מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- MEATOTOMYשלי05/12/2010
שלום לכם!
הבן שלי בן 3 חו'. היה לא רגוע מס' ימים אז פנינו לרופא הילדים שלנו. הרופא אמר שלדעתו פי השפכה נראה צר והפנה אותנו לאורולוג. בבדיקת אורולוג מהיום (5/12) הילד אובחן כבעל היצרות בפתח החיצוני של השפכה והופנינו ל METOTOMY. אני מתלבטת מאוד איפה לעשות את הניתוח וארצה מאוד חוות דעת או המלצות על מחלקה אורולוגית שמתמחה בגיל הזה. אציין כי בני הבכור עבר גם הוא ניתוח כזה בגיל 3 שנים. החלק שמפחיד אותי הוא יותר ההרדמה ולא הניתוח עצמו... מה גם שהקטנצ'יק רק בן 3 חו' ולא 3 שנים כמו הבכור וזה הרבה יותר מלחיץ אותי...
אודה לכם על המלצות..
אני גרה בחדרה אבל אין לי בעיית ניידות אז כל מקום מומלץ יתאים לי.
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MEATOTOMY - תגובה
ד''ר עמוס נאמן05/12/2010מדובר בניתוח שיגרתי. ישנם לא מעט מחלקות בארץ שמבצעות את הניתוח בצורה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רשלי04/12/2010
בני נולד לפני חודש עם הרחבת אגן כליה של 13 מ"מ
ניתן טיפול מונע של צפורל פעמיים ביום.-50 מ"ג
קרה מספר פעמים שהמנה נשכחה וניתנה באיחור של 3 שעות
האם יש בכך סיכון כלשהוא (לא נשמר רצף קבוע של 12 שעות ממנה למנה)
תודה
אמא לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/12/2010שלי שלום,
מתן אנטיביוטיקה בהרחבת כליה שרוי במחלוקת. לא צפויה בעיה אם דילגת על מתן התרופה. חשוב מאד לפנות לאבחון וטיפול דחוף באם קיים חום ממקור לא ברור על מנת לשלול דלקת בשתן.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 3 שבועות עם אדמומיות באיבר המיןענת04/12/2010
בן 3 שבועות עם אדמומיות באיבר המין , הלכנו לרופא ילדים והוא נתן מרשם למשחה פוליקוטן , האם מותר להשתמש במשחה זו לתינוק בן 3 שבועות ? האם יש טיפול אחר עם חומרים פחות חזקים ? ( האדמומיות נראית כמו בשר אדום בצד אחד של איבר המין וזה קצת נפוח), הוא עבר ברית מילה לפני שבועיים אצל כירוג ילדים והכל היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3 שבועות עם אדמומיות באיבר המין - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/12/2010ענת שלום,
הטיפול בטוח ואם יש דלקת ומקור האודם אינו קשור לתהליך הריפוי עצמו - הוא יעלם בתוך 2-3 ימים.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התדבקות העורלה בתינוקעירית03/12/2010
שלום רב,
בני כבן 7 חודשים, היום בבדיקת רופא ילדים (בנושא אחר) הרופא אבחן כי נוצרה התדבקות של העורלה- השוליים התחתונים של ה'כיפה' של הפין- התאחו עם גוף הפין.
(באמת היה נראה לי משהו לא כשורה אך מכיוון שזהו ילד ראשון והרופאה ההתפתחותית לא אמרה לי דבר בגיל 4 חודשים לא עשיתי עיסוי או כל דבר אחר וכעת זה נראה מאוחה מאד ולא נראה לי שבעיסוי זה ישתחרר או יתרחב. הרופא התפלא שהיא לא אמרה לי לעשות עיסוי)
רופא הילדים הורה לי לעשות עיסוי לאזור עם שמן למרות הזמן המאוחר ובגיל 9 חודשים אם לא יהיה שינוי הוא יפנה אותי לאורולוג.
