מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלורילה וספירולינה.יאיר01/09/2012
שלום למומחים.האם אפשר לטפל באחד מהם או בשניהם, בכלוסטרול וסוכר בדם.אם כ,. באיזה מינון , מתי, והאם ישנן תופעות לוואי רעות או חיוביות. בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלורילה וספירולינה. - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון01/09/2012שלום רב משה,
לא שמעתי על הצלחות עם אצות אלו לבעיות שציינת.
ממליץ לך לצמצם מוצרי חלב ומאפי חיטה, ולהשתמש בחליטה "ניקוזית" ובתוסף "שמן דם המכבים".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק אי קולי בשתןסיגל31/08/2012
שלום
לביתי בת ה-4 יש חיידק אי קולי בשתן היא לאחר אנטיביוטיקה ושוב חזר החיידק.
איך אוכל לעזור לה בצמחים המתאימים לחיסול החיידק וכמובן לגילה.
המון תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק אי קולי בשתן - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2012סליחה על התגובה המאוחרת.
מציע לעשות לה אמבטים עם תערובת שמנים שקרויה "אזובית ההרים".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק אי קולי בשתן - תגובה
שחר דוידמן22/09/2012ישנה פורמולה סינית שנקראת ba zheng san מיוחדת לטיפול בחידקים בשתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיץ חמוציות לדלקות בשתן אצל ילדים
royi06/10/2012אני לא הרבליסט או נטורופאת אבל תבדקי לתת לה מיץ חמוציות. מעולה לכליות ולמערכת השתן מה גם שלא צריך להיות רופא כדי לתת לה לשתות את זה וגם יש את זה בכל סופר. (וגם לא יקר וטעים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקל ננסיקובי25/08/2012
שלום
אני בן 33 ומטופל בתכשיר פרופסיה(נגד נשירת שיער) מזה 4 שנים..לאחרונה החלטתי לחפש אלטרנטיבה לתרופה מפני שהבנתי שעלולה לפגוע בפוריות..אני יודע שהדקל ננסי פועל על אותו מנגנון של עיכוב 5 אלפא רדוקטז אם כי חלש יותר מהתרופה עצמה..שאלתי היא:האם יש הוכחה מדעית ליעילות הדקל ננסי למניעת התקרחות גברית?ואם הוא חלש יותר מהתרופה אז בכמה חלש?כלומר באיזה אחוז לערך הוא עושה העבודה בהשוואה לפרופסיה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקל ננסי - תגובה
שחר דוידמן25/08/2012שלום קובי.אין הוכחות מדעיות לכך שדקל ננסי משפיע על התקרחות אלא יודעים שהוא משפיע על טסטוסטרון ולכן בין היתר הוא מונע התקרחות.
כמטפלת ברפואת הצמחים אני תמיד ממליצה על צמחים שכן השימוש בהם בצורה נכונה ידידותי ואין להן תופעות לוואי.אני מדגישה שימוש נכון שכן לקיחה של צמח אחד אינו שימוש נכון.כך שאם תרצה לקחת דקל ננסי אני ממליצה ללכת לרופא צמחים עם נסיון כדי שיתאים פורמולה-שילוב של כמה צמחים ביחד על מנת למנוע תופעות לוואי וכמובן שהטיפול יהייה נכון לך.
לגבי כמה לקחת......מינון של צמחים תמיד יהייה גבוה משימוש בתרופה וזה מה שמבדיל את הצמחים מהתרופות.כמות החומרים הפעילים.
בתרופה יש חומר פעיל אחד ,מקסימום 2 ובדרך כלל במינון גבוה שכן הן עוברות כיול.מה שצמחים לא יכולים לעבור -כיול כי הם טבעיים.לכן צריך לקחת הרבה צמחים ולטווח ארוך.אך ברור שאין תופעות לוואי כמו פגיעה בפוריות כשיודעים איזה צמח לתת ולמי....מתי ובאיזה מינון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקל ננסי - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון25/08/2012שלום קובי,
מאד ממליץ לך את התכשיר "גדל" חיצונית, לעיסוי הקרקפת, וחליטת "ניקוזית". יש במחלקות ויטמינים של עדן טבע מרקט. כך ניתן להחליף את הפרופסיה במקרים רבים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית?
יוסי31/08/2012המלצתה באתר לאחד השועלים ששאל על היתקרחות על התכשירים האלה .
האם תוכל להרחיב עליהם? מהם? ממה הם עשויים? היכן ניתן להשיגם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה תכשיר גדל וחליטת נקוזית? - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון01/09/2012שלום יוסי
מדובר בתכשירים מצמחים.
