מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נטילת סבוטקסרמי08/10/2011
לד"ר שלום! אני נוטל מזה 6 חודשים סבוטקס, שהוא תחליף לאוקסיקונטין שנטלתי, הגעתי למסקנה די ברורה, הכדור הוא תחליף לא מוצלח לכדור הקודם, למעשה החלפתי התמכרות בהתמכרות קשה יותר! משיחה עם אנשים שנוטלים את הכדור, הגמילה ממנו קשה יותר מגמילה מהרואין! שאלתי, אני מעונין לרדת מ"המפלצת" הזאת ע"י החלפה לאוקסיקונטין ואז גמילה שהיא קלה בהרבה! האם זה אפשרי לקחת אוקסי לאחר הפסקת נטילת סבוטקס? האם זה אלול לגרום לאיטקציה שלילת או קריז? בתודה מראש , שנה טובה , רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת סבוטקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון10/10/2011רמי שלום,
אתה מתכנן להחליף התמכרות בהתמכרות אחרת...
המלצתי להגיע לטיפול כדי להגמל מהכול גם מאוקסיקונטין וגם מסובוטקס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוטקס מלכודת מרטיטה!
רמי10/10/2011לד"ר שלום! הבעיה איתי שהחלפתי לסבוטקס כדי שוכל להיגמל סופית מהגהנום של האופיטים, אחרי 6 חודשים אני מרגיש גרוע יותר, אמנם תהליך קבלת התרופה מסודר, אבל אני מרגיש פיזית ונפשית גרוע! כדי להיגמל סופית מהסבוטקס, התהליך הוא גרוע בהרבה מהאוקסי, כך שלמעשה נכנסתי למלכודת קשה! האם יש בארץ מוסדות גמילה אקוטית עם אישפוז מלא, מקום פרטי שאוכל להיגמל סופית, גם עם זה יעלה הרבה כסף? אני פשוט נורא נואש ומרגיש חסר אונים! בתודה מראש , רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוטקס מלכודת מרטיטה! - תגובה
פרופ` פנחס דנון11/10/2011בוקר טוב,
לא יכול להמליץ על מסגרות אשפוזיות אבל כן ממליץ על טיפול במסגרת פרטית כמו מיינד קליניק, מרפאת הבטים או רופאים פרטיים כמו דר' אביבה וולף, דר' זיו כרמל או דר' ארטורו לרנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבנימינה
אורי16/02/2016מקום שעזר להרבה אנשים. (זה יעני מתכונת אישפוז כזה עם לינה ופסיכיאטר ומדריכים, זה בדרך של האן איי) לי אישית הוא לא התאים אבל הוא עזר להרבה אחרים והאנשים שמה אנשים טובים ושווה להתקשר לברר פרטים..
ויש את בית חם בקרית אתא שזה יותר לקריזים הראשונים ופחות טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה
דני19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה - תגובה
דפנה הלמן19/08/2012דני שלום,
אשמח אם תמקדאת שאלתך,
בברכה
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה ביתית מסבוטקס
סופיה29/05/2013וואו, מאיפה להתחיל?? אני מטופלת במרפאת היבטים כבר מספר שנים והאמת שהם לא מציעים שום פתרון לגמילה מסבוטקס. יש לי ילדה בת שנתיים וחצי שנולדה בכריז אחרי שאמרו לי במרפאה שהתינוקת לא נמצאת בסיכון בעקבות נטילת הסבוטקס!! עכשיו אני נמצאת בשבוע 32 ואני לא מתכוונת להמשיך ליטול את התרופה הזאת ולא משנה מה אני אצטרך לעבור בשביל זה. היום זה היום החמישי שאני לא שותה את התרופה והמצב לא משתפר אני חייבת משהו שיעזור לי לעבור את הימים האלה ואני אשמח לקבל כל עצה שהיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מסבוטקס
רוני27/08/2015שלום אני חד הורית לשניים שתלויה בסבוטקס וצריכה עצה איך יוצאים מזה הכי מהר ובטוח בלי לפגוע התפקוד היום יומי בגידול ילדי ושיגרת חיי עם עבודה וכדומה לצאת לגמילה זה לא בא בחשבון
צריכה פתרון איך להגמל בבית בלי לפגוע בשגרה שאני מנהלתהסבוטקס עזר לי בהתחלה ועכשיו אני כלואה איתו בריאותית ותפקודית
,בבקשה אשמח לקבל עצה מכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא איזה איש מקצוע
אורי16/02/2016אבל היום הייתי במרפאת מתאדון וסבוטקס ושאלתי אותה שאלה פחות או יותר ואמרו לי שמה שאם מורידים ממש קצת כל פעם לאורך זמן זה לא צריך להיות סבל (אחד אמר שמה לחתוך את הכדור של ה2 מ"ג לארבע, דהיינו להוריד כל פעם חצי מ"ג. לא יודע כל כמה זמן. ותמיד עדיף לעשות את זה עם מישהו שמבין יותר, -שתכלס זה התשובה שתמיד נותנים בפורומים- ואישית נראה לי תמיד עדיף מישהו שלא רק למד על זה אלא גם הפסיק בעצמו ויודע איך זה מרגיש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
רוני16/02/2016קודם כל תודה רבה על ההתייחסות לשאלה ,מאוד מעריכה זאת ,שנית ניסית אלפי פעמים לעשות זאת בשיטה הזו של להוריד כל פעם מעט ,תמיד כשהגעתי לרבע כדור ביום העליתי הכל חזרה ואין לי מושג למה זה קורה ,פיזית כשמגיעים לרבע האחרון פה הבעיה מתחילה כי אז התפקוד נפגע עייפות כאבים וכו..ולטפל במגביל בשני ילדים ולהחזיק עבודה זה בלתי אפשרי ולכן רציתי לדעת אולי אפשר ברבע האחרון של הכדור לקחת משהו שמקל על התסמינים הסופיים ,
תודה אשמח לקבל תשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה - תגובה
פרופ` פנחס דנון19/02/2016רוני שלום
סובוטקס הינו טיפול לגמילה מסמים קשים אבל גם לסובוטקס עצמו אפשר להתמכר. לכן כדי לך להגיע לרופא מומחה בתחום ולהתייעץ עמו בפרטיות. ככה אפשר לקבוע עבורך תוכנית גמילה.
לגבי פורומים בתחום הם אמורים לתת מידע כללי לפונה ולא טיפול עבורו. ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)