מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא בהסטריה רוצה לדעת !lin21/01/2008
שלום לדר' דנון .
אני אמא מבועתת שמצאה אצל הבת שלה כדור , אולי זה סתם כדור ואולי לא , אבל אשמר אם תוכל על פי שמו של הכדור , לומר לי האם יש קשר בינו לבין סוג של סם .
על הכדור מופיע השם ALZA 36
האם עלי לדאוג ?????????????????
בבקשה ענה לי בהקדם
מודה לך מקרב לב
אמא בהסטריה רוצה לדעת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללין
פרופ` פנחס דנון22/01/2008שלום,
אינני ידוע מה הכדור הזה אך ברור לי שיש בתוכו חומר ממכר
מה יכול להיות רוב הסיכויים ממריצים או "אקטה"
בפחות סיכוים חומרים הזיתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג- זה דמוי רטלין
סטודנטית05/03/2011הבת שלך היא בטח תלמידה או סטודנטית. זה כדור שעובר מיד ליד אצל סטודנטים בדר"כ, והוא עובד כמו רטלין רק יותר חזק (לכן בדר"כ צורכים רק חצי).
זה לא באמת ממכר, אני התחלתי להשתמש עכשיו וזה עושה לי רק טוב.
את יכולה להיות רגועה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מה לדאוג- זה דמוי רטלין - תגובה
פרופ` פנחס דנון06/03/2011אין מקום לטיפול בריטלין ונגזרות של ריטלין בלי השגחה של רופא
ריטלין ככדור עלול להיות מאוד מסוכן. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפסולה לבנה ?
אנונימי26/03/2011קונצרטה 36 מ"ג , אם הילדה בבית ספר יסודי
אם היא בתיכון , אז אני לא בטוח מה זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפסולה לבנה ? - תגובה
פרופ` פנחס דנון27/03/2011לפנות לרופא שנותן את המרשם ולקבל הסבר על בחירת סוג, ומינון של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)