי15/03/2011
בבדיקת pcr נמצא לי חיידק UREAPLASMA
הייתי אצל רופא נשים הוא נתן לי טיפול dalacin 2% ל-7 ימים פעם אחת ביום
gyno-pevaryl 150mg ל-6 ימים פעם אחת ביום
ו mupirocin 2% ל-7 ימים למרוח 3 פעמים ביום
עכשיו השאלה שלי אם זה יעביר לי את החיידק לגמריי גם אם הוא מצוי לי בשתן...אני עדיין לא יודעת אם החיידק מצוי לי בשתן אבל יש לי תכיפות במתן שתן, יכול להיות קשור לזה?
אין לי כלמידיה וזיבה עשיתי גם לזה בדיקת pcr
ויש לי עוד שאלה אם קיימתי יחסי מין עם החבר שלי (אני לוקחת גלולות) אבל הוא לא גמר לי בפנים, האם יכול להיות שהוא נדבק?
ולפי מה שקראתי אז החיידק הזה יכול להיות מצוי רק בזרע של הגבר.
קיימנו יחסי מין רק פעמיים, כי לא מזמן התחלנו לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר UREAPLASMA - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011הטפול המתאים לאוראופלסמה הוא ממשפחת הטטרציקלינים וזה עלול להיות מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה-ד"ק שרגה וקסלרדני14/03/2011
מזה שנתיים אני מטופל לסירוגין בנגעים של קונדילומה המופיעים בבסיס איבר המין.ראוי לציין כי תדירות הופעתם הולכת ופוסקת.אולם,בעיה אחת מטרידה אותי ושאלתי האם יש דרך אחרת לטפל בנגע בפי הטבעת מלבד לייזר? האם ישנה משחה ספציפית שיכולה להעלים את הנגע ולהפטר סופית מהצרה צרורה הזאת.?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תגובה
דני16/03/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה-ד"ק שרגה וקסלר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011להיפטר סופית מנסיוני זה רק בטיפול מיומן בלייזר מונחה ע"י קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כההאבי13/03/2011
שלום רב!
לפני שבוע קיימתי יחסים עם בחור, יום למחרת יצא לי כתם כהה על כיפת הפין שנראה כמו שטף דם, לא מגרד או כואב, אין תופעות לוואי נוספות, בנוסף איני רואה סיבה להופעת שטף דם. אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא.
חשוב לי לציין כי הנני בארון ואין ברצוני לגשת לרופא המשפחה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין התייחסות...?
אבי17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם כהה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/03/2011לצורך אבחון יש לראות את המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת-ענתיענתי12/03/2011
תחילה, תודה לך על התשובות .
איך בודקים hpv? תוך כמה זמן מקבלים תשובה? מה מחירה? למי שכבר חלה ביבלות...האם הוא יכול להידבק שוב עם פרטנר חדש?
האם אפשר לגלות בבדיקה אם נדבקתי בהרפס טרם שהופיעו סימנים חיצוניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת-ענתי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2011איך בודקים hpv?
^^בקולפוסקופ ובבדיקת מטוש עם ספוג בקצהו
תוך כמה זמן מקבלים תשובה?
^^קולפוסקופיה - על המקום: PCR תוך 5-8 ימים.
מה מחירה?
^^נא לברר במרפאה
למי שכבר חלה ביבלות...
^^אפשר להביאו למצב של בריא לחלוטין
האם הוא יכול להידבק שוב עם פרטנר חדש?
^^אם לא יחוסן יוכל שוב להדבק.
