עישון חשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון חשיש
    אלמונית
    27/07/2011

אני בת 23 מעשנת חשיש במשך 8 שנים באופן יומיומי ובתדירות של כמה פעמים ביום,מיום שבת האחרון (שלושה ימים) החלטתי שאנ מפסיקה מסיבה שאני מרגישה שהזיכרון שלי נפגע ואני מבולבלת יותר וכמובן שגם מסיבה כלכלית.ניסיית להפסיק פעמים רבות גם כשהתגייסתי לצבא אך ללא הועיל.מיום שבת אני בקושי מצליחה לישון עוברים עלי לילות של סיוטים בשינה,מתעוררת מספר פעמים בלילה,הזעות ודיכאון שלא מרפה ,מחזיקה את עצמי אבל מרגישה שקרובה להישבר,אני רגלה לפתוח את היום בג'ויינט עוד לפני צחצוח שיניים ולהעביר את היום על מצב"סטלה" כי ככה אני מרגישה אני.
    אני רוצה מאוד להפסיק ומקווה לקבל תשובה במהירות חשוב לי לציין שאני לא מוכנה ללכת לפסיכולוג/פסיכיאטר אף על פי שמטבעי אני בן אדם מאוד לחוץ .במידה וכחלק מהעצה תפנו אותי לקופ''ח האם הדבר עירשם בתיק הרפואי שלי,כלומר במידה ואני ידרש לחתום על מסמך ויתור סודיות רפואית בעתיד האם פרט זה ייחשף? אודה על תשובה מהירה ככל הניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון חשיש

הוספת תגובה

• עישון חשיש - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    27/07/2011

שלום לך,
    אם לא תקבלי עזרה מקצועית יהיה מאוד קשה להגמל
    לכן בכל זאת ולמרות התנגדות ממליץ לך לפנות לעזרה אצל פסיכולוג-פסיכיאטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו