מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתגלו תולעים בפי הטבעת של בן 2.4שם24/10/2010
הבן שלי בן 2.4 נתן צואה 3 פעמים בטווח של 3 שעות--כנראה שלשול אבל עם תוכן{מרקם וצבע אחר מהצואה הרגילה שלו},העניין הוא שבפעמיים האחרונות מצאתי תולעים לבנות כאלה ופעם האחרונה ממש חיות..מה עושים? צריך לעשות לו בדיקת צואה מחר בבוקר?
חוץ ממוצרי חלב שכדאי להימנע בהקשר של שלשול יש דגשים מיוחדים מבחינת אוכל בעניין של התולעים..ורק לידיעה בדיוק החזרנו אותו לטיטולים--כלומר הפסקנו את תהליך הגמילה שלו לפני יומיים..למרות שלא נראה לי שזה קשור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתגלו תולעים בפי הטבעת של בן 2.4 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/10/2010רצוי לפנות לרופא הילדים לטיפול. נוטלים סירופ בשם ורמוקס וכדאי לטפל בכל בני הבית ולחזור על הטיפול כעבור 10 ימים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באשךלחוצה24/10/2010
שלום רופא יקר
ילדי בן 9 ובגיל שנה עבר ניתוח לאשך תמיר בצד ימין והוא במעקבאחת לשנה והכל בסדר.
לפני כשבועיים חזר מהלימודים יום אחד עם כאב באשך שמאל ומיד לקחנו אותו למיון שם נבדק על ידי אורולוג שאמר שהוא לא רואה כלום ולא היה התנפחות או אדום רק כאב במגע באשך הוא שלל הסתבכות וטען שאולי זו תחילת דלקת ונתן 3 ימים נורופן 3 פעמים ביום ואכן הכאב חלף עם הטיפול והיום עשינו us ודופלר והנה התוצאה.
מימין לאחר ניתוח אשך תמיר.
אשך ימין : נפח בשק האשכים 7*10 מ"מ
אין עדות להידרוצלה.
אשך שמאל : נפח בשק האשכים 7*13 מ"מ גודל ומרקם תקין . הידרוצלה מינמלי משמאל.
ראשי אפידידימיס תקינים דו צדדי.
זרימות קלושות באשכים.
אין עדות לוריקולצלה.
השאלה האם זה תקין והאם צריך להמשיך מעקב כלשהו ? להדגיש שהוא ילד רזה וקטן אך בריא בד"כ.
ומה זה הזרימות קלושות באשכים?
ולמה יש הבדל בנפח ?
בתודה מראש
טלי אמא לחוצה לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב באשך - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/10/2010שלום רב.
באשכים שלפני הבגרות פעמים רבות זרימות קלושות ואין הדבר משמעותי.
הייתי ממליץ לפנות לביקורת חוזרת אצל אורולוג ילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציטולוגיה שתןגלי22/10/2010
שלום רב,
אני בת 32 ויש לי דם בשתן (המטוריה) אם הטווח הוא עד 10 לי יש 50 באופן קבוע בעבר זה עמד על 25 . (הטווח הוא בין 0-10 ) אם אני מבינה נכון את הבדיקות שבידיי . יש לי AML בכליה (אנגיומיוליפומה) בגודל פחות מס"מ. עברתי ציסטוסקופיה ע"י אורולוג בכיר והיא יצאה תקינה. כמו כן יש גודש קל/מינימלי עד אפסי שנצפה בUS האחרון במערכת המאספת של הכליה הימנית והשמאלית . לפי דבריי האורולוג הגודש נותר ככל הנראה מהשתייה המרובה. זה היה גם ב US הקודם שעשיתי לפני שנה וחלף לאחר מתן שתן אז ההרחבה נצפתה רק בכלייה השמאלית . בבדיקות הדם ערכי הכליות (קריאטנין ) היו תקינים
חשוב לי לצייין שהרופא משפחה וגם האורולוג לא ממש מייחסים חשיבות לדם בשתן מפני שלפי דעתם כמות הדם בשתן מינימלית והיא נקראת חריגה שבגדר הנורמה שעדיין לא נחשבת הימטוריה . האם כך הדבר? (אני סובלת מאנדומטריוזיס בדרגה קלה עד בינונית כמעט 6 שנים ומטופלת בגלולות ברצף)
שאלתי היא כזאת , הרופא שלח אותי לבדיקה ציטולוגיה (3 בדיקות של שתן שני של הבוקר) לפי המעבדה מלבד זאת לא קיבלתי שום הוראה מהאורולוג או מהמעבדה . אני ביצעתי את הבדיקות אבל בטווח זמן גדול בין אחת לשניה.
