מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- infra redניסו21/01/2009
שלום רצתי לדעת אם טיפול הסרת שיער בלייזר או באינפרא משפיע על התפקוד המינ או אם יש מחלות עקב הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009יש סכנה להדבק בקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקת papאור21/01/2009
אם אני בתולה האם אני צריכה לעבור את הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהאיתייי21/01/2009
בבדיקת שתן שעושים לי בקופת חולים יכולים לגלות זיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009הם עושים לרוב תרבית וזוהי בדיקה שלרוב יוצאת שלילית - אפילו כשיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה וטיפול אלדרהיוסי21/01/2009
שלום, אני בעל נגיף הקונדילומה..והרופא רשם לי אלדרה ואמר לי להשתמש יום יום במשחה על איבר המין, לאחר כ6 ימים רצופים בשימוש המשחה, יש לי נפיחות אדמומיות והפרשות של מוגלה באיזורים שונים באיבר המין, כאב בלתי רגיל וקושי לזוז כרגיל, שוחחתי עם הרופא המטפל והוא אמר שצריך לעשות הפסקות...אני כבר יומיים לא משתמש במשחה, אך הפצעים ממשיכים להפריש מוגלה והכאב הוא חזק מאוד. אודה לך אם תוכל לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדרה לקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009הטיפול לא יעיל ואני מציע להפסיקו. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???איתייי21/01/2009
אם יש לי מחלות מין כגון קונדלימה ואני חייל הטיפול עולה כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009במרפאה פרטית - כן ואצלי יש הנחה לחיילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתאלכסי21/01/2009
עברתי ניתוח נסביט מכיוון שהיתה לי עקמת בפין לאחר בדיקה ויזואלית שביצעתי נראה כי העקמת נשארה גם לאחר הניתוח... האם יש תחליף לניתוח נוסף? אמצעי אחר כדורים מכשיר על מנת ליישר את הפין? בתודה..אלכסיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת הפין
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2009לצערי - לא ולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה מין בטוחחסוי20/01/2009
שלום, אני בן 32, לפני כחודש קיימתי יחסי מין מזדמנים עם בחורה, חשוב לציין שבד"כ איני נוהג לעשות כן. במהלך קיום יחסי המין הקפדתי להשתמש בקונדום, לא חדרתי פעם אחת ללא הקונדום ואף ביקשתי ממנה שאת המין האוראלי נבצע עם קונדום (למרות שבהתחלה, כעשרים שניות היה מין אוראלי ללא קונדום). לאחר כשבוע התחלתי לחשוב על העניין וקראתי על מחלות מין ומה שיכול לקרות, אחרי הקריאה התחלתי ממש לחשוש... לפני כמה ימים זיהיתי שהעור בתחתית הפין שלי ככה מעט ורופס מעט, האם יש סיכוי שחטפתי משהו למרות הזהירות? אני ממש לא שקט מהעניין ולא יודע מה לעשות. אשמח אם תיתן יותר מידע על דרכי המניעה\הדבקות במחלות הללו ומה יכול להיות הבעיה בפין. תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2009רק לאחר בדיקה אוכל לקבוע אם נדבקת או לא. תוכל לקרוא על מחלות מין - מניעה והדבקות בכתבות רבות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1איתייי19/01/2009
בבדיקות דם בקופת חולים למחלות מין לאיזה מחלות עושים?? לקונדלימה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2009הפטיטיס והרפס. לקונדילומה - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת אחרת..סטודנטית19/01/2009
שלום רב, אני סטודנטית לסיעוד שמתעדת לעשות עבודה על הרפס גניטלי בקונטקסט של קידום חינוך ומודעות למחלות מין בכלל אשמח אם תוכל לעזור לי בהפניה למחקרים אקדמאים בנושא (חוץ מpubmed ו google scholar) במידה ולא תרצה, כמובן מכבדת את עמדתך.. בברכה, מילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2009אין לי מאמרים כאלו בשליפה וזה מחייב להיעזר בגטוגל ובפוב מד וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .....איתייי19/01/2009
מהם התסמינים של קונדלימה? יש לי אדמומיות מסביב לפי הטבעת, ושאני עושה שריר כואב לי טיפה בחור זה ככה אמור להיות?
