מידע רפואי
פורומים
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אנמיה
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- תרופות ייעוץ תרופתי
- מיניות האישה, מין נשי
- עיסוי, כאבי גב
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
- פיטרית ראיישינועם24/07/2013
מבקש להשתמש בה לצורך הרגעה-שינה מבלי שתפגע בליבידו. מה המינון ומתי לקחת.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטרית ראיישי - תגובה
שחר דוידמן24/07/20135 מ"ל ביום בבוקר אחרי ארוחת בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיישי.תודה. ואם בכמוסות-מה המינון?
נועם24/07/2013לא לקחת לפני השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיישי.תודה. ואם בכמוסות-מה המינון? - תגובה
שחר דוידמן24/07/2013לא לפני השינה כי הפטריה מחזקת את הצ'י בגוף וזה אומר שהיא מעוררת
בכמוסות תצטרך לשאול את מי שמוכר לך אותן כיוון שזה כבר קשור למשקל גוף שלך וכמות הגרמים בכמוסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,תודה.
נועם24/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוליטיסליאור20/07/2013
אשמחאני סובלת מקוליטיס . כרגע אני במצב של דימום בצואה ללא כאבי בטן רק
כאבים בפי הטבעת על איזה צמחי מרפא את ממליצה לשיפור המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליטיס - תגובה
שחר דוידמן21/07/2013ממליצה לך להיות מטופלת אצל מטפל סיני.צמחים ודיקור עוזרים
אך זה מצריך אבחון......
את מוזמנת להתקשר אלי אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לשיפור יכולת קוגניטיבית +רינת פ18/07/2013
שלום ,
אני בת 52, לוקחת טגרטול + ציפרלקס נוגדי דיכאון לעיתים קלונקס בכמות מזערית . כבר מזה 11 שנים .
מעוניינת בצמחי מרפא - לתחושתי נוגדי החרדה והדכאון הפחיתו אצלי יכולת קוגניטיבית !! יכולת ריכוז במטלה אחת עקביות סדר ויכולת זכרון - היום מאד נפגעו .
תהליכי חשיבה וריכוז קשים לי דווקא במטלות הפשוטות של הבית למשל ( מאבדת ריכוז ) , צפיה בטלויזיה , ופתרון בעיות פשוטות , במקצועי שאני נזקקת לחשיבה מופשטת ויצירתית אין לי כל כך בעייה .
מבקשת לבדוק צמחי מרפא שישפרו את יכולת הריכוז ( לאחרונה יש פורמולות הודיות בשוק שראיתי של חברת gaya ) ובמקביל אם אפשר נוגדי חרדה במקום הקלונקס שאיני אוהבת .
פה בפורום המלצתם לי על sam-e, שמאד עזר לי אלא שהוא מאד יקר לשימוש שוטף , אני לוקחת אותו רק בתקופות יחסית קשות.
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לשיפור יכולת קוגניטיבית + - תגובה
שחר דוידמן18/07/2013שמן קוקוס של חברת ג'מוקה מצויין ואיכותי ביותר עוזר מאוד.לקחת כף ביום
אומגה 3 מצויינת 1000 מג ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה קוגניטיבית ,
רינת פ18/07/2013תודה שחר יקרה , ושבת מבורכת , בברכה, רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווה נגד סרטן מסוג menthifoliaשלו12/07/2013
במחקר הבא נמצאו הוכחות חד משמעיות לסגולותיו של צמח המרווה מסוג
salvia menthaefolia בעצירת התפשטות סרטנית !!
בחיפושיי ברשת אחר מקור הצמח ואפשרויות רכישה שלו נתקלתי ב-dead end
-----------------------------------
אשמח לעזרה בנושא בדחיפות !!
-----------------------------------
הנתונים שהצלחתי לאסוף הם:
שם : salvia menthaefolia
משפחה: Lamiaceae
שמו בגרמנית: Frühlings-Salbei
אזור גדילה: S-Europa
**אין לי ביטחון בנוגע לאמינות אזור הגדילה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PDF של המחקר - תגובה
שחר דוידמן12/07/2013אני מכירה את הצמח הסיני dan shen
שורש המרווה.גם הוא בשימוש נגד סרטן.
