מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורפלסמהאלמוני 204/12/2008
האם קיום יחסי מין לא ממוגנים משפיע על הופעת האורפלסמה בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית זרער03/12/2008
שלום בן הזוג שלי עשה בדיקה תרבית זרע ויצא לו תוצאה: הודעות לבדיקת Sperm Culture : הדגישמה לא מתאימה לזריעה בהעדר סימני דלקת. מה המשמעות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008נא לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המיןשלווה02/12/2008
אני מקיימת יחסים באופן סדיר עם בן זוג קבוע ולאף אחד מאיתנו לא היה הרפס בעבר.. האם אפשרי שהמחלה תתפרץ בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה...עומרי02/12/2008
שלום אני בן 24 רציתי לשאול בקשר לנקודות לבנות על עור איבר המין. יש לי ארבעה נקודות לבנות קטנות מתחת לקיפה ואני רוצה לדעת אם זה יכול להדביק או יכול לגרום לבת הזוג כאבים, מחלות או בעיות לידה... פניתי לבדיקת HIV אחרי שנתיים מהמגע והתשובה היא שלילית התייעצתי עם רופא משפחה והוא הפנה אותי לרופא אורולוג אחרי בדיקה אמר לי שזה כלום היה לך דלקת והיא עברה.. שאלתי אותו על משחה בכדי להעלים את הנקודות הלבנות אמר לי שאין... עברו מאז ארבע שנים ללא כל שינוי... בנוסף...אמר לי האורולוג שלכולם זה קורה.. מה סיבה? אם קיימת משחה לטיפול, מה שמה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עומרי
דור03/12/2008גם לי יש ת'נקודות האלה אני מזה מפחד מזה אין לי אומץ להיבדק אפילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש את זה!
דנה05/12/2008גם לי יש 4 נקודות לבנות מתחת לכיפה אין לי מושג מה זה לעזאזל אני מקווה שאחד המומחים פה ייתן תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008לשם אבחנה יש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר...
עומרי09/12/2008ענית על המגיבים שלי... ולא לי ,אני נבדקתי אבל מה עם המשחה?.. תן קצת מדע על נקודות לבנות מה הסיכון שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות לבנות
ד``ר שרגא וקסלר11/12/2008לרוב הנקודות הלבנות הן חלק ממבנה נורמלי.
לעתים הן בטוי למחלת המולוסוקום קונטגיוזום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר טיפול בלופרינת02/12/2008
שלום! לפני כשבועיים עברתי טיפול להסרת וירוס בדרגה 3. (בפעם השניה, יש לצין, לאחר שבטיפול הראשון לא הוסר הכל והיה צורך לחזור עליו שוב). הדימום נפסק כעבור יומיים בלבד, אך מאז יש לי הפרשות צהבהבות בעלות ריח מאד לא נעים, (זה לא היה כך לאחר הטיפול הראשון). ההפרשות מגיעות בתדירות גבוהה , ואני חוששת שמא מדובר בדלקת בעיקבות הטיפול. בדיקת המעקב שלי היא רק בעוד חודש וחצי, האם עלי להקדים את הבדיקה? כמו כן, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לטפל בריח? תודה רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופ
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008האם עלי להקדים את הבדיקה?
כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה מפושטת דרכי טיפולשאלה לי02/12/2008
שלום דר' וקסלר, יש לי קונדילומה שאובחנה לפני כחצי שנה, ובזמן זה התפשטה למספר איזורים כולל הפות, הנרתיק ולצוואר הרחם (ואני חושבת גם בפה). רופא הנשים עשה לי צריבה חיצונית שלא עזרה במחט חשמלית (נראה לי, בכל אופן לא בלייזר). קונדילוקס לא עזר. בביקור האחרון לאחר בדיקת קולפוסקופיה וכנראה עקב חומרת המצב, הסכים הרופא והמליץ על טיפול בהרדמה כללית בלייזר והפנה אותי למרפאת צוואר הרחם באיכילוב. השאלה שלי היא: האם הבדיקה והטיפול שינתנו לי באיכילוב טובים פחות מבדיקה וטיפול באופן פרטי (נניח אצלך במרפאה)? כלומר, מהם יתרונות הטיפול הספציפי שינתן לי באופן פרטי? האם היתרון הוא גם באיכות הטיפול או רק בקיצור זמן ההמתנה/ חיסיון רפואי? אני שוקלת ברצינות טיפול פרטי כיוון שאני רוצה לקבל את הטיפול הטוב ביותר, ועקב בעיה כספית אשמח אם תענה לי בכנות מהם השיקולים לוותר על איכילוב ולעבור טיפול פרטי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008כבר עניתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר וקסלר היקר..קרן01/12/2008
יש לי שאלה דחופה, אנא ממך ענה לי בהקדם... 1. הופיעו לי אפטות ופצעים מוגלתיים בתוך הפה ומחוץ לו...פצע אחד מוגלתי על השפה ועוד אחד מתחת...הפצעים כואבים מאוד ומקשים עלי בדיבור ובאכילה..והם מלווים בחום כבר מספר ימים. יחד עם זאת התנפחו לי גם בלוטות הלימפה מתחת ללסתות...מעולם לא היה לי דבר כזה...ואני קצת בהיסטריה...הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שכנראה זה נגרם מוירוס ההרפס...ואני שואלת את עצמי כיצד נדבקתי...אני בהיסטריה..יש לי בן זוג קבוע ואני מאוד שומרת על עצמי..אך יחד עם זאת, אני עובדת עם מישהי בעבודה שיש לה הרפס פעיל כבר שבועיים ולמרות שהקפדתי לאכול רק מחד פעמי כנראה שהמגע עימה גרם לי להידבקות. אני בוכה כבר כמה ימים, כי אני יודעת שהרפס זה לכל החיים.. 2. שאלתי היא כזאת: לפני שהחלו לי הפצעים בפה קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והם כללו גם מין אוראלי...ועכשיו אני בהיסטריה. שאלתי היא כזאת, האם בעקבות כך הנגיפים יעברו לאיבר המין והדבקתי אותו והוא הדביק אותי דרך יחסי המין מכיוון שביצעתי בו מין אוראלי... אני בהיסטריה...האם זה מחייב שתהיה הדבקה או לא? אני חוששת מכיוון שעוד לא ילדתי מעולם ואני יודעת שזה מסוכן.. 3. מה לגבי קיום יחסי מין בכלל, במידה ואכן נגיף ההרפס יהיה אצלי בגוף במצב רדום האם אוכל לבצע בו מין אוראלי כרגיל? 4. כיצד יודעים אםן זה עבר לאברי המין? האם ישנם סימנים? תוך כמה זמן יש התפרצות מרגע ההדבקה? במידה ואין אז זה אומר שאין הדבקה? 5. אם במידה והוא התנשק איתי בזמן שהיו לי את הפצעים בפה האם זה אומר שהוא נדבק בוודאות? האם ישנו מצב שהוא לא יידבק? אנא ענה לי בהקדם כי אני בהיסטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר06/12/20081. *הרפס אכן הוא לכל החיים ואין לשאול כיצד נדבקים כי נדבקים גם מאנשים נשאים גם ללא שלפוחיות וכיבים פעילים. יש להבדק כהלכה כי לרוב אינו מלווה בחום.
2. *תיתכן גם הדבקה גניטלית וניתן לבדוק זאת ללא ניחושים והשערות.
3. *תוכלו להמשיך במין רגיל - מהרפס אי אפשר להימנע.
לגבי השאר אנא קראי באתר שלי כתבה מפורטת על הרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ממין אוראליאלמוני01/12/2008
היי דוקטור.. אתמול קיימתי מין אוראלי עם זונה , ירדתי לה ואני נורא מפחד שלא נדבקתי במשהו, איך עליי לנהוג כרגע כשאני יודע שאני מקיים יחסי מין עם בת זוג קבועה , ומתי עליי להיבדק ואיך, אני נורא חושש . אודה לך אם תוכל לעזור לי ולהגיד אילו בדיקות עליי לעשות ומתי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008תוכל לקרוא באתר שלי רשימה של 14 מחלות מין הניתנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןאלמוני2201/12/2008
דוקטור שלום. יש לי שאלה. אני רוצה להבין, מחלות מין, כמו עגבת,כלמידה וכו, יכולות תהיווצר בין בני זוג שהם בריאים? בהנחה שאף אחד מהבני זוג לא עושה סקס מיזדמן עם אדם אחר, האם יכולה להתפתח מחלת מין בכל זאת? לחידוד השאלה, האם נכון מצידי לחשוד בבן זוגי שהוא עשה סקס עם גבר אחר בגלל שיש לי פתאום כלמידה בזמן שאנחנו במערכת יחסים מספר שנים ואנחנו בריאים עד כה? (כמובן שאני לא פזלתי הצידה..) אודה לך אם תשיב לי מהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008מחלות מין, כמו עגבת,כלמידה וכו, יכולות תהיווצר בין בני זוג שהם בריאים?
