מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בשיער הערווהאסף08/11/2008
מזה זמן מגרד לי מידי פעם בדרגות שונות באיזור שיער הערווה. היום כשבדקתי את השיער מצאתי כינים רבות, בצבע לבן-שקוף, חלקן עם נקודה אדומה- חומה. למיטב הבנתי כיני ערווה הן אדומות. אשמח לדעת על דרכי הטיפול, ועל סוג הכינים. תודה מראש, אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשתמש במשחה נגד יובש בעור
שלוקי27/11/2008שק האשכים יבש מאד המים החמים מקילים ולא פותרים משתמשים בסבון מיוחד שמן יותר את המשחה למרוח על האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיני ערווה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008הטוב ביותר שתפנה לרוקח בבית מרקחת ותקבל ממנו את הטיפול והסברים מפורטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודיםחגית07/11/2008
שלום שמי חגית יש לי גירודים באזור פי הטבעת והעור מסביב הולכים ושבים כשנה מאז שהיה לי חבר אחרון לפני שנה זה התחיל האם יש מחלת מין כזו? הייתי אצל רופא הנשים וטוען שלא רואה שום דבר חוץ מזה שיש לי דלקת בנרתיק ונתן לי דאצלין אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008יש לעשות קולפוסקופיה [בדיקה באמצעות מיקרוסקופ מיוחד וצביעה מיוחדת].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות למחלות מיןאורי1234505/11/2008
שלום ביצעתי בדיקות למחלות מין בקופת חולים וגם במרכז הרפואי לוינסקי בת"א. בלוינסקי התוצאות הן: PCR לזיבה שלילי PCR לכלמידיה שלילי סרולוגיה ל HbsAg שלילי סרולוגיה ל Herpes שלילי סרולוגיה לעגבת: VDRL שלילי, TPH-A שלילי בקופת חולים התוצאות הן: HEPATITIS Bs Ag שלילי CMV IgG =0.0 CMV IgM - NEGATIVE FTA ABS - NEGATIVE VDRL - NEGATIVE TPHA - NEGATIVE TREPONEMA SCR./TPHA - גבולי - הבדיקה בוצעה פעמיים נשלח לאימות שאלותי 1. מה בודקת הבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA? 2. אם לאחר אימות התוצאה תהיה חיובית מה ההשלכות ודרכי התיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת-בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2008מציע לך לעשות בדיקת PCR לעגבת.
אני עוטשה בדיקה זו באופן שגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
אורי1234510/11/2008רופאת המשפחה שלי קיבלה תשובה מעודכנת לאחר שהבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA שיצאה גבולית נשלחה לאימות. הבדיקה בוצעה במרכז הארצי לעגבת ע"ש ד"ר א.רפאפורט באבו-כביר התוצאות: VDRL - שלילי TPHA - שלילי FTA - שלילי שאלות: 1. מהי בדיקת PCR לעגבת אותה המלצת לי לבצע? האם היא יותר חד משמעית ואו מדויקת משאר הבדיקות אותן כבר ביצעתי? 2. האם לאור התוצאות הנוספות (בדיקת ה FTA) אתה עדיין ממליץ לי לבצע בדיקת PCR לעגבת? 3. האם הבדיקה הנוספת (FTA - שלילי) היא התשובה לבדיקה TREPONEMA SCR./TPHA שיצאה גבולית ונשלחה לאימות? 4. האם יכול עדיין להיות שיש לי עגבת ואני בשלב השני או השלישי או בינהם של המחלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין לתשובה
אורי1234511/11/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת-בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2008אני שמח שכל הבדיקות יצאו שליליות.
בדיקת ה PCR בודקת את נוכחות החיידק ולא נוגדנים ולכן דיוקה רב.
נראה לי שלאור 3 התצואות שלך - אין לך צורך ב PCR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורי אפשר את הטל' במרפאת לוינסקי?
נואשתתתתת02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיוהבני05/11/2008
שלום לפני כ 7 שנים היתה לי מחלת זיוה שגרמה לי להפרשות באיבר המין הלכתי לרופא ונתנו לי זריקה וכדורים וזה עבר או לפחות זה מה שאמרה לי הרופא אחרי שבועיים השאלה שלי האם זה יכול לחזור על עצמו לבד (מאז אני לא התקרבתי לאף אישה ) ? האם זה וירוס שנישאר בי ויכול לעבור למישהו אחר אם אני מקיים יחסי מין ? כמה המחלה הזאת מסוכנת ? עד עכשיו אני פחדתי לברר בקשר למחלה הזאת תודה רבה בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2008האם זה יכול לחזור על עצמו לבד (מאז אני לא התקרבתי לאף אישה ) ?
#לא.
האם זה וירוס שנישאר בי ויכול לעבור למישהו אחר אם אני מקיים יחסי מין ?
# לא וזה חיידק.
כמה המחלה הזאת מסוכנת ?
#אפשר לקרוא על המחלה באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנה05/11/2008
האם אפשר להידבק מהרפס במגע מיני בהתחכות של איברי המין ללא חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בהירים באיזור איבר המין???05/11/2008
אני בן 22 ואני סובל וגרד באיזור איבר המין...כלומר מעל איבר המין בעיקר... יש באיזור בגירוד כתמים בהירים-לבנים וזה מגרד מאוד...רציתי לדעת אם יש לכם תשובה בישבילי מזה?ואיך אפשר לטפל בזה... אני סובל מזה במשך החודש האחרון... תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008ניתן לאבחן באמצעות מיקרוסקופ מיוחד - קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בהירים באיזור איבר המין???05/11/2008
אני בן 22 ואני סובל וגרד באיזור איבר המין...כלומר מעל איבר המין בעיקר... יש באיזור בגירוד כתמים בהירים-לבנים וזה מגרד מאוד...רציתי לדעת אם יש לכם תשובה בישבילי מזה?ואיך אפשר לטפל בזה... אני סובל מזה במשך החודש האחרון... תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2008לצורך אבחנה יש צורך בבדיקה כולל בקולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אילו תסמינים אפשריים למחלת מין?עדה03/11/2008
שלום, אני נוטלת גלולות סרזט מזה קרוב ל4 שנים, הן ניתנו לי עקב כאבי מחזור עזים כאשר נטלתי גלולות אחרות. תחילה המחזור היה רציף למשך כחודשיים ומאז המחזור פסק כליל, דבר שהרופאה אמרה שהוא נורמטיבי לגלולות אילו. לפני חודש חזרתי מהודו וחשתי בגירוד שלא פסק באזור הוגינלי, השתמשתי בנר וגינלי ומשחה, ללא התייעצות עם רופא. לפני שבועיים ביקרתי אצל רופאת נשים שאמרה שאין סימן לפטריה וגינלית. יומיים לאחר מכן החל לי מחזור מאוד חלש (פעם ראשונה מאז שפסק לי לפני 3 וחצי שנים), בשבוע האחרון המחזור התחזק מעט. היום התחלתי לחוש בצריבה בעת מתן שתן ותחושת דחיפות להשתין. קיימתי יחסי מין ללא הגנה לפני שנה וחצי אך אני לא יודעת אם יתכן שמדובר בתסמינים למחלת מין אחרי זמן רב כל כך. כמו כן אינני יודעת אם מדובר בתופעות שקשורות אחת לשניה ואם כן האם הן יכולות בכלל להעיד על מחלת מין? אם לא, מה עלולה להיות הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008ישנן מחלות מין שיש להן סימנים כמו שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לחשוש אם-YOLA01/11/2008
גם אני וגם בעלי גילינו דם בשתן באותו יום? שנינו כרגע מטופלים באנטיביוטיקה כנגד דלקת במ. השתן.. ואם כן, למי צריך לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008ניתן לפנותץ לכל רופא המתמצא בתחום. אשמח לעזור לשניכם, כולל לעשות בדיקות לשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהאלמונית01/11/2008
חבר שלי הודיע לי שיש לו כלמידיה סביר מאוד להניח שנדבקתי ממנו... הלכתי לרופא והוא נתן לי אופלודקס (לאחר בדיקת שתן רגילה לא ספציפית לכלמידיה) למשך שבוע.. קראתי באינטרנט שיש שתי תרופות ספציפיות שמטפלות בכלמידיה... וזאת לא האנטיביוטיקה שהוא רשם לי... אז מה לעשות? שווה ללכת לרופא אחר לבקש מרשם לתרופות הספציפיות האלה? או שהאופלודקס בטוח מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008התרופות המומלצות בשורה הראשונה הן הדוקסילין והאזירומיצין. תוכלו לקרוא על כך באתר שלי על מחלת הכלמידיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בHIV ע"י הסנפהיהודה30/10/2008
האם ע"י הסנפה של סם חגיגת דרך קש שמשהו אחר השתמש בו יש סיכוי להידבק בHIV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008נדיר אלא אם כן ריריות האף פצועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בHIVיהודה30/10/2008
האם אפשר להידבק בHIV ע"י שתייה מאותו בקבוק(מהפייה) או כוס(דרך קש או מהכוס עצמה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על איבר המיןדור29/10/2008
שלום, לפני דיי הרבה זמן לאחר אוננות עם נוזל סיכה לא ממש מוכר - נהיה לי פצע על איבר המין. ( אני זכר ) דיברתי עם רופא דרך האינטרנט , והוא אמר שזה יכול להיות כתוצאה משפשוף יתר ושזה התנפחות של בלוטן שומן על הכיפה . הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שהוא חושב אותו דבר.. והוא הפנה אותי לרופאת עור ונתן לי טופס רופא כזה. כשהלכתי אל הרופאת עור - שכחתי מהטופס, וכשבאתי אליה היא אמרה שהיא לא רואה שם שום דבר.. אבל זה עדיין שם וזה כבר דיי הרבה זמן שם . מה אני יכול לעשות ? פעם זה היה שורף כשהייתי נוגע עכשיו זה לא שורף אבל זה דיי בולט וזה בדיוק על הפס שמתחיל את הכיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008מצטער, אך לא אוכל לענות ללא בדיקתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצורך בבדיקת PRCדובי29/10/2008
שלום, מה הטעם בבדיקה לגילוי סוג הנגיף? במה זה מוביל לטיפול טוב יותר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2008אם תשובת ה PCR שלילית זה אומר שנפטרת מהנגיפים ואינך נושא אותם ולא מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסאלמוני28/10/2008
בהמשך לשאלתי על המציצה איך אפשר להדבק בצורה שכאזת הרי הנוזל היחיד שבא במגע עם איבר המין הוא רוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציצה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008ומה עם השיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)