מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב צמחי מרפא עם תרופות פסיכאטריולירון20/05/2013
שלום.אני לוקח תרופות פסיכאטריות והייתי רוצה לדעת אם אני יכול לשלב טיפול טבעי.
אני לוקח :
זיפרקסה - תרופה אנטי פסיכוטית
סרוקסט - תרופה להפרעה טורדנית כפייתית
ליטיום - כדור מאזן מצב רוח
לוריוון - כדור הרגעה
הכדורים עוזרים לי,אבל לא מספיק,ובינתיים הרופאה לא מסכימה להעלות את המינון.
כך שחשבתי לשלב טיפול צמחי.
הייתי רוצה לדעת איזה טיפול צמחי קיים לטיפול בדיכאון קל ומצבי רוח משתנים.
והאם תהיה התנגשות בין הטיפול הצמחי לבין התרופות הפסיכיאטריות?
בתודה מראש ,לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב צמחי מרפא עם תרופות פסיכאטריו - תגובה
שחר דוידמן20/05/2013המקרה שלך מצריך אבחון מקצועי.
ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית / נטרופת / אירוודה על מנת שיעשה טיפול מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבירת נוזלים בפנים ובבטןאורית17/05/2013
שלום,
אני בת 27, מעוניינת להתייעץ בקשר לבעיה הנ"ל. בד"כ שבוע וחצי לפני ובמהלך מחזור הפנים שלי מתנפחות באופן נראה לעין וגם יש נפיחות מסויימת בבטן. אני שמה לב שהבעיה הולכת ומחמירה עם השנים, ולפעמים אני מזהה נפיחות בפנים גם לא בתקופה של לפני מחזור. אני סובלת גם מתופעות נוספות של PMS כגון נפיחות של השדיים, עצבות, עצבנות, עייפות ובחילות.
האם יש צמחי מרפא שיכולים לעזור בפרט לצבירת הנוזלים שמפריעה מבחינה אסתטית?
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבירת נוזלים בפנים ובבטן - תגובה
שחר דוידמן19/05/2013בוקר אור.זו תופעה ידועה וניתן לטפל בה בעזרת פורמולה סינית שמכילה צמחי מרפא
והיא מיוחדת לתופעות קדם ווסת.
Chi ליידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. איפה ניתן להשיג את
אורית19/05/2013הפורמולה הזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה. איפה ניתן להשיג את - תגובה
שחר דוידמן19/05/2013את מוזמנת להתקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב לטיפול בבעיות עור ובמתח נפשיסיגל09/05/2013
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי שילוב של פורמולות במצב של פסוריאזיס עם טריגר חזק של מתח נפשי.
מדובר באישה כבת 60, עם יתר לחץ דם קל (מטופל בכדורים), פסורואזיס עם טריגר נפשי וללא בעיות רפואיות משמעותיות נוספות.
בעבר השתמשה בפורמולת דרמה 3-6-9 סופהרב, שאכן סייעה בהפחתת הנגעים, ואולם לא נתנה מענה מספק להרגעת מתח נפשי.
כדי לתת מענה למצבי הלחץ הנפשי, כרגע מעוניינים לנסות גם את אצת בר כחולה ירוקה,
שלמיטב הבנתי מכילה גם חומרים דומים למה שמכילה פורמולת דרמה 3-6-9 (כגון אומגה שלוש).
השאלה היא האם ניתן לשלב בין שני התכשירים (או שלא מומלץ), ומה המינון המומלץ במקרה של שילוב כזה.
כמו כן, האם יש תכשירים מומלצים נוספים או אחרים לבעיה המתוארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב לטיפול בבעיות עור ובמתח נפשי - תגובה
שחר דוידמן09/05/2013מנסיוני מעולה להורדת לחץ דם זה שילוב של 2 הצמחים מרווה ועוזרר.
לקחת כפית מכל אחד מהם ולחלוט כתה.לשתות כוס ביום.
אפשר לשלב בין 2 המוצרים.אצה כחולה ירוקה היא מעולה.אין אינטרקציה בין שתיהן.היא מכילה ויטמינים ומינרלים וידועה כסופר פוד.אני באופן אישי לוקחת אותה קבוע כבר שנתיים ובנוסף גם אומגה 3.6.9 מכיוון שאני טבעונית.אין לי מחסור לפי בדיקות דם.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרקוםרמי07/05/2013
שלום
לאחרונה התחלתי להשתמש בהפרקום נגד דיכאון
ואכן יש שיפור
אך סמתי לב לכן שזה עוזר לי בעוד תחומים אחרים כגון מגרנות אין סופיות שלא מצאתי לזה פיתרון הרבה שנים
האם יכול להגרם איזה נזק משמוש תמידי בכך
כגון התמכרות או פגיע בכבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרקום - תגובה
שחר דוידמן09/05/2013אני ממליצה להשתמש בהיפריקום בין 3 עד 6 חודשים ואז לעשות הפסקה
ההפסקה חשובה כדי שתהייה השפעה נכונה.
