מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות להרפסאנה27/01/2009
רציתי לברר עמך אלו בדיקות אמינות לגילוי נגיף ההרפס לאחר תקופה של 5 חודשים שנחשדתי שהנני נושאת את נגיף ההרפס? שוחחתי עם זהומולוגית שאמרה לי שבדיקות דם ובדיקות pcr בשתן אינן אמינות דיין והמוצא היחידי היא רק דגימה מנגע טרי ושליחתה לבי"ח שיבא- למעבדה לוירולוגיה. האם גם אתה סבור כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס.
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009אכן צודקת המומחית אבל- לעתים קרבות התרבית יוצאת שלילית כי הגידול בתרבית בעייתי.
PCR הינה בדיקה מדוייקת למטרה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מסביב לנרתיקמודאגת מאוד27/01/2009
לאחר בילוי עם בעלי בצימר הופיעו לי פצעים כואבים מסביב לנרתיק וצריבה בשתן , שאלותיי הן : 1. האם יתכן שנדבקתי בצורה עקיפה בהרפס ע"י שימוש במגבת נגועה או ג'קוזי (יש לציין שהייתי עם עור מגולח). 2. במידה ונדבקתי בהרפס אפשר למנוע הידבקותו של בעלי או חס וחלילה תינוקי? 3. אני כל היום בוכה וחרדה , איך אוכל למנוע את חזרת התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר29/01/20091. האם יתכן שנדבקתי בצורה עקיפה בהרפס ע"י שימוש במגבת נגועה או ג'קוזי (יש לציין שהייתי עם עור מגולח).
==לא.
3. אני כל היום בוכה וחרדה , איך אוכל למנוע את חזרת התופעה?
==ללא בדיקה לא אוכל לענות לך כי קודם יש לאבחן את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין אדמומית ליד פתח איבר המיןדוויד27/01/2009
שלום רב יש לי כבר מספר שבועות ממש סמוך לחלק העליון של הפין חלק קטן אדום וטיפ טיפה נפוח אני מקיים יחסים רק עם אישתי כבר כשנתיים(וממשיך לקיים גם עם האדמומיות) מה ההשלכות לעניין? האם עליי להיות מודאג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009ללא בדיקה לא אוכל לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהשני26/01/2009
יש לי פטריה, הרופא אמר לי לשים נרות במשך 3 לילות ולמרוח קרם ביפונאזול פעמיים ביום במשך 5 ימים... רק שכחתי לשאול אותו מתי לשים את הקרם ומתי את הנר? קודם נר ואז משחה או הפוך? תודה רבה! שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפפילומהרומי26/01/2009
אני צריכה לעבור חודש הבא טיפול בלייזר לפפילומה רציתי לשאול מה ההבדל בטיפול בלייזר לבין טיפול בלולאה חשמלית ?ומה יותר כדאי וגם קראתי מאמאר שלמי שיש פפילומה יש סיכון להעביר את הפפילומה לפה לאיזה רופא אני אמורה לפנות כדי לעשות בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009כבר עניתי לך במקום אחר. אשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרמיקסון. ביופסיה.אודי25/01/2009
בן 63, בריאותי תקינה, PSA מתנדנד בחמש שנים האחרונות בין 2.4 ל- 3.7 (עכשיו 3.3) ו- PSA F/T בין 17% ל- 31% (עכשיו 26%), בדיקה רקטלית תקינה, TRUS ללא ביופסיה ללא ממצא חשוד, ערמונית מוגדלת 50 סמ"ק עם הסתיידויות, כנראה גם דלקת ערמונית, ציפרודקס ואופלודקס שיפרו את הסימפטומים אך עדיין לויקוציטים מעטים בזרע. שאלותיי הן: 1. האם לקחת פרמיקסון וכמה והאם לשלב עם הפרמיקסון אנטיביוטיקות, איזה וכמה? 2. הוצעה לי ביופסית ערמונית, ומשביקשתי לשלב באותו הליך ביופסיה גם ביופסיה לזיהוי אנטיביוטיקה ספיציפית לזיהום שלי, נאמר לי שלא אפשרי, דבר שלא נראה לי הגיוני. היכן אוכל לבצע ביופסיה משולבת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2009השאלה מאד ספציפית ולכאלו אני אני רק אחרי הכרות עם האדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובהרחלי25/01/2009
ביומיים האחרונים אני מרגישה מין גירוד מציק כזה בנרתיק, אני נוהגת לשטוף את האיבר בסבון רגיל אולי בגלל זה זה שורף? בדקתי את האיבר הסתכלתי במראה ואני לא רואה פצעים או אדמומיות או סוג של גירוי... מה אתה ממליץ לי לעשות? אני לחוצה בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009אם את בדקת ולא הבחנת בכלום אז אולי בדיקה באמצעות קולפוסקופ תגלה משהו. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםדני25/01/2009
שלום, לאחרונה הופיעו אצלי קשקשים באיזור איבר המין, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות אולם לאחר שזה לא נעלם, הלכתי לרופא והוא איבחן את זה כפסוריאזיס (בדרגה קלה), ונתן לי משחת דייבובט, האם זה יכול לפגוע בספירת הזרע? זה כן לתחושת הגירוד המציקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009לא פוגע בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייהעידן24/01/2009
מה הסיכוי לקבל איידס/מחלות מין ממגע מיני חד פעמי בלי אמצעי מניעה ? מתי מופיע האיידס אם וכאשר יש חשש לזה ומה הסיפטומים ? הנ"ל יכול להיגרם מסקס אנאלי/אוראלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009מה הסיכוי לקבל איידס/מחלות מין ממגע מיני חד פעמי בלי אמצעי מניעה ?
