מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין!!!איתייי04/01/2009
מישהו יכול להידבק מכינים במפשעה אם לאחד מהפרטנרים היה מגולח למטה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים
ד``ר שרגא וקסלר05/01/2009אם הגילוח מושלם אין לכינים במה להיאחז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולידין לשטיפה וואגינליתגלית01/01/2009
רציתי לדעת האם פולידין עוזר בעט התפרצות הרפס באיבר המין, ואם לא מה יכול לעזור שאפשר לרכוש ללא מרשם רופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009רציתי לדעת האם פולידין עוזר בעט התפרצות הרפס באיבר המין,
לא
ואם לא מה יכול לעזור שאפשר לרכוש ללא מרשם רופה?
זובירקס קרם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר בפי הטבעתגדי01/01/2009
במהלך טיול ארוך גיליתי מעין חתיכת בשר שגדלה בחריץ בטוסיק... זה מציק כשאני מנגב ת'טוסיק אחרי עשיית צרכים ולפעמים כשאנ יושב... יש לך השערה מה זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009נשמע כמו קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןיהושוע31/12/2008
שלום האם בתרבית שתן מגלים את כל מחלות המין הנפוצות? או יותר נכון: האם כשאין צמיחה בתרבית זה אומר שאין מחלות מין כמו כלמידיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009שלום האם בתרבית שתן מגלים את כל מחלות המין הנפוצות?
%% לא ולא
האם כשאין צמיחה בתרבית זה אומר שאין מחלות מין כמו כלמידיה?
%% לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.30/12/2008
ממה יכולה להגרם יבלת באיבר המין (שפתיים חיצוניות) למישהי שהיא בתולה ולא לקחה שום חלק בשום מגע מיני מאף סוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009תחתונים, מגבות,מכשירים כמו ויברטור או לייזר או אינפרה להורדת שערות וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנה30/12/2008
1. האם הופעת שלפוחיות לראשונה יכולה להתרחש כעבור 7 שנים מאז המגע המיני ? מאז אותן 7 שנים לא קיימתי יחסים.האם וירוס ההרפס הינו סמוי? 2.תוך איזה פרק זמן מופיעות שלפוחיות של הרפס מאז המגע המיני?האם למשל תוך 4 ימים מאז המגע יתכן ויהיו שלפוחיות? 3.איך אפשר לדעת היום שאין נגעים אם יש לי הרפס ? הבנתי שבדיקות דם לא אמינות.pcr מנגע כרגע אי אפשר לקחת כי אין נגעים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר02/01/20091. האם הופעת שלפוחיות לראשונה יכולה להתרחש כעבור 7 שנים מאז המגע המיני ?
$$ כן.
האם וירוס ההרפס הינו סמוי?
$$ כן.
2.תוך איזה פרק זמן מופיעות שלפוחיות של הרפס מאז המגע המיני?
$$ 2-20 יום
3.איך אפשר לדעת היום שאין נגעים אם יש לי הרפס ?
$$לפי בדיקת דם או בדיקת PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה דחופהרועי29/12/2008
לבן שלי יצא משהו צהוב סמיך מהישבן האם צריך לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהוב
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009התכוונת מפי הטבעת?
בן כמה הבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרונה29/12/2008
אני בת 27, מאחר לי המחזור החודשי כבר ממעל ל10 ימים.עשיתי בדיקות הריון והן יצאו שליליות,אני גם לא מרגישה בסימנים מיוחדים של הריון.מה שמטריד אותי זה שלעולם לא איחר לי המחזור גם שהייתה לי דלקת באגן ,אפילו לא בדקה.המחזור אצלי נורא סדיר. השאלה היא מדוע מחזור יכול לאחר?אולי הוא הפסיק בכלל? אני לא במתח ואני גם אוכלת נכון. יש לציין שלפני כשבועיים נטלתי "אופלודקס" והנני בעלת כליה אחת,למשך שבוע על דעת עצמי בעקבות דלקת באגן שהייתה לי לפני 3 חודשים ונגמרה לאחר טיפול אנטיבויטי מקיף של למעלה מחודש ,אך מחשש להדבקה חוזרת נתתי לי ולחבר שלי את האנטיביוטיקה ומאז לא קיבלתי. האם התרופה מסוג זה יכולה להשפיע על המחזור?ומה זה יכול להיות מעבר לזה שאני מריכה לעשות בדיקות?בבקשה לפרט כי אני נורא מפחדת.תודה רבה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל ווסת
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009השאלה היא מדוע מחזור יכול לאחר?
$$הריון, ציסטה, מתח נפשי, תרופות ועוד.