אפשר למצוא אותו בברא צמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום וברכה
שלו15/07/2013ובעברית מצאתי את הסיכום המצורף מטה:
אגב, זו הסיבה להתעניינות בסוג מרווה ספציפי זה
במחקר שנערך באוניברסיטת סיינה באיטליה, נבדקו 6 מיני מרוות לגבי השפעתן על 9 תרביות שונות של תאי סרטן מן הסוגים הבאים: גליובלסטומה, אדנוקרצינומה קולורקטלית, אדנוקרצינומה בערמונית, קוריוקרצינומה, אנדומטריום אדנוקרצינומה ולימפובלסטים B. הפעיל ביותר היה מיצוי משורש של מרווה מהמין S.menthaefolia, היא פעלה כנגד כל סוגי הסרטן. משאר מיני המרווה הכינו מיצוי מעלים וגבעולים. מיצוי של מרווה צמירה S.lanigera פעל נגד תאים סרטניים בכל הריכוזים שנבדקו. מרוות מן המינים מ. ריחנית, S. dominica, , מרווה מרושתת S. sclarea ו-מרווה קוצנית S. spinosa פעלו, כל אחת כנגד מספר ניכר של תרביות של תאים סרטניים. מרווה ארצישראלית, S. palaestina פעלה רק כנגד 3 סוגי תרביות סרטניות (1).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את שמו
שלו15/07/2013מתנצל על השירשור הארוך, למי שמעוניין שמו הוא: salvia microphylla
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה ניתן לקנות היפריקום?חיפוש14/07/2013
שלום, אני מעוניינת להשתמש בהיפריקום כטיפול לחרדה.
היכן ניתן לקנות אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה ניתן לקנות היפריקום? - תגובה
שחר דוידמן14/07/2013תנסי בחנויות טבע
לעיתים יש איסורים על צמחים מסוימים ממשרד הבריאות
בחנויות טבע יגידו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתן אדוםרעות10/07/2013
מעוינת לדעת האם שילוב של לקיחת גלולות למניעת הריון ושתיית תה מפרחי תלתן אדום יכולה להזיק.
האם מומלץ/ לא מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתן אדום - תגובה
שחר דוידמן10/07/2013אין מחקרים שמוכיחים ירידה בפעילות הגלולות עקב שימוש בצמח הנ"ל
אני לא ממליצה לקחת כיוון שהוא גם מאזן הורמונלית ....
אולי צמח אחר?
למה את רוצה דוקא תילתן אדום? מה הסיבה אולי אוכל לעזור לך לבחור צמח יותר מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות של גיל המעבריעל02/07/2013
לאחרונה החלו לתקוף אותי תופעות כמו התעוררות בלילה מזיעה, במשך היום אני סובלת לא מעט מגלי חום גם אם אני נמצאת במקום ממוזג, ולצערי גם יחסי המין עם בן זוגי נעשו קשים יותר כיוון שיש לי יובש בנרתיק.
הבנתי שכל אלו מסמנים את גיל המעבר. עגשיו אני רוצה למצוא דרך להקל על התסמינים או להעלים אותם אם זה אפשרי בעזרת צמחי מרפא.
הבנתי שקוהוש שחור הוא צמח שמסייע במקרים כאלה. האם נכון? מה המלצתך המיקצועית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של גיל המעבר - תגובה
שחר דוידמן02/07/2013המלצתי היא על הפורמולה chi שנקראת 40+
היא מצויינת לגיל המעבר עוזרת לכל הסימפטומים שדיברת עליהם
מכילה צמחים סיניים שורשים שמטפלים בגיל המעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי צמחי מרפא בהחלט יכולים לעזור
שילה04/07/2013אני אישית לוקחת תמציות פיטו פימייל קומפלקס של סופהרב (טבעי לגמרי) מקל מאוד על היובש בנרתיק וגלי חום. חשוב גם בלי שום קשר לתמציות לשתות המון מים ולהמנע ממזון שומני. רק בריאות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Yin Yang Huoמשה03/07/2013
שלום
כדי למנוע עודף יאנג המתבטא בעצבנות בשימוש Yin Yang Huo צריך לשלב צמח מחזק yin
האם אסטרגלום הוא שילוב טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Yin Yang Huo - תגובה
שחר דוידמן03/07/2013אסטרגלוס הוא צמח יאנג.הוא לא מתאים למה שבקשת
צמח יין הוא צמח כמו xuan shen , gou qi zi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHe Shou Wu
משה03/07/2013האם הוא גם מחזק yin?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHe Shou Wu - תגובה
שחר דוידמן03/07/2013כן
זה צמח שמחזק יין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסם טסטוסטרוןאני01/07/2013
שלום רב!
אבקש לברר: איזה צמחי-מרפא יכול לשמש כחוסם טסטוסטרון?
(פשוט המליצו לי על אנדוקור 10 מ"ג, ורציתי לקחת משהו דומה לזה - טבעי)
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסם טסטוסטרון - תגובה
שחר דוידמן02/07/2013תוכל להסביר מה הכוונה חוסם טוסטוסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם מצויאני27/06/2013
שלום!
אבקש לדעת - אם יש לכם מושג - לגבי "שיח אברהם מצוי", באיזו צורה הוא נספג בגוף טוב יותר, ויעיל יותר, האם בטנקטורה (מיצוי) או בפורמולות?
