התמכרות לאלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לאלכוהול
    לימור
    10/07/2011

אבי בן 62, עד לפני 5 חודשים היה בעל עסק, פעיל ונורמטיבי. לפני 5 חודשים אימי נפטרה לאחר שנה ןחצי של מחלת הסרטן, מאז אבי בדיכאון עמוק, לאחרונה הבנו שהחל לשתות עראק במהלך כל היום, סגר את העסק ונמצא בבית רוב שעות היום. אני גרה בקרבה גדולה אליו ורואה אותו כל יום, התעמתתי עימו כבר מספר פעמים, בחלק מהמקרים הוא מסכים שיש בעיה אך בחלק מהפעמים טוען שאני מגזימה. לפני שבוע הוא ניסה להפסיק לבד אך אחרי 4 ימים חזר לשתות. בעימות בנושא לפני יומיים טען שהוא כבר לא שותה ואיים בהתאבדות. אני ובעלי מיואשים, הוא מסרב לטיפול ונגמרו לי הרעיונות. אשמח לעזרה או ייעוץ כיצד לגרום לו לטפל בעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לאלכוהול

הוספת תגובה

• התמכרות לאלכוהול - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    10/07/2011

לימור שלום,
    ניתן לפנות לעמותות כמו אפשר או אלכוהוליסטים אנונימים כדי לקבל תמיכה או ניתן לפנות לטיפול אצל פסיכיאטר-פסיכולוג מומחה בהתמכרויות כדי לדון ולהתיעץ על המקרה לפני התחלת טיפול בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו