מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרוהןשלומית19/03/2013
מה יכול להקל על התפרצות קרוהן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן - תגובה
שחר דוידמן19/03/2013אכיניצאה
צפורני חתול
זנגוויל
בננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעור למע' החיסוןשולמית18/03/2013
שלום רב, אימי בת כ-60 פיתחה בשלושה השנים האחרונות אלגריה בעור, פצעים, גירודים ועור קשקשי ויבש, שמחמיר בעיקר בלחץ. מה אפשר להמליץ לה, נוגד אלרגיה ולחיזוק מע' החיסון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעור למע' החיסון - תגובה
שחר דוידמן18/03/2013שלום לך
אני ממליצה במקרים כאלו לקחת פורמולה סינית שנקראת
צ'י אנרג'י והיא מכילה צמחי מרפא סיניים לחיזוק הריאות והטחול שהם ברפואה הסינית המקור לחולשה שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לרכוש פורמולה?
שולמית19/03/2013תודה רבה, היכן ניתן להשיגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן ניתן לרכוש פורמולה? - תגובה
שחר דוידמן19/03/2013שלום שולמית.את יכולה למצוא את הפורמולה אצלי. את מוזמנת להתקשר אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באופן אישי
נטלי20/03/2013התחלתי לקחת לפני 4 חודשים בערך סקוטלריה של סולגאר, אלו כמוסות של צמח מרפא שמטפל באלרגיות בעיקר במצבי לחץ, אז זו גם יכולה להיות עבורך אופציה. בכלל את יכולה לגשת לאחת מרשתותו הפארם במחלקות טבע יש נטורופתיות שיכולות להמליץ לך על טיפול טבעי יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי אקנהמיכאל16/03/2013
איזו משחה {לא כדורים} לייבוש פצעי אקנה אתם ממליצים? ניסינו משחות רבות מסוגים שונים {טבעית, כימית} ישנה הטבה קלה ושוב חוזר. האם המשחה מתאימה גם לנשים בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי אקנה - תגובה
שחר דוידמן17/03/2013אלוורה טריה.למרוח על. האקנה.היא מייבשת.ועוזרת לחידוש תאי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהםרויטל14/03/2013
בשל שחלות פוליצסטיות התחלתי לשתות את שיח אברהם בטיפות מכיון שהמחזור שלי נעלם למרי בערך שנה
לאחר 13 יום משתית הצמח קבלתי מחזור
השאלה האם צריך להפסיק במהלך המחזור או להמשיך ברצף ?
שאלה נוספת האם עקב כך יהי ביוץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם - תגובה
שחר דוידמן14/03/2013להמשיך לקחת ברצץ.לפחות 3 חודשים
בקשר לביוץ תצטרכי להיוועץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותרועי12/03/2013
שלום. שמעתי שצמח אלמוות הכסף מעולה לפירוק אבנים בכליות. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר והאם עלי לדעת על תופעות אלרגיות או תופעות לוואי העלולות לצוץ עם השימוש בצמח, כמו כן טיפים לגבי צמחים נוספים שיכולים לעזור יתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
שחר דוידמן12/03/2013כן זהו צמח מומלץ לאבנים בכליות.
הוא צמח משתן.מניע את האבנים לכיוון שלפוחית השתן והחוצה עם השתן
זה לוקח זמן.
אין תופעות לוואי.לשתות חליטה כל יום.
ממליצה לך להימנע מצריכת קפאין,תרד,סלק.
צמחים נוספים טובים
סירפד
זקן התירס,פטרוזיליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מרסק או רק משתן
רועי12/03/2013תודה על התשובה, אך האם הצמח מרסק גם את האבן (היא בגודל 4 מ"מ) אני רוצה לרסק אותה לפני שהיא יוצאת או רק מוציא אותה אחוצה ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מרסק או רק משתן - תגובה
שחר דוידמן12/03/20134 ממ זה גודל שעדיין אפשר להניע אותו החוצה דרך השתן.
הצמחים לא ממיסים את האבן או מרסקים את האבן ...הם מניעים את האבן....וזה גודל שיכול לצאת החוצה.....וזה טוב.....רק שיש כאבים כשהאבן יוצאת....
בהצלחה.
ממליצה לך לקרוא:
http://www.broshim.tau.org.il/SiteContent/Articles/931.pdf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורמיקוש10/03/2013
שלום אני בת 31 ואף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות .... כשהייתי צעירה מידי פעם היה לי הרפס (פעם בשנה או משפעת ,חום או תשישות) ופה ושם פצע אמנה גדול בדרך כלל באזור הסנטר.... היום (אי בתקופה מאוד מאוד לחוצה אני מרגישה שהגוף שלי מגיב בקיצוניות ,יש לי פתאום הרפס שזה פעם שניה בחודש והפעם הוא גדול יותר בצד אחד של הפה ופתאום מרגישה היום שיש לי עוד אחד שמתבשל בצד השני ,עם זאת קיבלתי מחזור היום,ויש לי בחודשיים האחרוים פצעים גדולים ואדומים בשורש השיער ליד המצח בשורשים ץ (אני גיליתי שמן קוקוס ומשתמש בו המון לפנים עד גיליתי שבוע שעבר שהוא יכול לגרום לקומדונים אז הפסקתי אותו כגרע ועברתי לחלוטין לחוחובה עם ויטמין אי בבוקר ושמן אבוקדו עם טיפה גם של ויטמין אי ומנקה את הפנים שלי ממייקאף עם שמן שקדים וכמיי טוניק :מיי ורדים ,בקיצור רק טבעי
יש מצב שמשהו שם משבש לי את עור ??