תוכל למצוא בין היתר במחלקות הויטמינים של עדן טבע מרקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צמחי מרפא שעוזרים לעצירות?קרן16/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש צמחי מרפא שעוזרים לעצירות? - תגובה
שחר דוידמן19/08/2012אני ממליצה לשתות כפית שמן זית בכוס מים עם חצי לימון כל בוקר על קיבה ריקה.אני עושה את זה כל בוקר וזה עוזר לי מאוד.
צמחים לעצירות...סלק אדום לאכול או לשתות מיץ כל יום
זרעי פשתן את יכולה לשים כף במים כל הלילה ובבוקר לשתות את המים.
גם שזיפים מיובשים לשים במים ולשתות את המיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צמחי מרפא שעוזרים לעצירות? - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון25/08/2012ממליץ מאד על חליטת "ניקוזית" ושתיית הרבה נוזלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות כוחנוה07/08/2012
מה דעתכם על התוסף הזה? האם יעיל במניעת סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות כוח - תגובה
שחר דוידמן07/08/2012במסגרת עבודתי בבית חולים דוידוף לחולי סרטן
הפטריות שיטקה,מייטקה וריישי מצויינות לטיפול בסרטן
אך כמו כל צמח מרפא צריך לתת אותן במינון הנכון,בשילוב נכון עם צמחים אחרים.
הן מיוחדות לטיפול בסרטנים שונים.
ממליצה להיוועץ עם מטפל בצמחים מומחה.ולא לקחת בלי יעוץ מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלבל השדהנוה06/08/2012
האם יש לקחת את הצמח בתפזורת או אפשרי גם בכמוסות. ואם בתפזורת היכן קונים ואם בכמוסות מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלבל השדה - תגובה
שחר דוידמן07/08/2012אפשר לקחת אותו בכל צורה.
תנסה לברר בחנויות טבע.בתי טבע
בתפזורת תעשה חליטה ותשתה כתה
בקפסולות לפי הוראות היצרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים מרגעיםניר31/07/2012
שלום רב ..אני בן 28 ובעברי נטלתי כדורי ציפראלקס בשל חרדה וחוסר ריכוז ואי שקט ...אני כבר 4 שנים לא נוגעה בכדורים ורציתי לדעת העם יש צמחי מרפא שיכולים להיות תחליף באופן קבוע לכדורים ...יש לי חרדות וחוסר ריכוז בעיקר...קראתי בעיקר על פסיפלורה קמומיל -שהבנתי שמסוכן להשתמש בה לאופן ממושך כי זה גורם למעיים עצלות.לואיזה.מרווה משולשת.ומליסה ..על מה הייתם ממליצים והם זה בטוח לשימוש לטווח ארוך תודה מראש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים מרגעים - תגובה
שחר דוידמן31/07/2012שלום לך ההמלצה הטובה זה 1000 מג ביום אומגה 3+כלורלה (10 כדורים קטנים ביום)+תה מצמחים כמו קממומיל,לואיזה,שומר,לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים מרגעים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון31/07/2012שלום ניר
הצמחים שרשמת קצת מרדימים אז קח אותם לפני השינה.
בערב תוכל להשתמש על הגוף בתחליב "לבונה", שמאזן את הגוף בלי לעייף.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גאמנוןב"ד30/07/2012
מה היתרונות של גאמנון, חברה שלי לוקחת, ורציתי לדעת מה יש בזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאמנון - תגובה
שחר דוידמן30/07/2012אין לי מושג מה זה גאמנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר הינדי
סיגל22/10/2012שלום
האם הצמח תמר הינדי הוא גריסיניה או שהם שני צמחים שונים המתאימים לדיאטה?
והאם אפשר לשלב אותם ביחד בחליטה?
תודה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר הינדי - תגובה
שחר דוידמן23/10/2012הם צמחים שונים וזה פירות.....
וכן הם טובים לדיאטה,הם מחזקים את הקיבה באנרגיה ,מאזנים אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייבוש נוזליםמישהי21/07/2012
שלום
עד כמה צמחים יכולים לעזורק בייבוש נוזלים באוזנים אצל ילדה בת 3 וקצת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבוש נוזלים - תגובה
שחר דוידמן21/07/2012צמחים עוזרים.יש הרבה צמחים ופורמולות שמיוחדות לייבוש נוזלים באזניים.
ממליצה על חוכמת סין. יש להם סדרה של מוצרים לילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת עילפון לכמה דקות מלקיחת שוםגילי17/07/2012
היי
אני בחור בן 30 ולקחתי קפסולת שום מרוכזת מאוד עד פי 7 יותר חזקה מכמוסה רגילה ולאחר שעה בערך הרגשתי תחושה רעה כמו הרגשת עילפון או נפילת לחץ דם חזקה למשהו כמו 10 דקות ולאחר מכן חולשה שנמשכה משהו כמו שעה.