עשיתי את הבדיקה השניה לאחר כשבוע מהראשונה. האם זה תקין או שמא עליי לחזזור שוב על הבדיקה?
שאלה נוספת היא האם דם בשתן פתאום סתם כך יכול להופיע . יש לציין אני במעקב קבוע אצל אורולוג. אך האם לדעתכם אני צריכה להתייעץ גם עם נפרולוג?
ביצעתי את בדיקת הציטולוגיה לפני כשנה וחצי האם עליי לעבור אותה שוב?
אודה לכם באם תוכלו להתייחס לכל שאלותיי.
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ציטולוגיה שתן - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/10/2010גלי שלום
מציע לפנות לפורום של אורולוגיית מבוגרים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנה מרובהאלון22/10/2010
הבן שלי בן 4 וחצי. בזמן הארון הוא משתין לעיתים מאוד קרובות. לפעמים אפילו אחת לחצי שעה. לפעמים יוצא שתן ולפעמים כמעט שלא. הוא שותה בצורה נורמלית ורמת האנרגיה שלו גבוהה כתמיד. בלילה אין בעיה. הוא בדרכמעט שלא קם בלילה להשתין ומעולם לא היה "פספוס".
רציתי לדעת מה יכולה הסיבה להשתנה המרובה הזו, ומה צריך כדי לשלול סכרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתנה מרובה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר24/10/2010אלון שלום
כדאי לפנות לרופא הילדים לצורך הערכה ראשונית ואם התופעה לא נסוגה/נפתרת לפנות לאורולוג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים מחוברות לתינוקתחנה20/10/2010
בבדיקת נכדתי בת 10 ע"י רופאת ילדים ,הודיעה הרופאה כי יש קרום המחבר את שפתי הנרתיק , נתנה מרשם למשחה שלדבריה יש למרוח בתנועות פתיחה .לציין כי הילדה בריאה בד"כ, משתינה רגיל ואין כל תופעה חריגה וכד'.
שאלתי: מהו קרום זה?
מה ההשלכות העתידיות של מצב זה?
מה הסיכוי שהקרום יפתח מאליו?
בתודה מראש
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים מחוברות לתינוקת - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר20/10/2010חנה שלום
מקובל למרוח משחת אסטרוגן למשך 3 שבועות ואם אין פתיחה של האיחוי לפתוח כירורגית- הפעולה קצרה מאד ופשוטה.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליה אגנית ומיפוי כליות בבת שנתייםשושי20/10/2010
שלום,
במהלך ההריון התגלתה כליה אגנית קטנה יותר מהכליה הרגילה ומאז אנחנו במעקב נפרולוג.
הילדה בת שנתיים, בריאה, אנרגטית ומאד מפותחת. באולטרסאונד נראה שהכליה ממשיכה לגדול, אבל היא קטנה יותר ביחס לכליה הרגילה. בדיקות השתן נמצאו תקינות. לא זכור לי שנבדק לחץ דם.
במהלך המעקב הרופא המליץ על ביצוע מיפוי כליות לבדיקת תפקודי הכליה.
לא הצלחתי להבין ממנו מה ייתן לנו בשלב זה המידע שיעלה בבדיקה והיות ומדובר בהרדמה מלאה, אני לא נלהבת מהרעיון שהילדה תעבור כרגע את הבדיקה.