אני חייבת לציין שאי אוכלת לאחרונה המון המון שוקולדים :(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור - תגובה
שחר דוידמן11/03/2013יכול להיות שלגוף שלך קשה לפרק שומנים רווים.שוקולד לא מומלץ לאכול הרבה.
שמן זית
שמן אבוקדו
שמן קוקוס
הם שמנים שלא מזיקים לעור ולא עושים קומודונים
להפסיק לאכול אוכל מטוגן כמו ציפס,מאפים,בוקרסים......וגם שוקולדים לאכול בכמות סבירה
אך יכולה 2 קוביות ביום לא יותר מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן קוקוס
מיקוש14/03/2013התחלתי להתעניין בשמן קוקוס המון וקראתי לאחרונה לא מעט פעמים באתרים רפואיים נטורליים ששמן קוקוס יכול עוד איך לגרום לקומדונים לכן הפסקתי ואני מרגישה שבאמת מאז שהתחלתי עם שמן קוקוס יצאו לי כמה ,עוד משהו : אני עושה פעם בשבוע מסכה עם קוקוס ויש לי פה ושם פצע אדום על הראש זה כנראה באמת מזה אבל תודה על בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם מצוידנית10/03/2013
שלום,
לפני כמה שנים בהדרגה התחלתי לשים לב על שעירות יתר באזור הסנטר והפנים- שיערות בהירות רובן אך ארוכות ורואים אותם.. זה התחיל להפריע לי והלכתי להתייעץ עם גניקולוג עשיתי בדיקות להורמונים הכל יצא תקין. בכל זאת הגניקולוג המליץ להתחיל לקחת גלולות ושזה יעזור ויעצור את הליך השיעור ... חייבת לציין שזה לא כ"כ עזר. לאחרונה קיבלתי המלצה מנטאורופת על שיח אברהם מצוי שיכול לעזור בהאטת קצת צמיחת השיער והפחתתו. האם הדבר נכון? והאם כדאי לנסות? מה תופעות הלוואי.. והאם אין בעיה בלהמשיך במקביל עם הגלולות או שניתן להפסיק כיוון שזאת הסיבה העיקרית שלשמה התחלתי ליטול גלולות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם מצוי - תגובה
שחר דוידמן11/03/2013שיח אברהם וגלולות ביחד יכול ליצור התנגשות קלה.
שיח אברהם עוזר בייצור פרוגסטרון ולכן טוב למי שיש בעיות של פריות.כשרירית הרחם דקה מידי.......גם גלולות מכילות הורמוני מין ......לכן זה יכול להתנגש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהסיגל04/03/2013
שלום
אני סובלת מחרדה קרוב לשנה.. אני בת 25 בחורה בריאה. לא שתיתי מעולם כדורים פסיכיאטריים ואני גם מפחדת להתחיל עם זה כי זה מזיק להריון ולעובר עצמו.. והכדורים מאוד ממכרים. משהו כמו שנה בערך התחלתי לשתות על דעת עצמי ויטמינים : קומפלקס B+C לסטרס , ועוד כמה ויטמינים.. ולא מזמן קרוב לחודש התחלתי גם עם ה B רילקס
(שזה מכיל קמומיל , פסיפלורה , מנטה וכו' - צמחי מרפא) בהתחלה של הופעת החרדה הייתי במצב לא טוב בכלל התכווצויות בכל הגוף כולל השפתיים לא יכולתי לעבוד ולהיות בחברת אנשים בגלל איך שהייתי נראית ומתכווצת .. ממש היו רואים עליי!! ולא יכולתי להירדם בלילות כמעט! ומאז שהתחלתי עם הויטמינים האלה וה B רילקס יש לי הקלה אין לי התכווצויות ואני ישנה טוב בלילה אבל קשה לי להירדם עדיין.. לפעמים שאני נרדמת פתאום אני נבהלת וקופצת ואני לא יכולה לנשום בכלל..
השאלה שלי היא : בקשר לכמוסות גאבא - האם הוא טוב למי שסובל מחרדות ולחצים? אני לא רוצה בכלל לשתות כדורים פסיכיאטריים בגלל הסיכונים! ואם יש חוץ מהגאבא עוד מוצרים לחרדות שהם טבעיים ולא ממכרים.......