(אם זה משנה, זה מיועד לגבר, להפחתת דחף מיני)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם מצוי - תגובה
שחר דוידמן30/06/2013מיצוי נספג הכי טוב כי הוא לא צריך לעבור את מערכת העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא ורואקוטןטלי15/06/2013
האם ניתן לקחת צמחי מרפא שמכילים בתוכם ויטמין a (כמו שן ארי, חילבה, שומר) במהלך טיפול ברואקוטן? (נאמר שאסור לשלב רואקוטן עם ויטמין a כשלעצמו, אך האם שהויטמין קיים בתוך הצמח זה אותו הדבר)? ואם שן ארי מכיל בתוכו ויטמין a מדוע ממליצים לקחת אותו לטיהור הכבד במהלך הטיפול ברואקוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא ורואקוטן - תגובה
שחר דוידמן15/06/2013יש להתייחס גם לצמחים כאל תרופות. במידה ויש צמח שמכיל ויטמין a
אז לא לקחת אותו עם רואקוטן.
תסיימי את הטיפול בתרופה ואז תעשי ניקוי כבד או כל טיפול אחר עם צמחים.
שן הארי מכיל ויטמין a לכן לא מומלץ לקחת אותו עם רואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפידות לניקוי רעלי לרגליים .צביה שרפי13/06/2013
אני פנסיונרית שסובלת מסתימת - עורקים ברגליים.
האם רפידות מצמחי מרפא יעזרו לי לנקות את הדם?
אני מבקשת מי שהשתמשה ברפידות KINOKI וגם רפידות STRUTZ האלה שתאמר לי באם זה עזר לה..
בתודה צביה.תאריך :13.06.2013.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפידות לניקוי רעלי לרגליים . - תגובה
שחר דוידמן13/06/2013שלום לך
יש לי מטופלים שמשתמשים בפדים לניקוי רעלים ואכן הם חשו טוב יותר
כמובן שהן עשו דיקור סיני.לקחו צמחים ושינוי הרגלי תזונה
השילוב של הכל ביחד מאוד עוזר
אך לשאלתך הפדים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה עם אאורהיבגני11/06/2013
שלום,
אני בן 25 ואני סובל במשך שנים מהתקפים של מיגרנה עם אאורה ויזואלית (בעיות ראיה/ עיוורון טרום כאבי הראש).
באילו ויטמינים/ תוספי תזונה מומלץ להשתמש לצורך מניעת המיגרנות והתקפי האאורה בפרט?
אודה לתגובה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה עם אאורה - תגובה
שחר דוידמן11/06/2013ממליצה לך לקחת פורמולה מצמחים סיניים שנקראת chi ראש
מנסיוני עוזרת מאוד לכאבי ראש ומגרנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יבגני11/06/2013האם " chi ראש" יכול לטפל בתופעות האאורה?
בנוסף, האם ויטמינים כמו: צמח עלי החרצית, מגנזיום אוקסיד 520, B2 ריבופלאבין, B REST יכולים לעזור במיגנות ובפרט באאורות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הכאב שלי הוא עיצבי או בעצמות?הסובל08/06/2013
ממצאים:
יישור לורדוזיס הצווארי.
סיגנל תקין בחוט הצווארי.
מודגם בקע דיסק מרכזי לוחץ קלות על השק. : C5-6
פריצת דיסק מרכזית ופארא מדיאנית משמאל גורם להיצרות קשה של השק. : C4-5
אין היצרות הנקבים.
בסיכום:
עקב פריצת דיסק פארא מדיאנית משמאל. C4-5 היצרות קשה של השק בגובה
הקודם. CT- הממצא חדש לעומת ה
אלו הממצאים...
השאלה שלי היא. האם הכאב או בעצמות או שהכאב הוא עיצבי?
עוד שאלה:
האם על כאב כזה יאשרו לי קנאביס רפואי?
ניסיתי את כל הכדורים כולל ''ארקוקסיה'' שום דבר לא עוזר....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הכאב שלי הוא עיצבי או בעצמות? - תגובה
שחר דוידמן08/06/2013פריצת דיסק זה אומר שהכאב שלך הוא עצבי.
דיקור סיני וטיפול של שיאצו או טווינה או עיסוי רפואי יעזור מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על הול פודמשה כהן06/06/2013
שמעתי שיש תוסף תזונה חדש שקוראים לו whole food.זה בעצם תערובת של צמחי מרפא "צמחי על" .שמכילי כמויות גדולות של מינרלים וויטמינים.
מכיוון שאין לי ידע רב אשמח לדעת אם תוכלו לתת לי מידע על זה:
אם יש לקנות את זה בארץ?
האם זה טוב כמו שמספרים?
מה עדיף לקנות בקמוסות או באבקה?
אשמח לקבל כל פיסת אינפורמציה.
תודה ויום טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע על הול פוד - תגובה
שחר דוידמן06/06/2013אני לא מכירה ספציפית את התוסף הזה אך קרוב לוודאי שזה מוצר שמכיל
ויטמינים
חומצות אמינו
חומצות שומן
מינרלים
כמו בכל תוסף מזון אחר שהוא מולטי ויטמין
גם כלורלה וספירולינה הן WHOLE FOOD
כל הזמן יש מוצרים חדשים על המדף.
מומלץ לקחת כיוון שאנחנו לא אוכלים כמות יומית מספקת של ויטמינים מינרלים וחומצות אמינו הדרושים לקיום יומיומי של הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?