כלומר, נניח שנגלה שכליה אחת מתפקדת ב-X אחוז והשניה ב-Y אחוז. מלבד עצם הידיעה, מה נותן המידע הזה? שהרי כרגע אין על הפרק שום פרוצדורה ונראה שהילדה לא סובלת משום דבר שקשור.
אודה לך אם תוכל להבהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליה אגנית ומיפוי כליות בבת שנתיים - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר20/10/2010שושי שלום
אם אין הרחבה של מערכת מאספת של הכליה ואין דלקות או הפרעה מבנית מעבר להבדל בגודל אינני רואה הכרח בביצוע המיפוי, יחד עם זאת ראוי לדון עם הרופא המפנה על מחשבותיו יתכן שלא דוינו עד תום.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספאדיאסרן17/10/2010
שלום רב
אני בחור שעבר ניתוח לתיקון היפוספאדיאס לפני כחודשיים וחצי. בזמן הזקפה, העור באיזור שבו היו התפרים מאוד מתוח ולאחר הזקפה אני חש כאבים באמצע הפין, באיזור שבו הסתיימו התפרים ששם גם נותרה לי צלקת בולטת. רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לפתור זאת. האם ג'ל בשם קלו קוט לטיפול בצלקות יכול לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספאדיאס - תגובה
ד''ר עמוס נאמן17/10/2010לא ניתן לענות על השאלה מבלי לבדוק אותך
אין לי ניסיון עם משחה זו בנקרים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפסעתישרון17/10/2010
שלום רב
בני סובל ממים באשך. עד היום כירורגים ורופאי המשפחה אמרו שזה יספג. היום לאחר שנה וחצי אורולוג מבוגרים אמר שזה בקע ויש לנתח.
1.אבקש המלצות על רופאים מובילים בתחום
2.האם כדאי לנתח אצל אורולוג ילדים או כירורג ילדים?
3.האם יש למהר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפסעתי - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010שרון שלום
לפי תאורך נראה שיש מקום לנתח. כדאי לפנות לאורולוג ילדים- לרוב אין מדובר במצב דחוף אך רצוי לנתח ולא להזניח. איננו נוהגים להמליץ בפורום זה על מנתחים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן שנתיים מתלונן שכואב באיבר מיןיעלי16/10/2010
שלום,
בני בן שנתיים וחצי עדיין עם חיתולים, כבר מזה כמה זמן אם שאנחנו נוגעים לו באיבר מין (או רק מתקרבים) (מסבנים באמבטיה, מנגבים כשמחליפים חיתול אם התלכלך בקקי, שמים קצת משחה אם נראה אדום...) הוא מיד נרתע ואומר "לא לגעת בבולבול, זה כואב".
חוץ מזה במשך היום הוא לא מתלונן, והוא עושה מדי פעם פיפי בשירותים ולא נראה סובל בכלל... לעיתים הוא גם נוגע בעצמו וגם לא מתלונן, אבל לא נוגע הרבה.
שאלתי אותו מדי פעם איפה בדיוק כואב ובדר"כ (לא תמיד) הוא מצביע על האשכך.
האם תגובה כזאת היא נורמלית? האם יכול להיות שזה פשוט רגישות שהוא מבלבל עם כאב (לדדוגמא, הוא גם לא מוכן שאגע לו באצבעות ברגליים - עם תגובה דומה...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים מתלונן שכואב באיבר מין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010יעלי שלום
לא ניתן לענות על שאלותייך מבלי לבדוק את הילד.
ממליץ לפנות לרופא הילדים
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאיבר המיןאמא16/10/2010
שלום,
בתי בת 5.5 ילדה בריאה, נפלה היום אחהצ מכסא בר במסעדה.
לאחר כשעה הבחנתי שתחתוניה מוכתמים בדם, וגם אחרי מקלחת הדימום לא פסק אך, פחת.