האם אפשר לגלות בבדיקה אם נדבקתי בהרפס טרם שהופיעו סימנים חיצוניים?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד עז בנרתיקדינה11/03/2011
שלום, לפני מספר ימים הלכתי לרופא בשל חשש לדלקת בשתן, נאמר לי כי לפי הבדיקות אין דלקת, הרופא נתן לי אגיסטן אך הטיפול לא עוזר וכבר עבר שבוע!!! אני ממש סובלת מה זה יכול להיות??? יש לי גרד עז וכבים בעיקר בבוקר לאחר השינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד עז בנרתיק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2011ממליץ קולפוסקופיה ובדיקת ההפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.זה י מכמה נושאים למעטה יותרי11/03/2011
לא ענית לי אז רשמתי פה (זה י מכמה נושאים למעטה יותר שאלתי את השאלה ב 6.3 בשעה 18:00)
הנה השאלה שרשמתי שם(בבקשה לענות על כל השאלות, רצוי בתשובות של כן/לא):
אני הולך השבוע לבדיקות במרפאה.
ולא הבנתי עדיין כמה דברים לפי התשובות שלך, בקשר לנושא:
בבקשה לענות על כל השאלות(מבחנתי רצוי בכן/לא),כי כל השאלות חשובות לי על מנת לדעת את כל המידע לפני הבדיקה
1.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?
2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?
4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.זה י מכמה נושאים למעטה יותר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/20111.האם זה משנה מבחינה כלשהי אם אומר לרופא שיחליט איזה בדיקות לבצע, שהסקס היה עם חבר בן ולא עם אח לאותם ההורים, על מנת למנוע אי נעימות?
^^לא
2. בהסתמך על כך שאומר לרופא במרפאה שהסקס היה בין 2 בנים רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים, ואקבל תשובה שאני בריא ואין לי שום מחלת מין, אוכל להיות רגוע גם אם לא אמרתי לרופא שמדובר בסקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
^^כן
3. הבדיקות שאני אצטרך לעשות במרפאה (אם לא אספר לרופא שהסקס היה עם אח שלי לאותם ההורים) יהיו אותן הבדיקות כיאילו מדובר בסקס בין 2 בנים שאינם אחים לאותם הורים?
^^כן
4. עושים בדיקות אחרות/נוספות במקרה בו מדובר על סקס בין 2 אחים לאותם ההורים?
^^לא
5. ניתן להדבק במחלות מין אחרות/נוספות בסקס בין 2 אחים לאותם הורים, בשונה ממחלות המין שנדבקים בהם בסקס בין בן ובן רגילים, שאינם אחים לאותם ההורים?
^^לא
6. אם אחד מאיתנו (אני או אח שלי לאותם ההורים) היה חולה/נשא של מחלת מין מסויימת (לפני הסקס), האם יכול להיות שהחולה (אני או אח שלי לאותם ההורים) הדביק את הפרטנר השני (אני או אח שלי לאותם ההורים) במחלות מין נוספות/מחלת מין נוספת חוץ מהמחלה שהוא נושא/חולה בה?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי התבלבלת פה במשהו..לא הגיוני
הי15/03/2011עוד משהו:
בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.
השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)
ועוד שאלה:
בתגובה הקודמת שאלתי:
^^כן
איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות..
הי18/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התייחסות.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/03/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה השאלה,תודה
י20/03/2011שאלה 1 :
בעבר רשמת לי שכל עוד שנינו(אני ואח שלי לאותם ההורים), לא קיימנו יחסי מין לפני כן, אז מקום לדאגה.
השאלה: האם זה שלא קיימנו יחסי מין לפני כן, מבטיח שאין מקום לדאגה?(כי ידוע לי שיש עוד דרכים להדבק ולהיות נשא)
שאלה 2:
בתגובה הקודמת שאלתי:
^^כן
איך יכול להיות שהתשובה היא כן? (פשוט לפי מה שהבנתי כרגע מהאינטרנט התשובה היא לא,ייתכן וטעית?)
