מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תה היביסקוסקרין28/01/2013
שלום,
זה עתה גיליתי שאני בהריון שבוע 4, במהלך שבועיים האחרונים שתיתי חליטת הדרים אשר כללה גם היביסקוס. במהלך השבועיים האלה הרגשתי כאבי בטן תחתונה. יש לי 2 שאלות:
האם מותר לשתות את התה בזמן ההריון?
האם כאבי הבטן יכלו לנבוע משתיית תה זה?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה היביסקוס - תגובה
שחר דוידמן28/01/2013צמח ההיביסקוץ מכוון ומשתן ולכן אסור לנשים בהריון.
יכול להיות שהוא גרם לכיווצים.
הוא לא מומלץ לנשים בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחוי שבר בעצםשוש23/01/2013
בוקר טוב,
האם ישנה המלצה לזרוז איחוי של שבר (בכתף) ?
תודה ,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחוי שבר בעצם - תגובה
שחר דוידמן23/01/2013הצמח קומפרי מאוד עוזר
כפית עלים בכוס תה כחליטה לשתות 2 כוסות ביום
לבשל שורש של קומפרי ב 250 מל מים .כשמתקרר לטבול בד כרבע שעה ולהניח אותו על הכתף.שימוש חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחוי שבר
שוש23/01/2013רוב תודות!
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחוי שבר בעצם - שאלה נוספת
אלחנן24/01/2013שלום רב,
האם ישנה מגבלת שימוש בצמח הקומפרי ?
(לאנשים שלוקחים תרופות למשל? האם משך השימוש מוגבל לתקופה מסויימת? )
השאלה מתייחסת גם לשימוש חיצוני וגם לצריכה בחליטה.
נתקלתי בהערה שהוא עלול להיות רעיל לכבד.
שוב תודה,
שוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחוי שבר בעצם - שאלה נוספת - תגובה
שחר דוידמן27/01/2013צריך לוודא שהזן שקונים אינו מכיל פירוליזידין שזה החומר הפעיל שרעיל.
לאדם עם בעיות כבד לא מומלץ להשתמש בו.ולא מומלץ להשתמש בו לטווח ארוך.
לא להשתמש בצמח מעל חודש.
יש גם פורמולות סיניות בטוחות לשימוש לאיחוי שברים כמו
DU HUO JI SHENG TANG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים משרי שינהטרי13/01/2013
אילו צמחים עוזרים להירדם? איך לוקחים אותם, בחליטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים משרי שינה - תגובה
שחר דוידמן13/01/2013ולריאן
ורבנה
לבנדר
מליסה
מנטה
לחלוט כל יום לפני השינה.לשתות כתה לקחת לפחות חודש ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות תכופותmay31/12/2012
שלום, אני סובלת כל החיים מיציאות מרובות מאוד במהלך היום. זה מאוד פוגע בתפקוד וגורם לי מצוקה.
האם יש צמחי מרפא שיכולים לסייע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות תכופות - תגובה
שחר דוידמן02/01/2013כן.יש פורמולות צמחים סיניות מאוד טובות להסדרת היציאות.כמובן שצריך לעשות אבחנה מדוייקת כדי להבין ממה זה נובע.בכל מקרה פורמולה yu ping feng san יכולה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות מרובות
אריאל וקשטיין03/01/2013קודם כל אמליץ על רימונים ו\או תפוחים, הם יכולים לסייע במקצת.
בהחלט ניתן לסייע עם צמחי מרפא סינים ואני ממליץ ליצור קשר עם מטפל באזורך
למען אבחון מדוייק יותר כיוון שישנן מספר סיבות אפשריות למצב זה.
מנסיוני, פורמולת צמחים סינים המותאמת למטופל יכולה להקל במהירות במצבים אלה.
בהצלחה
אריאל וקשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרקום ו ssriדס26/12/2012
שלום
אני סובלת מדיכאון ורציתי לנסות פרע- היפרקום. קניתי את התמצית אבל ראיתי במקומות שונים איסור ליטול את התרופה עם נוגדי דיכאון מסוג ssri. ידוע לכם האם אסור גם מעט מהתמצית? גם עם כמות קטנה של כדורים? אני נוטלת 50 מ"ג לוסטרל ו25 מ"ג סרוקוול.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרקום ו ssri - תגובה
שחר דוידמן02/01/2013משרד הבריאות לא ממליץ על הצמח הזה.
הפורמולה הסינית tian wang bu xin dan יכולה לעזור לך ולא תתנגש עם התרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות סיניותצביה שרפי25/12/2012
1)מישהוא יכול לאמר לי מה טיבה וערכה של פטרית אגרייקוס .
2)אני מחפשת דוקטור שמפיץ את הכמוסות של פטריות סיניות של חברת אלוהה בארץ.
היה לי המספר -והאתר שלו וזה נעלם לי.