מה עליי לעשות? מה יכולה להיות הסיבה לדימום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מאיבר המין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010כדאי לפנות לחדר מיון או לרופא מטפל בהקדם.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיבר המיןאורית16/10/2010
שלום רב, מזה כחודש לבני בן החמש וחצי יש גירוד באיבר מינו באיזור שמסביב לחור ההשתנה. רופא הילדים שלו לא ראה כלום נתן לנו משחת אולוקום ואחר כך פניסטיל ג'ללמרוח פעמיים ביום אך שניהם לא עזרו. לדעתו הבן שלי מאונן.. הגירוד לא עובר והוא מפריע לו. בערך מגרד כל מספר דקות.
מה לעשות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באיבר המין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010אורית שלום
אם אין גירוי חיצוני, יתכן שמדובר ב"טיק" או בסוג של אוננות. אם מדובר בהרגל "צורם" כדאי לפנות לייעוץ רגשי.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בכיוון ההשתנהכרמית16/10/2010
לבני בן ה-4 יש בעיה כאשר הוא מטיל את מימיו, כיוון יציאת השתן תמיד בהטייה שמאלה ןכלפי מעלה.( אציין כי איבר מינו קטן מאוד).
הבעיה גורמת להרטבה של בגדיו וחוסר יכולת להתפנות בשירותים. הוא תמיד מבקש להתפנות בחוץ.
יש פתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בכיוון ההשתנה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010כרמית שלום
יתכן לבנך פיית שופכה מוצרת או בעיה מבנית של הפין. ממליץ לפנות לאורולוג ילדים לבדיקה.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסגל15/10/2010
שלום רב,
בני כיום בן שמונה נותח בגיל שנה אצל ד"ר בן חיים לתיקון היפוספדיאס וקורדי.
לפי המכתב מצויין כי "ההיפוספדיאס היה ברמת השתן האמצעי מלווים בקורדי ווטרלי ניכר מילוס מוצר לשופכה ..ואת השאר כבר לא הצלחתי להבין.
הניתוח וההחלמה היו תקינים לחלוטין כן הביקורת.
לאחר גמילה שלו שמנו לב כי עדיין קיים טפטוף קל מהחור המקורי ( יש לציין כי הילד אינו שם לב לכך)
חשוב ל לציין כי לא ביקרנו אצל ד"ר בן חיים ( חשש שלנו מהתמודדות עם ניתוח נוסף)
שאלתי היא כיצד קורה שהחור המקורי נפתח שוב? במה כרוך ניתוח שכזה? האם גם אז יש תורך בקטטר תפור לפין למספר ימים?
יש לציין כי זרמת השתן נראת תקינה לחלוטין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010גל שלום
לא ניתן מתיאורך לדעת האם יש צורך בתיקון מלא או בתיקון ראשוני של הפיסטולה- כל אחד מהללו גוזר מהלך שונה.
דר' בן-חיים הוא מנתח ואדם מצוין מדוע לא לשאול אותו שאלות אלה?
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גל18/10/2010מאחר ואין לו פורום ורציתי לשאול ולקבל מידע לפני פניה אליו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבת לילה ילדה בת 10ליאן14/10/2010
הבת שלי בת 10 לא נגמלה עד היום מהרטבת לילה. הילדה נוטלת מינירין. בימים שהיא לוקחת כדור בדר"כ לא מרטיבה. אבל אם עושה הפסקה ליום אחד היא שוב מרטיבה.
האם מומלץ להפנות לאורולוג? האם צריך אורולוג התמחות ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה ילדה בת 10 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר17/10/2010ליאן שלום,
ממליץ לפנות למרפאת הרטבת לילה ייעודית שמנוהלת על-ידי דר' לרפואה יכול להיות רופא ילדים, נפרולוג ילדים או אורולוג ילדים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 5 שאין לה פיפישירה12/10/2010
שלום,
רציתי לשאול האם זה תקין שלילדה בת 5 אין פיפי.
היא אוכלת ושותה בסדר אבל היא יכולה יום שלם לא ללכת לשירותים בכלל.
כל היום צריך לבקש ממנה ללכת לשירותים והיא לא רוצה.
אני רוצה לציין שלא בורח לה או משהו כזה, היא פשוט לא עושה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 5 שאין לה פיפי - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר12/10/2010שירה שלום
כדאי לפנות לאורולוג ילדים לטיפול
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)