מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מחשישנטע02/08/2011
שלום רב,
אפשר בבקשה הפנייה יותר ממוקדת לגמילה מחשיש?
האם יש מרכז כזה שמרכז בתוכו חברה בגילאי 30 המכורים לחשיש?
מקריאה בפורומים ישנה הפניה כללית לפסיכולוג או לפסיכיאטר וזה לצערי לא עזר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחשיש - תגובה
פרופ` פנחס דנון02/08/2011במסגרת הפורום אין לנו אפשרות להמלצה ספציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום רב
נטע03/08/2011אני לא מצפה שתגמול אותי דרך פורום, אבל בהחלט מצפה שתכוון לפחות לעזרה. אדם לא צריך להיות פרופ' בכדי להמליץ לאדם במצוקה לפנות לפסיכולוג או לפסיכיאטר. ואגב, הייתי אצל הרבה כאלה. והם לא באמת עוזרים. גם אחרי טיפול אינטנסיבי, ארוך ויקר- כשנגמר הכסף, הפסיכולוג לא התקשר אפילו לשאול לשלומי. לפני כשבועיים פניתי דרך האינטרנט למוסד גמילה מסוים שמתהדר בכותרת "אתה לא לבד". השארתי פרטים, מספר טלפון ,שם וכתובת מייל. הם לא טרחו אפילו להתקשר או לשלוח מייל. סליחה שנפלתי עליך פרופ'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום רב - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/08/2011טיפול בגמילה מחשיש דורש עזרה תרופתית ולא מספיק רצון של אותו אדם.
לכן המלצתי לפנות לפסיכיאטר מומחה בטיפול בהתמכרויות וכל פסיכיאטר כללי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול
אלה25/08/2011נטע היי, קוראים לי שרון ורציתי לספר לך שחברה שלי לאחרונה פנתה למכון בת"א (לא זוכרת את שמו), יש בו מטפלת העוסקת בהתמכרויות שמה אורנית וינשטוק עד כה שמעתי מחברה שלי רק פידבקים חיוביים, היא אומרת שמאוד עוזרת לה ובונה איתה שיטת טיפול שמתאימה במיוחד לה המוכיחה את עצמה בקצב התקדמות מהיר וטוב.. מקווה שאולי ההמלצה שלי תעזור לך בניגוד להמלצות שקיבלת עד כה בפורום זה. שיהיה לך בהצלחה! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` פנחס דנון28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי המלצה שלילית על אורנית וינשטו
גלינה19/01/2015הי, לצערי המלצה שלילית על אורנית וינשטוק. בן הזוג שלי היה אצלה, ואמר שהיא היתה מתנשאת ומרוחקת, מאד נפגע ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)