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2009זה לא בהכרח הסימן האופייני לקונדילומה. תוכל לקרוא על קונדילומה בכתבות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנה18/01/2009
1.למה לא מצליחים להשמיד את נגיף ההרפס? 2.האם יהיה פתרון בטווח הקרוב? או שחברות התרופות לא מעונינות להשקיע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר18/01/20091.למה לא מצליחים להשמיד את נגיף ההרפס?
^^אני בטוח שזה במחקר.
2.האם יהיה פתרון בטווח הקרוב? או שחברות התרופות לא מעונינות להשקיע ?
^^אני מניח שמחלות אחרות דחופות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .......איתייי17/01/2009
אם שכבתי עם מישהי עם קונדום בסקס וניגאלי יכול להיות שיהיה לי קונדלימה בפי הטבעת? יש לי אדום מסביב לפי הטבעת זה אמור להיות ככה? איך מגלים את זה בקטפת חולים? לאיזה רופא הולכים? זה עולה כסף הטיפול?
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2009אם שכבתי עם מישהי עם קונדום בסקס וניגאלי יכול להיות שיהיה לי קונדלימה בפי הטבעת?
$ כן
יש לי אדום מסביב לפי הטבעת זה אמור להיות ככה?
$לא.
איך מגלים את זה בקטפת חולים? לאיזה רופא הולכים?
$לרופא מיומן.
זה עולה כסף הטיפול?
באופן פרטי זה עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה ..
רווני05/07/2009לפני כמה חודשים סבלתי מפטריה שעברה .
לאחר הפטריה הבחנתי בנגעי אור בצבע של האור בולטים קטנים באזור המפשעה .
לא כואב בהתחלה קצת גירד אבל עבר
התעלמתי מזה אבל עדיין זה לא נעלם .
עכשו התחלתי להרגיש גרד בכיוון לכיוון הנרתיק והבחנתי בחיספוסים הקטנים כמו שיש לי בשפתיים .
אני מקיימת יחסי מין מלאים.
אני חוששת מה זה יכול להיות ?
ואיך זה הגיעה לאזור הנרתיק גם ?
עכשו אני מרגישה גרד
אני פוחדת ללכת להיבדק כי אני בת שש עשרה וחצי !
ואני מפחדת להגיד לרופא שאני מקיימת יחסי מין שלא יודיע להורים שלי ..
אתה תוכל לעזור לי ולהגיד לי בערך מה זה יכול להיות ?
אם כן אשמח תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למעלה
רווני05/07/2009שרשמתי בשפתיים התכוונתי לשפתיים של הנרתיק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009לפני כמה חודשים סבלתי מפטריה שעברה .
^^איך נקבעה האבחנה של פטריה? הסתכלות בלבד? תרבית?
לאחר הפטריה הבחנתי בנגעי אור בצבע של האור בולטים קטנים באזור המפשעה .
לא כואב בהתחלה קצת גירד אבל עבר
עכשו התחלתי להרגיש גרד בכיוון לכיוון הנרתיק והבחנתי בחיספוסים הקטנים כמו שיש לי בשפתיים .
אני מקיימת יחסי מין מלאים.
אני חוששת מה זה יכול להיות ?
^^יתכן ומדובר בקונדילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדלימהאיתייי17/01/2009
האם בבדיקות של מחלת מין אפשר לדעת אם יש לך קונדלימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ..................איתייי16/01/2009
יש לי גירוד מציק בגוף ובעיקר באיבר המין הלכתי לרופאת עור והיא בדקה אותי ואמרה לי שאין לי כלום.. אבל עדיין מגרד לי מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2009מגיעים לבדיקה יסודית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?טלי16/01/2009
כבר ארבע חודשים יש לי צריבות חיצונית גירודים ונפיחות בשפתיים אם אני מנסה לקיים י חסי מין הלכת לשלוש רופאים הביאו לי נרות משחות כדורים עשו לי בדיקת משטח הכל תקין וזה לא עובר לי זה ניהיה לי יותר שורף ממה שהיה לי אם תוכל לעזור לי אשמח מאוד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2009מנסיוני נראה לי שאוכל לעזור לך. זהו תחום התמחותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)