התמכרות לאינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לאינטרנט
    נטע
    12/09/2011

מעניין אותי לדעת אם יש כאן מכורי אינטרנט ואם כן האם קרה לכם שבמשך תקופה מסוימת נמנעתם לחלוטין מגלישה באינטרנט, בין אם באופן כפוי (העדר מחשב/תקלות וכו') ובין אם מתוך החלטה? ואם כן מעניין אותי לדעת איך מכורי אינטרנט מתמודדים עם צום אינטרנט שכזה.
    אני שואלת כי מן הסתם אני מכורה כבדה מאוד לאינטרנט ובגלל מעבר דירה ייתכן שתקופה מסוימת לא יהיה לי אינטרנט לגלוש בו (גם כי אני צריכה לקנות מחשב חדש). אני לא יודעת כמה זמן אני אהיה בלי אינטרנט (עד שיהיה לי חיבור לאינטרנט בדירה החדשה וגם מחשב חדש) ומעניין אותי לדעת איך מתמודדים עם תקופה כזאת ללא אינטרנט, בייחוד שזה עלול להיות גם בתקופת החגים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לאינטרנט

הוספת תגובה

• התמכרות לאינטרנט - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    15/09/2011

שלום לך

תיאור שלך בדיוק תיואר של סמני גמילה נפשיים להתמכרויות התנהגותיות.
    לכן אופייני ל"מכורים"
    תוכלי לקבל עד מידע בספר כולנו מכורים כיש פרק על התמכרות לאינטרנט, מחשב ומשחקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מכור...

עדן
    05/10/2011

שלום לך נטע!

לשאלתך, כן הייתה ועדיין יש לי כל שבת יומיים ללא מחשב וגם לאחרונה נהרסה לי המקלדת ולכן לא יכולתי לעסוק במחשב ברצינות ונמנע ממני זמן שהייה במחשב, נכון היה לי מאוד קשה ומאוד מאוד מאוד משעמם! אך מצאתי לי עיסוקים ותחומיי עניין נוספים אשר "הקלו" עליי להישאר ללא מחשב, ודאי הינך יכולה להבין כי אני נער בן 16 ואני מתכנת וחבריי מכנים אותי בשמות Gamer ו - Hacker שאלה אומנם שני שמות שונים לגמרי אבל שניהם יכולים להעיד על אדם ש"חיי" במחשב לכן אני מציע לך מניסיוני האישי והמר, למצוא לך איזשהו שותף וביחד למצוא תחומיי עניין משותפים אני לדוגמא משחק עם אימי משחק הנקרא "טונץ' " או "טאץ' " משחק קלפים- חשיבה מאתגרת (כל משחק עורך בערך כשעה כך שזה מעביר די טוב את הזמן...) ואני מאמין שאם את אוהב עוד דברים חוץ מהמחשב
    תוכלי להשקיע בהם יותר זמן ( לדוגמא אני מאוד אוהב אומנויות לחימה לכן השקעתי בתחום זה וגיליתי דברים חדשים שמאוד אהבתי וכך גם הגדלתי את אופקיי). במקרה ששתי הדרכים המוזכרות לעיל לא יעזרו לך אני ממליץ לך ללכת לטיפול בהתמכרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו