מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך...אודל15/01/2008
אני חייבת להמשיך את הסוף כך תוכל להבין....בקיצור הייתי מבקרת אותו בקהילה לאט לאט התחלתי להבין שזה עולם שלם,כל ההתמכרויות והסמים ומלא אנשים שתומכים,והיה לי קשה לקבל את זה..."אני"?..."הוא"?...אני רוצה לציין ששנינו אנשים מלומדים הפועלים בהגיון...לכן גם היה לי לקבל את זה שבן אדם כמהו{הוא לומד רפואה} נמצא במצב כזה בהתחלה לא האנתי ואז הבנתי עם הזמן שהוא מכור והוא יהיה כך כל החיים....
מאוד היה לי קשה לחזור לעצמ ולחיים הרגילים שלי,שלא לדבר על להכיר בן זוג חדש.. והחלטתי שאני עוברת לחו"ל ללמוד וגם לשכוח את כל העבר הזה...
הבעיה זה שעד היום אותו בחור לא מרפה ממני ותמיד שולח מכתבים ומתקשר ומבקש את סליחתי ושנחזור..
אני כבר לא יודעת מה לעשות,אני עדיין אוהבת אותו ורוצה להיות איתו בכל מאודי,אבל מצד שני פוחדת מהמחלה שלו מההתמכרות...אני בהחלט לא רוצה למצוא את עצמי מבקרת אותו במוסד כלשהוא של גמילה עם ילד בידיים...אשמח לקבל עצה,עזרה..
וגם אם לא הייתי שמחה שהיית לי לאוזן קשבת,זה עוזר...
י בברכת יום טוב וחיים וחורף חם.תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא יכולה לעשות במקומו גמילה
פרופ` פנחס דנון16/01/2008בעיה הכי גדולה בהתמכרויות הינה חוסר שיתוף פעולה מצד המכור
בעצם הוא לא מכור כבסך הכול הוא שותה או מעשן וכו' קצת.. הוא יכול להפסיק מתי שהוא רוצה
לכן כל המשפחה בדעה אחת חייבת להתגייס כדי לכוון אותו לגמילה. לשמור אליו מעצמו, לעזור לו להתמודד עם חוסר חומרים ושלבי גמילה פיזיים. בנוסף חייבים טיפול פסיכולוגי-פסיכיאטרי צמוד לשלבי גמילה
אם כל התניים לא קיימים סיכויים מאוד קלושים להצליח בגמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה של התמכרות לאלכוהול
גילה24/06/2008בעיתי היא מורכבת מאוד מדובר בבעלי תמיד היתה לו משיכה לאלכוהול רק שלאחורה הוא מגביר את הכמויות אין יציאה מהבית לאירוע או לחוג ריקודים בלי חצי כוס וויסקי לאחרונה אפילו יצאנו לטיול בוקר והוא מהל אלכוהול בבקבוק מים מינרלים ושתה על הבוקר הוא עדיין שולט בזה ולא שותה יום יום עובד מתפקד ואחראי למשפחה הענין הוא שהוא התחייל לבלוע כדורי רסיטל שאני יודעת שלא מומלצ כלל לשתות איתםץ
הענין הוא שאני לא יודעת איך לנהוג כי גם היחסים שלנו קצת בירידה והוא לא ממש מקשיב לי אני מתלבטת אם לזרוק את כל השתיה ולנהוג בצורה תקיפה אזלא נראה לי שזה יעזור אם אין שיתופ פעולה ומודעות מצידו אני גם לא רוצה להפסיד את החוג ריקודים שהוא בא איתי ואני מאד נהנת
יש לא במשפחה בני דודים ששותים הרבה אחד מבוגר נפטר והיה ממש מכור
בקיצור יש קצה חוט על מנת למנוע התדרדרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעמיד אותו בעובדות
פרופ` פנחס דנון24/06/2008צריך לעמיד אותו בעובדות שהוא הופך את עצמו ל"מכור"
תנסי להסביר לו את הבעיתיות ולנסות להפסיק
ואם זה לא יצליח לפנות לעזרה מקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)