במיוחד אם את לוקחת רק היפריקום כצמח יחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאהאופק06/05/2013
שלום
שמי דני ויש לי שאלה קלה אז כך יש לי מכשיר אידוי
או בשמו הנפוץ יותר וייפורייזר אני בדרך כלל מאדה שם טבק
מה שרצתי לשאול אם יש עוד צמחים שאני יכול לאדות בעלי השפעות שנות ואולי בראיות ?
במקום הטבק הזה שאני מכנס לראות אם כה מה שם? מה השפעות ? מה השלכות הבריאותית לטוב או לרע?
ואפו אפשר למצוא עוד מידע לגבי צמחים לכנס לגוף?
תודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפאה - תגובה
שחר דוידמן07/05/2013יש הרבה צמחים שאתה יכול לאדות...ולכל צמח יש את סגולת הריפוי שלו.
אתה יכול לקרוא חומר על צמחים ועל הפעילות שלהם באתרים באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך צמחי מרפאשי01/05/2013
שלום הייתי רוצה צמחי מרפא הכי טובים שעוזרים לניקוי רעלים,חיזוק מערכת החיסון ועייפות והייתי רוצה לדעת האם כדאי לשלב ודבר שני הייתי רצה לצרוך אותם בכדורים
למרות שלמערכת החיסון אני לא כל כך צריך נראה לי אבל בכל זאת אבל מה שכן הייתיח רוצה גם לזה וגם משהו הכי טוב נגד עייפות.
ומה אם אני צורך אותם בכדורים/כמוסות איך שהם באים, כמה אני צריך לצרוך ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך צמחי מרפא - תגובה
שחר דוידמן07/05/2013רוב הצמחים טובים לניקוי רעלים כי הם מכילים אנטיאוקסידנטים ועוד חומרים פעילים.רוזמרין.כורכום.סקוטלריה.רמניה.אסטרגלוס.פאוניה.מוטאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינסנג קוריאניאיילת01/05/2013
שלום,
רכשתי ג'ינסנג קוריאני לטיפול בעייפות כללית, חוסר אנרגיה, חוסר ריכוז ולשיפור יכולת קוגנטיבית לתקופה זאת.
2 שאלות ברשותכם:
1. האם אחרי הפתיחה של הקופסה, עליי לאכסן אותה במקרר, או זה מספיק בתוך ארון חשוך בחדר?
2. תוכלו להגיד לי האם הג'ינסנג מספיק איכותי?: משקל כל כמוסה- 582 מ"ג ובתוכה: תמצית תקנית של ג'ינסנג קוריאני 250 מ"ג.
אבקת שורש ג'ינסנג קוריאני 200 מ"ג. וברזל.
זהו תוסף ל סולגאר שמחירו 148.90 ש"ח.
אודה לדעתכם.
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינסנג תשובה
solgar02/05/2013שלום רב
אין צורך לאחסן את המוצר במקרר אלא בארון חשוך וקר -עדיף לא במטבח .
לגבי המינון של התמצית התקנית שבמוצר שהוא 250 מ"ג תמצית תקנית -זהו מינון שנחקר והוכח כפעיל על מצבים כגון:חולשה ועייפות,ריכוז ולמידה ,שיפור ביצועים ספורטיביים ועוד ....
מבחינת איכות: כל מוצרי סולגאר עוברים בקרת איכות קפדנית ומיוצרים בתנאים נאותים .
בברכה צוות מחלקת ההדרכה של סולגאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיבי בתת פעילותיעל30/04/2013
שלום רב,
אני בת 26, ולפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם והתגלתה תת פעילות של בלוטת התריס אך עוד ברמה ראשונית (TSH 5.2). ניסיתי לקחת פורמולת צמחים שרופא סיני המליץ לי, לעשות דיקור, לשנות את התזונה וכו'. בהתחלה היה נראה שזה משתפר לאחרי חודש הTSH ירד ל4.3. אבל חודש לאחר מכן הוא עלה ל6.6.
אני יודעת שהשימוש באלטרוקסין הוא נפוץ אבל הייתי רוצה למצוא כן דרך אלטרנטיבית לטיפול בבלוטה, גם כי אני צעירה וגם כי הערכים לא מאוד רחוקים מהנורמה.
יש למישהו רעיון? יש אולי צמחי מרפא שיכולים לעזור לי?
ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי בתת פעילות - תגובה
שחר דוידמן01/05/2013הטיפול הסיני עזר לך אז למה הפסקת....
צמחים לטיפול בבלוטה צריך לקחת קבוע ....זה במקום התרופות במידה והחלטת לא לקחת תרופות קונוונציונליות
הטיפול עם הצמחים למקרה הזה הוא טיפול כרוני.צריך לקחת ללא הפסקה לפחות לתקופה של חצי שנה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםרעות24/04/2013
מעונינת לדעת אם יש צמח מרפא לחיזוק העיניים.