*אפשרי שיהיו בריאים אך יהיו נשאים של החיידקים ואז הם מדביקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס והריוןדנה30/11/2008
האם יש סכנה לעובר בזמן הריון אם יש התפרצות לא ראשונית של הרפס? האם חייבים ללדת בניתוח קיסרי אם היו בעבר התפרצויות או במהלך ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס והריון
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008מה שקובע זה אם יש התקף ממש בזמן הלידה. תוכלי לקרוא על כך באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהציפי28/11/2008
שלום, לפני כשלושה חודשים אובחנתי עם כלמידיה (בדיקת אנטיגן של הפרשה מצואר הרחם - חיובי) שהבנתי שהיא בדיקה עם סגוליות נמוכה יחסית. אציין כי היו לי כאבי אגן קלים. לאחר כשבוע וחצי של טיפול בדוקסילין,עשיתי בדיקת PCR שהינה מדוייקת יותר, אשר יצאה שלילית. האם מזאת ניתן להסיק שלא היתה לי כלמידיה? שכן, לאחר כשבוע וחצי של טיפול אנטיביוטי, הPCR שפירושה בדיקת חלקי החיידק הלא חיים לא היו קיימים? אני בגיל הפוריות ומדאיג אותי שבמידה והיה לי כלמידיה, יש נזק. אשמח לתשובתך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008לפי התשובה הראשונה היה לך כלמידיה ולפי השניה - היא עברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונוריאה וכלמידיהשרון27/11/2008
שלום רב, מס' שאלות: מהי תקופת ההדבקה של המחלות האלו? האם ציפרולקסין 500 מ"ג פעם ביום במשך יומיים או 3 מספיק? אם לא, כמה כדורים של ציפרולקסין עליי לקחת (אני מעדיפה להשתמש בתרופה זו משום שכבר נטלתי כדור 1) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה וזיבה
ד``ר שרגא וקסלר06/12/2008הטיפול אינו מספיק.
ניתן לקרוא על המחלות באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לציין...לחוץ ובחרדה27/11/2008
לאיזה סיבוכים זה היה עלול לגרום או גרם לאור העובדה שזה כבר תקופה ארוכה בגוף שלי??? אני ממש בחרדה!!!! בבקשה ד"ר תייעץ לי מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008מה נמצא בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה עלול לגרום לבעיות בפוריות???לחוץ ובחרדה27/11/2008
אני כבר כמעט חצי שנה סובל מתסמינים משונים... עשיתי בדיקה שלא עלתה על כלום... החלטתי שבוע שעבר אחרי חודשים שבהם ניסיתי הכל לעשות עוד בדיקה שבה עלה שיש לי כלמידיה במהלך השבוע הזה לקחתי כדורים "zeto" כדור ביום 6 ימים וזה לא ממש שינה משהו... מה עליי לעשות??? למה זה לא עובר??? ומה שיותר מלחיץ אותי זה בפחד שזה יגרום לי לבעיות בפוריות... פגשתי מישהי שאני מת להתארס איתה ואני דוחה את זה עד שאני ידע שהכל בסדר איתי...ֿ ואני ממש מפחד שאני לא יוכל לגרום לה להרות ולהביא ילדים... ואני ממש חי בחרדה! האם יש סיבה לדאגה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008אז מה בעצם הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vdrlא27/11/2008
שלום! לפני מספר חודשים ביצעתי בדיקות דם (לפני כניסה להריון)כל הבדיקות היו תקינות, פרט לבדיקת syphilis ab(elisa) היה רשום נשלח לאימות לאבו כביר, התשובות חזרו - PRP שלילי, VDRL שלילי, TPHA שלילי. כעת בתחילת ההריון נשלחו שוב בדיקות דם- אותן תוצאות- נשלח לאבו כביר- חזר הכל שלילי. שאלתי היא מדוע הבדיקות נשלחות כל פעם לאבו כביר- האם זה מסמן על בעיה כל שהיא? רופא הנשים גם היה נראה מופתע שהבדיקות נשלחות כל פעם לאבו כביר. האם יש צורך בבדיקות אחרות? מה זה אומר שבאליזה לא מצליחים לבצע את הבדיקה? אני מאד מוטרדת.....אצל כל חברותי באותה הקופה הבדיקות לא נשלחו כלל לאימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבו כביר
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2008המעבדה באבו כביר היא מרכזית ולאנשיה נסיון רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)