הוא מוכר מוצרים טובים מאד במחיר סביר.
בתודה צביה.
תאריך:25.12.2012.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות סיניות - תגובה
שחר דוידמן25/12/2012זו פטריה שמטפלת ועוזרת במקרי סרטן שונים.
גם פטריות ריישי.מייטקה.קורדיספס עושות את אותה פעילות אנטי סרטנית.
הפטריות מחזקות את מערכת החיסון.נקראות אדפטוגניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרית אגריקוס בלזי.
צביה שרפי25/12/2012צהריים טובים.
אני מודה שענית לי מהר .
היגעתי לאיזה חברה שהיא אמרה לי שהפטריה הזו מיוחדת וטובה לבעיה שלי.
הפורמולה עולה 260 ש"ח.
בתודה.
ויום טוב.
תאריך:25.12.2012.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית אגריקוס בלזיי של מיקוליביה
שחר16/01/2013יש להשיג בעדן טבע מרקט תמצית אורגנית מפטריית אגריקוס בלזיי[/a] של חברת מיקוליביה פטריות מרפא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש קיצוני בפהאורני17/12/2012
אני סובלת מיובש קיצוני ביותר בפה עם טעם מתכתי במשך כל שעות היום והלילה.
רציתי לשאול איזה צמחי מרפא מגבירים הפרשת רוק בפה? אולי יש פורמולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש קיצוני בפה - תגובה
שחר דוידמן17/12/2012שלום לך
לפי הרפואה הסינית המעי הדק שולט על הפרשת הרוק בפה
האם יש לך בעיות של מערכת העיכול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסאורית16/12/2012
שלום , ברצוני לדעת מה עושים במיקרה של תת פעילות בלוטת התריס שהחמירה בהרבה לאחר טיפול אלטרוקסין, וגם טיפול בכמוסות אצות ים יוד נכשל ושיתק לגמרה הבלוטה,,,,
לאיפה כדאי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס - תגובה
שחר דוידמן16/12/2012אלי.
בואי לאיבחון ויעוץ .יש לי מטופלת שנרפאה מאשימוטו עם דיקור וצמחים ותוספי מזון
גם סלניום מומלץ לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנגנון חיסוני. לשחר.יאיר13/12/2012
מידי שנה בחורף אני מקבל מספר הצטננויות ממושכות. האם ישנה פורמולה לחיזוק המנגנון החיסוני. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנגנון חיסוני. לשחר. - תגובה
שחר דוידמן13/12/2012שלום יאיר
פורמולה מאוד מומלצת שאני באופן אישי משתמשת כב 15 שנים למטופלים היא
YU PING FENG SAN
מגן הצ'י שמה.
יש אותה בכל מיני וריאציות.
אתה יכול לקרוא עליה קצת באינטרנט בשם הסיני שלה.
היא מחזקת את מערכת החיסון מפני שהיא מכילה אסטרגלוס שהוא צמח חזק אדפטוגני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחר. האם אפשר לשוחח אתך בטלפון
יאיר13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח מרפא.אלכס10/12/2012
האם מישהו יודע איזה צמח זה ? (ראו קובץ מצורף).
כי הבת שלי מצוננת מאוד (בת 11 חודש) וכול מה שאני נותנת לה לא עוזר , אמרו לי להשתמש בצמח שנקרא kalanchoe beharensis אבל אני לא בטוחה שהצמח בתמונה זה אותו אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח מרפא. - תגובה
שחר דוידמן11/12/2012ממליצה לצינון את הפורמולה של ברא צמחים SINPAS .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תרופה לשיעול כרונינורית03/12/2012
שנמשך כבר חודשיים
שיעול יבש ללא ליחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תרופה לשיעול כרוני - תגובה
שחר דוידמן03/12/2012ממליצה לך על הפורמולה צ'י מגן.פורמולה סינית שמטפלת בחיזוק מערכת החיסון.גם בשיעול. או בפורמולה צ'י אקוטי.פורמולה סינית המכילה צמחים שמטפלים בשיעול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזר לבעיות קשב וריכוז ולמיגרנותדן20/11/2012
אהלן,
לפני כמה שנים לקחתי אומגה 3 לבעיות קשב וריכוז קשות והייתי מסתובב עם כאבי בטן נוראיים כל היום, באיזשהו שלב הפסקתי וחיפשתי תוסף אחר שיוכל לעזור לי לקשב והריכוז.
חברה שלי סיפרה לי לפני כמה חודשים על תוסף שנקרא אינטרא שמורכב מ23 תמציות צמחים אנדמיים ואמרה שהיא מכירה מישהו שזה עזר לו לאותן בעיות שלי יש, אז התחלתי לשתות את האינטרא לפני חודש וחצי ואחד הדברים המדהימים שקרו לי ולחברה שלי מעבר לעזרה בבעיות הקשב והריכוז שלי זה שהאלרגיות הכרוניות שלי הפסיקו לפני שבוע, ולחברה שלי הפסיקו המיגרנות.