מעוניינת במשהו שזמין להשגה מהירה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
שחר דוידמן24/04/2013הזרע gou qi zi מוכרים אותו בחנויות טבע(גוג'י ברי)
הפרח בבונג/קמומיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדליאת21/04/2013
שלום,
האם יש בעיה בשתייה יומיומית של חליטת סרפד לאורך שנים?
שאלה נוספת, האם יש בעיה עם שתיית חליטת סרפד יחד עם נטילת כמוסות ספירולינה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפד - תגובה
שחר דוידמן21/04/2013סירפד אפשר לקחת לטווח ארוך אך בגלל שהוא משתן כדאי להיזהר...
וספירולינה כדאי לקחת באופן קבוע .אין בעיה עם זה.
השילוב של שניהם מותר ואינו יוצר בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת21/04/2013מה רע בזה שהוא משתן? מה החיסרון בזה בטיפול ארוך טווח?
שותים הרבה מיים וזה בסדר, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן23/04/2013דרך השיתון יוצאים הרבה מינרלים,אלקטרוליטים ,לא מספיק לשתות מים.
במידה ואת שמה לב לתזונה שלך ובודקת שאין לך מחסור במינרלים אז אין בעיה לשתות קבוע סירפד...
כמו כן יש לו גם תופעות לוואי לטווח ארוך כמו קילקול קיבה ועוד
צריך להבין שצמחי מרפא הם ממש כמו תרופות לכן לא מומלץ להשתמש בהם לטווח ארוך.
כי הם בסופו של דבר עושים בדיוק את הדבר ההפוך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לזיהוי צמח ותועלתו הרפואיתאורי21/04/2013
שלום וברכה.
1. אשמח לדעת את שם הצמח שבתמונה.
2. היכן ניתן להשיגו / את זרעיו?
3. איזו תועלת רפואית ניתן להפיק ממנו?.
4. לתשובתכם אודה.
5. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחך גדול
יגאל בן יצחק01/05/2013עוזר לבעיות אלרגיה ,סרטן,שפעות,פצעים,בעיות מעיים ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה.
אורי02/05/2013תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוי נפשי.. האומנם ??אבי נקש20/04/2013
לוקה בסכיזופרניה ו הפרעת ocd מתמודד דיי בהצלחה גדולה מזה שנים.. אך קיים מאוד סבל אישי מוגבר מאוד . נוטל תרופות פסיכאטריות רבות אך ישנה סבל גדול ועמוק מאוד .
ישנו רצון וכמיהה גדולה מאוד "להבריא - ולהרגיש בריא" ..
ברצוני לשאול : האם יש מזור ןפיתרון למכאוביי הרבים בעזרת צמחי מרפא או בטבעונות ???? תודה לכם על תגובה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי נפשי.. האומנם ?? - תגובה
שחר דוידמן21/04/2013בוקר טוב
במקרה כזה אני ממליצה לך לפנות למטפל נתרופת או מטפל בצמחי מרפא
דרוש במקרה שלך איבחון מקיף.בהחלט אפשר לעזור עם צמחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרקוםרמי10/04/2013
האם זה נכון שהפרקום טוב לבעיות נשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרקום - תגובה
שחר דוידמן10/04/2013היפריקום צמח מרגיע נפש אז במעדה ואבחון הנשירה נובע מסטרס אז היפריקום יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטחוןרמי03/04/2013
היי
שמעתי שיש טיפול צימחי למי שסובל מדימוי עצמי נמוך
באיזה צמח מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטחון - תגובה
שחר דוידמן03/04/2013לפי הרפואה הסינית עניין של בטחון עצמי קשור ללב או לכליות או לשניהם...תלוי באבחנה.
לכן צמחים כמו אסטרגלוס.אנגליקה.רמניה..יכולים לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים טבעיים קומדונייםשירי29/03/2013
שלום,
רציתי לדעת אילו מהשמנים הבאים הם קומודוגניים (אני יודעת שגם שמנים טבעיים יכולים להיות קומדוניים), וכן- באופן כללי- האם יש אתר מידע מהימן שאפשר לדעת לגבי כל שמן טבעי האם הוא קומדוגני או לא:
שמן זית
שמן חוחובה
שמן נר הלילה
שמן שקדים
שמן רוונסרה
שמן נבט חיטה
שמן קוקוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים טבעיים קומדוניים - תגובה
שחר דוידמן02/04/2013האם את מתכוונת למריחה חיצונית או פנימית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמריחה חיצונית בלבד
שירי02/04/2013מנסיון אישי שלי השמן הכי טוב לעור חיצוני זה ויטמין e.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמריחה חיצונית בלבד - תגובה
שחר דוידמן02/04/2013מנסיוני ויטמין e ..לקנות ויטמין e....אפשר גם בקפסולות ופשוט לפתוח אותם ולמרוח .או לקנות בטיפות.....זה השמן הכי מועיל למריחה חיצונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)