איידס והרפס 25%
מתי מופיע האיידס אם וכאשר יש חשש לזה ומה הסיפטומים ?
ממליץ לקרוא באתר שלי על איידס. התשובה כאן תהיה ארוכה מדי.
הנ"ל יכול להיגרם מסקס אנאלי/אוראלי ?
כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד ביומיים האחרונים בנרתיקרחלי24/01/2009
ביומיים האחרונים אני מרגישה מין גירוד מציק כזה בנרתיק, אני נוהגת לשטוף את האיבר בסבון רגיל אולי בגלל זה זה שורף? בדקתי את האיבר הסתכלתי במראה ואני לא רואה פצעים או אדמומיות או סוג של גירוי... מה אתה ממליץ לי לעשות? אני לחוצה בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009להגיע לבדיקה באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???איתייי24/01/2009
אם עשיתי בדיקות למחלת מין כגון : הרפס, כלימדיה, עגבת, זיבה אחרי 3 שבועות וחצי זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009אם עשית נוגדנים או תרבית הרי שאין ערך לבדיקות אלו בטווח כה קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד חזק בפיןרוני24/01/2009
שלום, קיימתי יחסים לא מוגנים עם בחורה, וממש למחרת התחיל אצלי גירוד בפין ומקצת מסביב, לא תמיד מגרד לי אלא לפעמים פעם פעמיים ביום ובמיחוד כשאני מעביר על המקום זרם מים חמים אני ממש מרגיש את הגירוד, לעומת זאת הבחורה טוענת שאחרי יחסי מין איתי מגרד לה בפות ופטריה שהיתה לה בעבר חוזרת אחרי היחסים, נבדקתי אחרי 3 חודשים לכל מיני מחלות מין הרפס צהבת עגבת זיבה כלמידה איידס ויצאתי שלילי אז הם ירדו מהפרק, ממה הגירוד נובע? יכול להיות שנדבקתי בפטריה מהבחורה? ואיך אני יכול לגרום לגירוד להיפסק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפין
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009יש לשלול גרדת סקאבייס ועוד. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ............איתייי23/01/2009
האם אפשר לעשות בדיקת דם למחלות מין כגון : עגבת, זיבה, כלימדיה? בקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2009אפשר לעשות אותן בקופח אבל לדאוג שיעשו בשיטות אמינות, למשל זיבה בשיטת PCR. אפשר לקרוא כתבה שלי בנושא בדיקות למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים סביב איבר המיןDavid23/01/2009
כבר תקופה מסוימת שאני שם לב שיש לי פצעים סביב איבר המין שלי. הפצעים הם בצבע כהה (קרוב לשחור) ופזורים סביב איבר מיני. האם מדובר בסוג של מחלת מין? האם ידועה תופעה כזו למחלות מין בכלל או שמדובר אולי במשהו אחר? אציין שהם נראים כמו קרישי דם ובגדלים שונים. בנוסף, קיימתי יחסי מין לא מוגנים במשך תקופה ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2009יש לשלול קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה?
David23/01/2009ראשית, מה זה קונדילומה? שנית, מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2009קונדילומה עשויה להיראות כמו התאור ששלחת. תוכל לקרוא עליה בהרחבה בכתבות שלי. שוללים קונדילומה באמצעות בדיקת קולפוסקופיה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאור23/01/2009
יש לי הרפס 2. אין לי פצעים בשפתים אך אני מרגיש כמו פצעים קטנים, מעין חתכים פיצפונים בפה. האם יתכן שבמגע מיני עם בת זוג קבועה זה עבר לפה, או שזה בכלל משהו אחר שעבר מבת זוג אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2009יכולת לתפוס את באין סוף הזדמנויות עד כה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)