האם לא ניתן לפנות לפני? צריך להמתין עד גיל 9 חודשים? האם הדבר בר תיקון או שתשאר צלקת או עיוות? זה נפוץ? האם לעשות עיסוי בינתיים (זה לא נעים לתינוק) ?
תודה מראש על תשובתכם.
מחכה במתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התדבקות העורלה בתינוק - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר04/12/2010עירית שלום
הדבקות עורלה לראש הפין שכיחה מאד ולרוב משתחררת עם הגיל/זיקפות ואין אנו נוהגים לעסות את המקום.
לפיכך אין מדובר במצב שצריך להדאיג, כדאי לפנות לאורולוג ילדים למעקב.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסאברהם30/11/2010
שלום,
לאחר כמה זמן מאז הניתוח,ניתן לדעת האם הניתוח הצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר01/12/2010שלום רב,
לרוב לאחר הוצאת הקטטר וצפיה בהטלת שתן
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהטלת שתן, ילדה בת 9רעות30/11/2010
שלום, ילדה בת 9 מידי פעם מרגישה צורך להטיל שתן אך לא מצליחה. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהטלת שתן, ילדה בת 9 - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר01/12/2010רעות שלום,
חסרים פרטים - ראוי לפנות לרופא מטפל לבדיקה.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מיותר לי חור השופכה אצל תינוקלילי29/11/2010
זיהינו חתיכת עור זעירה ואדמומית על יד חור השופכה של התינוק בן שלושה חודשים. ייתכן שהיה שם לפני ורק עכשיו כשהוא גדל שמנו לב. יש לי תור לרופא ילדים אבל עוד כמה ימים. האם לקבוע לאורולוג? וממה זה יכול להיות בעצם? ץודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מיותר לי חור השופכה אצל תינוק - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר01/12/2010לילי שלום
יתכן שמדובר בתגובה של העור לטיטול+שתן, תתכן שארית הדבקות עורלה מהברית.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבולבול בן 18 חודשיםסופי29/11/2010
שלום,
בני בן ה- 18 חודשים מתלונן מזה כמה שבועות על כאבים בבולבול שלו (למזלי הוא כבר מדבר ומתקשר בצורה שוטפת) כשאני בוחנת את הבולבול שלו אני רואה שהוא מעט אדום ומגורה אבל ייתכן והדבר נובע מזה שהוא נוגע ומגרד בו בכל הזדמנות שיש לו. היו לו תלונות דומות לפני חודש וחצי, הלכנו לרופא ילדים והוא שלח אותנו לבדיקות שתן שהיו תקינות. הפעם רופאה אחרת הסתכלה על הבולבול שלו ואמרה שהוא נראה בסדר.
אני מעט מודאגת שמא מדובר בבעיה שחוזרת על עצמה שאנחנו לא מצליחים לאבחן , הוא עשוי להתעורר באמצע הלילה ולהתלונן על כאבים.
אין לו חום והוא בסך הכל ילד שמח ומתפקד.
יצוין שמרחתי לו בייבי אגיסטן במשך שבוע רק למקרה שמדובר בפטרייה שאני לא יכולה לראות , אולם התלונות על כאבים לא הפסיקו.