האם התוסף הזה ידוע לכם?
איך זה יכול להיות שהוא עזר לנו לכל הדברים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזר לבעיות קשב וריכוז ולמיגרנות - תגובה
שחר דוידמן20/11/2012שלום לך.אינטרה הוא משקה מצויין שמכיל ויטמינים ומינרלים.כנראה שהיו לכם חסריםוברגע שמילאתם את החסרים גם הבעיות הפזיולוגיות נעלמו.זו הסגולה של תוספי המזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא עם כדורים פסיכאטרייםחשיבה16/11/2012
שלום שמי לירון ואני בן 18.
אני מטופל בכדורים פסיכטאריים (קלונקס שלוש פעמים ביום-להרגעה,עוד כדור להרגעה פעמיים ביום,ואתמול התחלתי לקחת כדור לדיכאון בלילה).
במקביל החלטתי שאני רוצה לשלב צמחי מרפא,והמוכרת בחנות אמרה לי שלא כדאי לקחת אותם באותו זמן אז רציתי לדעת עם אני למשל מכין קומקום ושותה ככה איזה פעמיים שלוש ביום האם זה בסדר?וכמה זמן הפרש צריך להיות בין הזמן שלקחתי את הכדור לבין הזמן ששתיתי את התה?
הצמחים שיש בתה הם פסיפולרה מרווה מליסה רוזמרין וציפורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא עם כדורים פסיכאטריים - תגובה
שחר דוידמן16/11/2012אתה יכול לשתות את הצמחים בהפרש של 3 שעות מזמן לקיחת הכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול למה?
חשיבה19/11/2012כי אני לוקח את הכדורים 3 פעמים ביום וזה לא מותיר לי הרבה זמן לשתות את התה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול למה? - תגובה
שחר דוידמן19/11/2012כן
לעיתים יש אינטרקציה בין תרופות לצמחים ואנחנו לא רוצים שתהיה התנגשות לכן מרחק של 3 שעות מאפשר ספיגה בטוחה של החומרים הפעילים ללא הפרעה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא ש..
חשיבה20/11/2012שאני לוקח את הכדורים 3 פעמים ביום כל 4-5 שעות וזה לא משאיר לי לפי מה שאת אומרת.השאלה היא האם הסיטואציה שתהיה היא שהכדורים הכימיים יפעלו במלואם והצמחים יפעלו פחות?כי עם זה ככה אז זה בסדר,אבל עם הצמחים יפגעו בכדורים הכימיים אז זה בעייתי מבחינתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא ש.. - תגובה
שחר דוידמן20/11/2012תצטרך להיות גמיש..
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה על השאלה שלי
חשיבה23/11/2012האם הצמחים יכולים לפגוע בספיגה של הכדורים הפסיכאטריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה על השאלה שלי - תגובה
שחר דוידמן23/11/2012אם תיקח אותם ביחד כן.
לכן צריך מרחק של 3 שעות לפחות בין תרופות לצמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הצמחים הבאים נוגדים זה לזה?יונית13/11/2012
בשל שפעת ודלקת גרון, לוקחת:
טיפות זרעי אשכולית
שמן אורגנו
טיפות חיסון של חברת נטע
ויטמין סי באבקה (מסוג אמרג'נ-סי ודומיו).
לוקחת את כל זה 3 פעמים ביום, ומתכוונת להמשיך פעם ביום למניעה עם טיפות החיסון של חברת נטע וויטמין סי בלבד על מנת לא לחלות שוב החורף.
האם יש בעיה לקחת את כל הדברים האלה ביחד? מה כדאי לקחת כדי להישמר ממחלות החורף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי, לוקחת גם מורינגה....
יונית13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי, לוקחת גם מורינגה.... - תגובה
שחר דוידמן15/11/2012יופי.זה רק מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באישיאס-סיאטיקה -כאביםענת11/11/2012
איזה צמחי מרפא יכולים לרפא דלקת בעצב הרגל שנובע מפריצת דיסק ?
אחרי טיפול בזריקת סטרואידים ללא שיפור בכאבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באישיאס-סיאטיקה -כאבים - תגובה
שחר דוידמן11/11/2012ממליצה על הפורמולה הסינית du huo ji sheng tang
נהדרת לטיפול בכאבי גב תחתון ולדלקות פרקים.
ממליצה גם על דיקור סיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להשיג את הפורמולה?
ענת11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להשיג את הפורמולה? - תגובה
שחר דוידמן11/11/2012את צריכה לבקש ממטפל סיני שיזמין לך את הצמחים דרך בית מרקחת .ברא צמחים או ראן צמחים. או זן צמחים ...את מוזמנת להתקשר אלי אוכל לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)