האם התרופה מסוג זה יכולה להשפיע על המחזור?
$$לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשני29/12/2008
הי, אני בת 21, מקיימת יחסי מין מזה כ9 חודשים עם בן זוג קבוע (היה לי חבר חצי שנה לפני ששכבנו ששנינו היינו בתולים).... לבן הזוג שלי הנוכחי היו המון המון בנות לפניי (הוא מבוגר ממני בהרבה שנים אבל זה כבר עניין אחר), עם כולן הוא שכב עם קונדום, או בלי קונדום מתי שזה היה קשר רציני ולטווח ארוך. בבדיקות איידס ובדיקות כלליות הכל תקין אצלו. רציתי לדעת באיזה מחלות אפשר להידבק אם הוא היה עם הרבה בנות לפניי, אני מאוד מקווה שלא נדבקתי בכלום, כרגע אין לי שום סימנים (בפעמים הראשונות ששכבנו הופיעה אצלי פטריה אבל עבר הרבה זמן מאז וזה לא חזר). ועוד שאלה, אם אני רוצה לעשות בדיקת איידס איך עושים את זה, ובכלל שזה יהיה חסוי ושההורים שלי לא ידעו שעשיתי את הבדיקה הזאת? בעיקרון עשיתי בדיקות דם כלליות.... אם היתה איזושהי מחלה יכולים לגלות את זה מבדיקות כלליות? ממש תודה!!! שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר02/01/2009יתי לדעת באיזה מחלות אפשר להידבק אם הוא היה עם הרבה בנות לפניי,
$$רשימת המחלות ארוכה וכוללת בעצם את כולן. את הרשימה המלאה ניתן לראות בכתבה באתר.
אם אני רוצה לעשות בדיקת איידס איך עושים את זה?
$$את הבדיקה עושים בכל בי"ח, בכל קופת חולים, בכל מעבדה וגם אצלי. לנתונים אצלי אין גישה לאף אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שני02/01/2009אבל אם הוא אף פעם לא גמר בפנים אז עדיין אפשר להידבק? ובשביל בדיקת איידס צריך לקבל הפניה מרופא נשים? פשר לעשות בדיקה דומה לגבי הרפס באיבר המין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר05/01/2009אבל אם הוא אף פעם לא גמר בפנים אז עדיין אפשר להידבק?
$$כן.
ובשביל בדיקת איידס צריך לקבל הפניה מרופא נשים?
$$ אם דרך קופ"ח אז כן.
האם אפשר לעשות בדיקה דומה לגבי הרפס באיבר המין?
$$כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מאברי המיןeden29/12/2008
לבן זוגי יש ריח רע מאד מאבר המין, ריח של דג מת, וריח זה עבר גם אלי. האם זה סימפטום של מחלת מין, נראה שזה מדבק, ומה עושים כדי לרפא את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגים
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2008מגיעים לבדיקה ואני מבטיח לסלק את הדגים משם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזרלילוש27/12/2008
יש לי פפילומה והבנתי שכדי להיפטר מהם צריך טיפול בלייזר כדי לצרוב אותם שזה הכי יעיל מכל המשחות האחרות ורציתי לשאול עד כמה זה כואב אם כואב ? האם נשאר צלקות אחרי הצריבה על העור ? לכמה זמן זה יעיל עד שהם יחזרו ?
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2008עד כמה זה כואב אם כואב ?
אני מרדים את האיזור באמצעות ספריי ולכן הטיפול אינו מורגש.
האם נשאר צלקות אחרי הצריבה על העור ?
לא באופן שבו אני עושה את הלייזר.
לכמה זמן זה יעיל עד שהם יחזרו ?
אני מבטיח ריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בטריכונומהד26/12/2008
בבדיקת פאפ שטוח, התברר כי נדבקתי בטריכונומה. מה מהות המחלה וסיכוניה, כיצד נדבקים בה, מה דרכי הטיפול והאם מין אנאלי ו/או אוראלי מדביקים גם איברים אלה. תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2008אני מניח שמדובר בטריכומונס ואני מציע לקורא מאמר שלי בנושא כי התשובה ארוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרד מאודחרד26/12/2008
שלום רב אני גבר שנות ה 40 לחיי , מזה 3 ימים אחרונים קיימתי יחסי מין עם אישה אשר נגועה ב HSV2 , את כל היחסים בוצענו עם קונדום, יש לציין כי בימים אלה היא לא הייתה פעילה כוונתי לפצעים מוגלה וכ"ו .. אני לא ידעתי מהמחלה שלה ורק אחרי 3 ימים היא סיפרה לי על זה , הרגשתי נבגד וחרד מאוד !!! במהלך ה 3 ימים קיימתי גם מין אורלי ואנלי , שאלתי היא - האם יש סיכוי שאני נדבקתי במחלה עקב מין האורלי או בכלל? השמח לתגובה כל שהיא , החרד
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2008יש סכוי שנדבקת אך אין מקום לכל החרדה מסביב. לרוב האוכלוסיה יש HSV.
תוכל לקורא כתבות שלי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ....חן24/12/2008
לכל אחד אתה אומר לכו תבדקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות
ד``ר שרגא וקסלר27/12/2008מבחינת האחריות הרפואית וההיבטים המשפטיים, במקרים שאין לי וודאות של 100% איני יכול ליעץ ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועהנועה22/12/2008
רגע אז אם הכל בסדר, מה זה ההפרשות עם הדם..? זה קשור למחלת מיןן או שזה משהו אחר ? מה זה אומר..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברורה השאלה
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2008לא ברורה לי השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)