מה זה יכול להיות? אילו בדיקות כדאי לעשות? האם עליי להיות מודאגת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד"ר עמוס נאמן30/11/2010רצוי שתבדקו ע"י אורולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לדר' בן מאיר.אלי27/11/2010
לפני שנתיים ימים, אולי קצת יותר, בבית חולים השרון, עברתי אצלך טיפול/ניתוח אורטרוסקופיה, בשל אבן שנתקעה בשופכן, הניתוח היה מצוין, האבן הוצאה, בלא כל סיבוכים, והבראתי, והינה מצאתי אותך ברשת, ומוסר לך את תודתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לדר' בן מאיר. - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר28/11/2010תודה רבה ורפואה שלמה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן בצורה מרובהגליון26/11/2010
שלום יש לי ילדה בת 4 שנים נגמלה מהתיתולים לפני שנה וכרגע סובלת כבר שבועיים במתן שתן בצורה מרובה כמעט כל 10 דקות היא רצה לשרותים והיא לא משתינה הרבה נעשה בדיקת דם תקינה תרבית שתן תקינה
נשלחה למיון ושם בבדיקות הכל תקין לאחר התייעציות הרופאים אמרו שיכול להיות שיש לה POLLAKIURIA שזו מחלה שעוברת לבד ויתכן שיכח לה חודשים ואפילו יותר במצב הזה
אנחנו מאוד לחוצים כי הילדה התחילה להשתנות בהתנהגות שלה ואפילו היא הולכת בסתר לשרותים בכדי דלא תתן הרגשה שהיא חולה והיותר גרוע היא כבר לא סובלת לשתות מים כי היא יודעת שעוד שנייה היא תתן שתן
בבקשה עזרתך להציל את הילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שתן בצורה מרובה - תגובה
ד''ר עמוס נאמן26/11/2010מדובר בתופעה נפוצה. לרוב ע"י טיפול תרופתי ניתן לפתור את הבעיה או לפחות להקל בצורה משמעותית על התסמינים.תפנו לאורולוג ילדים
בברכה
ד" עמוס נאמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופא
גליון26/11/2010התור הקרוב בכמה מקומות שבדקתי לפחות עוד חודשיים תוכל להגיד לי התרופות האלה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 4 חודשים - נקודות לבנות בפיןאורנה25/11/2010
שלום רב,
בני בן 4 חודשים, נימול בגיל 8 ימים. יש לו בבסיס הפין בצד העליון שורה של נקודות לבנות. יש לו את זה כבר הרבה זמן. אני לא זוכרת מתי ראינו זאת לראשונה - אך בוודאות מעל חודשיים.
האם זה מוכר? יש קשר לברית? יחלוף מעצמו או צריך לגשת לאורולוג?
לא נראה שזה מציק לו אם נוגעים בזה אך גם זה לא חולף מעצמו.
אני מודאגת.
תודה רבה!
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 חודשים - נקודות לבנות בפין - תגובה
ד''ר עמוס נאמן26/11/2010מהתאור שלך קשה להבין במה מדובר. אם מדובר בנגעים לבנים על עור הפין מתחת לעטרה ככל הנראה מדובר בסמגמה שהיא בעצם נשירה של תאים והפרשה מקומית ונחשב לממצא תקין. בכל מקרה למעו הסר כל ספק תפנו לאורולוג לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - לא סמגמה - תוספת
אורנה27/11/2010שלום,
ראיתי באינטרנט איך סמגמה נראית וזה לא העניין.
אני יודעת שאני צריכה לראות אורולוג אך עכשיו הסתכלתי על זה שוב וזה הפך להיות שורה של דמוי מוגלה תת עורית בבסיס הפין בחלק העליון (הנקודות התחברו לקו של כמו מוגלה לבנה).
זה יכול להיות כתוצאה מהברית?
מה זה יכול להיות?
שוב תודה על תשובתכם המהירה.
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גשר עור לאחר ברית מילהשפרה23/11/2010
בני נימול כשהיה בן חודשיים, הואיל ונולד בחו"ל ורק בארץ התקיימה הברית. מאז הברית עברו שלושה חודשים, וזיהינו שיש גשר עור- הדבקות בחלק אחד בהיקף העורלה שנותרה לפין עצמו. האם זה משהו שיכול להסתדר מאליו? האם יש משהו שאנו יכולים לעשות כדי לשחרר את ההידבקות (מתיחות עם שמן או משחה?)
אם דרוש ניתוח- מאיזה גיל ניתן ומומלץ לבצעו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשר עור לאחר ברית מילה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר23/11/2010יסכה שלום
רוב ההידבקויות משתחררות לבד. לעיתים ניתן להועיל עם משחה סטרואידלית. ראוי להיות במעקב.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח איפוספדיאס חוזררביד22/11/2010
שלום רב,
בני בן השנתיים וחצי עבר ניתוח לתיקון פתח השופכה + תיקון של עקמת הפין.
