מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי הודעה שנכתבה פהשירן03/11/2011
שלום.. לפני כמעט שנה בערך פניתי אליכם פה באתר ועזרתם לי מאוד! אבל.. את הפנייה באותו זמן רשמתי בשמי הפרטי האמיתי. כיום אני משרתת בצבא וחיפוש קל של שמי ברשת מוביל ישירות לשאלה ששאלתי כאן בנוגע לשימוש בסמים. זו לא הפעם הראשונה שאני פונה פה באתר בבקשה אם ניתן יהיה למחוק את אותה שאלה או לפחות לשנות את השם אך לא הייתה שום תגובה. הדבר פגע בי מאוד בשירותי הצבאי-הדיחו אותי מתפקיד! וגם באופן כללי שכן לעגו ולועגים לי בעקבות זה. אני מבקשה אנא תעזרו לי עם זה , למי אני פונה? בבקשה! הדבר הזה פגע בי וממשיך לפגוע בי מאוד!!!
זה רק לשנות את השם או למחוק לגמריי.... זה מקשה עליי להמשיך בחיים רגילים!! אשמח אם תעזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הודעה שנכתבה פה - תגובה
דפנה הלמן03/11/2011שירן שלום,
הדרך שבה אוכל לעזור לך זה להבין שהדברים שאת מציינת נחווים אצלך מתוך מציאות פנימית ולא מציאות חיצונית.
אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי על מנת להקל על עצמך.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונה שוב
שירן03/11/2011העובדה שהדיחו אותי מתפקדי בצבא שנלחמתי עליו בעקבות ההודעה כאן זה בעיקר בגלל גרומים חיצוניים. אני רק מבקשת להסיר את השאלה או לפחות למחוק חלק מהשם כדי שזה לא יפריע לי בעתיד. אם יש לך דרך ואמורה להיות לך גישה לזה,לעזור באופן טכני באתר אני אשמח אני לא חושבת שזה אמור להיות בעייתי. סהכ מבקשת את עזרתכם בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונה שוב - תגובה
פרופ` פנחס דנון03/11/2011אין בעיה אבל תני לי את התאריך ועמוד של הפנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!
שירן04/11/2011תודה רבה רבה !!!!!
" מה קורה לי? 14:19 03.11.09" - לא מצליחה להגיע לעמוד אבל זהו ההודעה עם תאריך וכותרת הראשית. השם שלי מופיע שם פרטי ושם משפחה[נטלי - ....]. השם שציינתי בהודעה כרגע הינו שם בדוי מהסיבה שאני פונה אליכם עכשיו.
אם תוכל למחק הודעה זו לגמריי אני אודה לך מאוד מאוד מאוד! אם אין לך אפשרות אז רק בבקשה לשנות את השם. כיון שחיפוש קל בגוגל עם שמי המלא מוביל ישירות להודעה זו.
שוב תודה ענקית!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את העמוד
שירן04/11/2011עמוד 15.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את העמוד - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/11/2011מחקתי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)