שאלה 3:
אם אחד מאיתנו או שנינו(אני ו/או אח שלי לאותם ההורים) הוציא שתן בסקס, שנכנס לשני (אליי ו/או לאח שלי לאותם ההורים) לצינור השפכה(צינור השתן), אז ניתן להדבק כך במחלות כלשהן? (לא רק מחלות מין, אלא גם מחלות אחרות, כדי שאדע למי לפנות בקשר למחלות אחרות, שאינן מחלות מין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון מחלת מין- דחוף!!!!!!אור10/03/2011
שלום. אני סובלת מפטריה(?) בנרתיק באופן כרוני. עברתי בדיקות שונות דרך קופ"ח ודרך רפואה פרטית. לא נמצאו ממצאים חריגים( לא שמרים או התפתחות חיידקים), צוואר הרחם והשחלות תקינות. אני סובלת מהפרשות תמידיות המזכירות מחלת מין כלשהי( מרקם צמיגי מאד דמויי "קוטג'", ללא ריח, צבע משתנה בין צהבהב לירקרק. גירוד וצריבה לפרקים. אנא הכוונה להמשך טיפול. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון מחלת מין- דחוף!!!!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2011ממליץ קולפוסקופיה ואם צריך אז גם בדיקת ההפרשה לתרבית ול PCR לגלוי מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתןיעקב10/03/2011
ד"ר שלום,
אני זכר בן 30. לפני כשלושה שבועות חשתי צריבה במתן שתן ראשון של הבוקר, ולאחר מכן זה פשוט עבר מעצמו. בשבוע שעבר שוב היתה לי צריבה במתן שתן (יותר נכון בשנייה שאחרי סיום מתן שתן), אבל זה עבר אחרי שתייה מרובה יותר של מים.
לפני יומיים היתה לי הרגשה של צריבה בפין גם לא במתן שתן, וזה פשוט עבר מעצמו, כרגע הכל בסדר.
אין לי הפרשות (מלבד טיפש שתן שלפעמים עוד יוצאת בדקות הראשונות אחרי מתן שתן, אבל לא תמיד, אבל לא הפרשות צהובות, ירוקות או לבנות), אין לי יבלות על איבר המין או פצעים עליו.
יש לי בת זוג קבועה מזה כ - 5 חודשים. מלבד פעמיים, אנחנו מקיימים יחסי מין רק עם קונדום, והפעמיים האלה היו לפני כ - 3 חודשים.. לבת זוגתי אין שום סימפטום מאלו שתיארתי, והיא לא מודעת לשום מחלת מין, גם מספר בני הזוג הקודמים שלה הוא נמוך ועומד על 2, אחד מהם בוודאות לא היה עם אף אחת לפני זה.
רציתי לשאול שתי שאלות, האחת האם נראה לך שמה שאני מתאר יכול להיות מחלת מין ? (רופא המשפחה אמר שלא נראה לו סביר, אבל אם לא נמצא סיבה אורולוגית צריך לעשות בדיקת שתן במרפאה מיוחדת וצריך להחזיק את השתן הראשון של הבוקר עד להגעה למרפאה....נשמע לי רע).
שאלה שנייה, לאו דווקא באותו ענין, סתם סקרנות (לא ממש חושב שזה אפשרי). בת זוגתי היתה לפני כחודש בבית חולים עקב כאבי בטן ושלשולים, והממצאים לא העלו דבר. רציתי לשאול, כשאדם מגיע לבית חולים ולא משנה מה הסיבה, ועושים לו בדיקות דם, האם תמיד בודקים גם HIV ? סתם סקרנות, לא נראה לי שיש לה ו/או שנדבקתי בדבר כזה....
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2011יתכן דלקת בשלפוחלית השתן או בשופכה ולכן מומלץ בדיקות שתן תרבית שתן כללית ושתן ל PCR לכל מחלות המין.