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
שחר דוידמן04/03/2013לציטין
חומצת אמינו טירוזין
מגנזיום
אבץ
ספירולינה
צמח סקוטלריה
מליסה רפואית
סרפד
רוזמרין
אני ממליצה על הפורמולה צ'י לב שהיא מיוחדת לחרדות ולאי שקט היא פורמולה סינית מבוססת על הפורמולה הקלאסית gui pi tang
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת הרגעהאורן28/02/2013
שלום
אני מעוניין לקנות תרופה המורכבת מחומרים טבעיים בלבד דוגמת רגיעון
הבנתי שיש אנשים היכולים להיות רגישים לצמחי מרפא מסוימים ובכך לגרום לנזק
איך אוכל לדעת איזה מוצר מוצר מתאים לי? ואם אני רגיש למוצר זה
האם במרכיב הומפאתי גם קיים סיכון זה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת הרגעה - תגובה
שחר דוידמן28/02/2013גם לתרופות אנחנו רגישים.
הפתרון הוא לקחת ולראות איך מרגישים....אם יוצאת פריחה אז להפסיק
אם יש כאבי בטן מיד אחרי הלקיחה...להפסיק
אין כמו נסיון
אין לך מה לדאוג מהרגישות של הצמחים......הם לא יהרגו אותך.תרופות הן הבעיה לא הצמחים.
הסיכוי שצמחים יעשו לך תופעות לוואי זה כמעט לא קיים.סיכוי אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אורגנואמא17/02/2013
שלום
ביתי בת 3 ותשעה חודשים. שוקלת 13 ק"ג וסוסלת מבלסטוציסטיס הומיניס במעיים. אני רוצה לתת לה שמן אורגנו במקום פלג'יל שהרופא רשם תוך התלבטות אם יועיל... האם ניתן לתת בגיל כזה שמן אורגנו או שיש בעיה עם זה? והאם ניתן לוותר על האנטיביוטיקה כי תופעות הלוואי שלה בהתחשב בספק שתועיל נראות לי מיותרות...
תודה ורפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אורגנו - תגובה
שחר דוידמן18/02/2013שמן אורגנו לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 5
ממליצה לך לתת לה אנטיביוטיקה שהרופא המליץ
ובמקביל לתת לה פרוביוטיקה! חובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבא -לענהדורון17/02/2013
האים יש בעיה בשימוש ממושך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבא -לענה - תגובה
שחר דוידמן18/02/2013באיזה מינון אתה צורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר
דורון18/02/2013כ 10 עד 15 עלים גדולים שם בכוס של חצי ליטר עים מים חמים ושותה כול יום
6 ימים בשבוע
יש לי שיח גדול בחצר אני משתמש בזה לטיפול בסרטן שחלות
מעל שנה כבר
עושה הפסקה של שבועיים כול שלושה חודשים
תודה על ההיתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר - תגובה
שחר דוידמן19/02/2013לא ממליצים לצרוך רצוף מעל חודש........
לכן מומלץ לצרוך חודש ואז לעשות הפסקה לחודש לפחות
FDA ארה"ב אסר את השימוש בשיבא אך בגרמניה הוא כן מותר לשימוש.
בכל מקרה מומלץ להזהר כיוון שהוא ממכר ויש בו חומרים שיכולים לפגוע במערכת העצבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר תודה רבה
דורון19/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאווה קאווהמירי16/02/2013
שלום רב,
רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את צמח הקאווה או תה מצמח הקאווה בארץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קאווה קאווה - תגובה
שחר דוידמן17/02/2013תנסי בברא צמחים.או בחנויות טבע כמו עדן מרקט או טבע קסטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, רציתי לשאול לגבי הכנת שמניםHarel15/02/2013
רציתי לדעת מה התהליך של הכנת שמן מצמחים בבית ואילו צמחים מומלצים לכאבי גב ולשרירים תפוסים. תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, רציתי לשאול לגבי הכנת שמנים - תגובה
שחר דוידמן17/02/2013יכולה להמליץ לך על צמחים נגד כאבים.....כורכום,רוזמרין,קורנית,מרווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותתרצה07/02/2013
האם יש צמחי מרפא וחליטות שיכולים למנוע אבנים בכליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
שחר דוידמן07/02/2013לשתות מים.....המניעה הכי טובה.
אפשר לחזק את הכליות עם צמחים כמו סירפד,שבטבט....
גם מזונות כמו מש,אזוקי,שעועית.אגוזים ושקדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברו ומיגרנותמיכאלה29/01/2013
שלום,
אני בת 39 אם ל2 קטנים. מאובחנת בפיברומיאלגיה ומיגרנות קשות.
בחודשים האחרונים תשישות כרונית וחוסר אנרגיה, מעט דכדוך.
אילו צמחים יכולים לעזור לי בעייפות הזאת והמצב שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברו ומיגרנות - תגובה
שחר דוידמן30/01/2013פורמולה CHI אנרג'י מצויינת למקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל איזו חברה?
מיכאלה30/01/2013אשמח לרכוש, איזו חברה זו?
תודה על היענותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל איזו חברה? - תגובה
שחר דוידמן30/01/2013זה שם החברה.chi צמחי מרפא סיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)