האם יתכן שזה מהשום? האם באמת תיתכן נפילת לחץ דם או משהו דומה מלקיחת שום?
אני בעצם לוקח אותו לחיזוק מערכת חיסון אבל הבנתי שהוא עובד חזק על כל מערכת הדם.
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשת עילפון לכמה דקות מלקיחת שום - תגובה
שחר דוידמן17/07/2012שלום לך.השום בתכונותיו מחם מאוד את הקיבה ולא מומלץ לקחת בלי להוועץ עם נטרופת....תעשה הפסקה עם הכמוסות ותראה איך תרגיש...ואחרי כמה ימים תיקח שוב אם התופעות יחזרו על עצמן תדע שזה מהשום.ופשוט תפסיק תפסיק לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוש קירחליאורה14/07/2012
כמה זמן יכול שוש קירח להחזיק מעמד בכלי סגור רחוק ממקור חום/קור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש קירח - תגובה
שחר דוידמן14/07/2012בין שלושה חודשים עד חצי שנה אך צריך לבדוק שאין שם פטריות או עובשים.....
מוטב לשמור צמחים במקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסטרפטיקוקוסשירה12/07/2012
שלום לכולם הגעתי מפורום אחר ואולי תוכלו לעזור לי
יש לי שתי בנות בנות 7 שהסטרפטיקוקוס ראוה בהן את חברותיו הטובות ביותר : )
אנחנו כ 3 שנים עם הסיפור הזה
עד לפני כשנה זה היה כל 3 חודשים ויותר
לאט לאט התחיל להגיע ממש כמה ימים עם סיום האנטיביוטיקה.
כרגע בארבעה החודשים האחרונים אחת הבנות עם זריקות אנטיביוטיקה כל 4 שבועות
המטרה, לאפשר לגוף כמה חודשים ללא החידק ולקוות שזה יכחיד אותו.
אבל.. באופן מפתיע בפעמים האחרונות כמה ימים לפני מתן הזריקה
הילדה התחילה להרגיש את הגרון והראש ובמשטח הסתבר שיש סטרפטיקוקוס.
זה הזוי ונראה כרגע שיוביל לניתוח שקדים.
לפני שאנחנו עושים משהו תהיתי אם למישהו יש נסיון בצמחי מרפא לחיזוק הגוף להתגוננות אל מול החידק.
אני לא מתכוונת כשהחידק פעיל כי אז ברור לי שצריך אנטיביוטיקה
אבל אני רוצה לחזק את הגוף או למנוע את התפרצות החידק.
בסה"כ הילדה בריאה וירוסים או חידקים אחרים לא ביקרו אצלנו כבר שנים
כך שאני לא חושבת שמדובר על מערכת חיסונית חלשה אלא רגישות לחידק הספציפי.
המון תודה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסטרפטיקוקוס - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון12/07/2012מאד ממליץ על קריסוס תוסף מזון "קליטה" פעמיים ביום לגרון. זה מכיל תמציות של צמחים ממשפחת האזוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מטרידהאנני04/07/2012
יש לי גרד תמידי באיזור של פי הטבעת ומסביבו.
ניסיתי הרבה דברים אך ללא הצלחה (כדורים נגד תולעים,משחת דרמקובין).
כנראה שמדובר בפטריה/אגזמה או קנדידה.
האם יש משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מטרידה - תגובה
שחר דוידמן04/07/2012שלום לך.תנסי לעשות שטיפה חיצונית עם חומץ תפוחים 5 %.תמהלי במים ותשטפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מטרידה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון12/07/2012כדאי להספיג משחת "מזור" פעמיים ביום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקיצה חלקלק SLIPPERY ELMג'ון28/06/2012
איפה בתל אביב אפשר לרכוש אבקת בוקיצה חלקלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקיצה חלקלק SLIPPERY ELM - תגובה
שחר דוידמן28/06/2012תנסה בחנויות טבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירפד מתאים לילדים?אלי27/06/2012
שלום. יש לי ילד בן 10 עם דלקת עיניים אביבית שמטופל זמן רב בתרופות לעיניים ומצבו משתנה בין סביר לרע. שמעתי שסירפד טוב לחיזוק מערכת חיסונית ונגד אלרגיה. הוא בולע כדורים. האם אפשר לתת בגיל זה כדורי סירפד? באיזה מינון? האם אכן סירפד יכול לעזור במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירפד מתאים לילדים? - תגובה
שחר דוידמן28/06/2012אפשר לתת סירפד לילדים.כדור ליום.תלוי מה המינון שכתוב על גבי האריזה של המוצר שקנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)