HIV לא בודקים בשגרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרהעמוס09/03/2011
ככה מתי שאני עושה קקי, ואני מתאמץ טיפה, ואז יוצא לי מין נוזל לבן מהאיבן מין, זה לא זרע וזה לא שתן.. נראה לי מעין שילוב. מוזר, יש לך מושג מה הבעיה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/03/2011איני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברוטסטטהסקר09/03/2011
לפני כשנה סבלתי מכאבים חזקים בזמן השתן עם דחיפות לתת שתן כל פעם יוצת כמות קטנה של שתן עם צריבה קשה .פניתי לאורולוג עברתי בדיקה לא נעימה והודיע לי שיש דלקת נתן לי שני סוגי תרופה למשך כחודש וזה עבר לפני כחודש התופעה חזרה על עצמה הנוסף לבעיה בזמן יחסי המין .פליטה מהירה ואף נפילה של איבר המין בזמן היחסים מזקיפה מליאה.אני כבר שבועים נוטל תרופה יש הקלה קלה אבל עדיין יש צריבה.שאלתי היא האם ישנה בעיה שגורמת לדלקת לחזור כל שנה והאם יש קשר בין הזיקפה ודלקת והאם הדלקת יכולה להדביק את בת הזוג ולגרום לה דלקת במערכת השתן? אודה אם תענו לי למייל ותודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ברוטסטטה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/03/2011ממליץ לעשות בדיקות מעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לא מוגניםאנונימית09/03/2011
לפני כ-3.5 חודשים קיימיתי יחסים מלאים חד פעמיים ללא קונדום. אחרי שבועיים חליתי בדלקת גרון חריפה שארכה בערך שבוע וחצי. אחרי חודשיים גיליתי פצעי חום על הלשון. האם זה אמור להדליק לי נורה?! אני מעוניינת לעשות את הבדיקה של גילוי נשאות ל-HIV אך אני מוטרדת מזה שמישהו עלול לגלות. שמעתי שישנה ערכה ביתית בשם ORAQUIK שיכולה להעיד על נשאות. האם הערכה קיימת בארץ? אם כן, היכן ניתן להשיגה.
יש לי הפנייה לבדיקת דם רגילה שהרופא נותן לי לעשות פעם בשנה. האם בעזרת בדיקת הדם ייתכן גילויה של מחלה זו או אחרת?
אודה על תשובה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תשובה?
אנונימית10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין לא מוגנים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר15/03/2011את בדיקת ה ORAQUICK ניתן לבצע גם אצלנו במרפאה. בארץ היא אינה ערכה ביתית.
בדיקות דם אינן מספקות לגלות את כל מחלות המין - אם זה החשד שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהאלונה09/03/2011
לחבר שלי יש את הוירוס פפילומה, הוא כרגע מטפל בזה אבל הטיפול לא ממש עוזר לו. אני עשיתי לפני כמה ימים חיסון ראשון נגד הוירוס. השאלה שלי זה האם זה בטוח לקיים יחסי מין איתו כבר אחרי החיסון הראשון או שיש טעם לחכות שיעבור לו או לחכות לשאר החיסונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/03/2011החיסון נכנס לתוקף חודש אחרי הזריקה האחרונה: באם היו לך נגיפים של HPV בזמן עשיית החיסון היעילות שלו יורדת בצורה תלולה:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטלי08/03/2011
אני צריכה לערוך בדיקה מקיפה למחלות מין. היכן ניתן לעשות את זה?
ראיתי שענית כאן לאנשים לחפש במרפאות שונות, לאן לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2011אכן במרפאות שונות וגם אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא למחלות מיןיונתן07/03/2011
מזה כחודשיים לאחר יחסי מין נוצרים לי חתכים קטנים על איבר המין שבאם מיחד לאחר יחסי המין והפסקה של שבוע מעלימה את זה (זה מתקלף),הייתי אצל רופא לא מספיק מקצועי בפ"ת שקופת החולים שלחה אותי. הוא נתן לי כדורים להרפס רק כשאני דרשתי וכשזה לא עזר ביקשתי עצמאית בדיקת דם. אני מיואש אשמח אם תמליץ לי על רופא מין בפ"ת או באזור אם ידוע לך שהוא עובד עם קופת-חולים כללית זה יחסוך לי .תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2011איני מכיר רופאים בפ"ח או בקופח כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהממ07/03/2011
היכן ניתן לבצע בדיקות לאיתור מחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/03/2011בקופות חולים, במשרד הבריאות וגם אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)