את הניתוח עבר לפני כמעט כחודש וביום שבת האחרון הבחחנתי ( מאחר והוא בגמילה מחיתול) שהשתן שלו יוצא משני החורים ,גם מהחור שפתחו לו וגם מהחור שכיביכול סגרו.
את הניתוח ביצעתי בשניידר (ואני מאוד מרוצה מיחס הרופאים והאחיות במחלקה בה היינו).
ברצוני לדעת מה עושים במצב כזה והאם יש סיכונים ?
האם בניתוח חוזר הילד שוב יצטרך להיות עם קטטר?
אני די לחוצה ומודאגת אנא תשובתכם המהירה.
בכבוד רב,
רביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח איפוספדיאס חוזר - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר23/11/2010שלום רב,
הסיפור שאת מתארת מתאים לפיסטולה- פתיחה של פתח נוסף. יש צורך בתיקון, לעיתים רק של הפיסטולה ולעיתים תיקון של השופכה החדשה.
כדאי להגיע לבדיקה
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רגועהבני22/11/2010
לילדי בן ה-10 יש איבר מין קטן מאוד, כלומר כשאני מסתכלת עליו, הוא נראה שקוע ומכונס, לא ראיתי את איברו במצב זקיפה, ולכן אני חוששת שיש לו בעיה,
אני רוצה לציין שהוא שמנמן, ואכל מטרנה צמחונית בלבד בינקותו,
לא רוצה להביך את הילד, ולכן גם נמנעת מללכת לרופא לבדיקה,
מה עליי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רגועה - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר23/11/2010שלום רב,
לא ידוע לי קשר בין מטרנה צמחית לגודל הפין.
אם אינך שקטה מדוע שלא תפני לאורולוג ילדים לבדיקה?
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
בני23/11/2010תודה
א. קראתי איזה מחקר בנושא,
אבל מה שחשוב לי, זה לדעת מהי הסיבה האפשרית, האם זה שהוא שמנמן ?
לא ראיתי איך נראה איבר של שמנמנים אחרים,,,
ובשלב הזה הייתי מעדיפה לדלג על בדיקה אצל אורולוג, וכי למה לגרום לילד מבוכה לחינם,,, אלא אם לא תהייה ברירה,
ולכן פניתי אליך דרך הפורום ואודה לך אם תוכל להרחיב בנושא,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוספדיאסאברהם22/11/2010
שלום,
בני בן ב-11 חודשים עבר ניתוח היפוספדיאס ביום חמישי,.אמורים להוציא לו את החבישה ביום רבעי הקרוב.
לצערנו,בעת החלפת חיתול התינוק משך את הצינורית.
עקב כך הוא צרח מבכי והיה בחיתול כתם קטן ורדרד .לאחר מכן היה שתן כרגיל דרך הצינורית ,ואין דימום.כמו כן התינוק כמעט ולא בוכה,ואם כן ,לא בטוח שזה קשור למקרה.
הרופא ראה אותו היום ,ואמר שהוא מעדיף לא לפתוח כרגע את החבישה.
כמו כן,הוא אמר שהוא לא שמח על מה שקרה,אבל הסיכוי שקרה נזק הוא נמוך.
שאלתי,האמנם הסיכוי לנזק הוא קטן?
כמו כן,במידה ומתגלה נזק כלשהו עקב המשיכה,האם זהו נזק שקל לתיקון בניתוח נוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוספדיאס - תגובה
ד``ר דוד בן מאיר23/11/2010אברהם שלום
יתכן שיהיה לילדך מזל והמשיכה לא פגעה בניתוח ויתכן שנגרם נזק.
לא ניתן לדעת מבלי לבדוק את הילד ולצפות בו בזמן הטלת שתן.
דר' בן-מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)