בעלי מכור לחדרי השקעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מכור לחדרי השקעות
    אנה
    03/11/2011

שלום בעלי מכור לחדרי השקעות הוא הפסיד כבר כמעט לחלוטין את כל כספו .אני אומרת כספו כי אנחנו ביחד כמעט חמש שנים , בזוגיות שנייה ובוגרת ,ואלה היו החסכונות שלו מעשרים וחמש שנים .ובארבע שנים הוא העיף הכל מתוך אמונה שברגע שהוא יתפוס את השיטה הוא יהיה על ה"גל" ..
    שאלתי, איך גורמים לו להבין שהוא מכור.
    אני משתמשת במילה הימורים לגבי בתי ההשקעות אך הוא מגיב לכך בכעס ולא מוכן לשמוע.
    אציין שכמובן לוליי ההפסדים האלו יכולנו לחיות בקצת יותר נוחות ובפחות חרדות כלכליות ,
    הוא טוען שהוא יהפוך אותנו למיליונרים בזכות אותם גרפים שיקריים,וגם היום כשכבר לא נותר דבר הוא שכח את הנייד והתקשרה מישהי מבית השקעות ואמרה שהוא יצר איתם קשר .
    סליחה על החפירה אני שומרת את זה בבטן כבר כמה שנים , מתעמתת איתו כל כמה חודשים ולא מאמינה שאדם אינטיליגנטי עובד וריאליסטי רוב הזמן .מאמין לחלום ולא למציאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי מכור לחדרי השקעות

הוספת תגובה

• בעלי מכור לחדרי השקעות - תגובה

דפנה הלמן
    03/11/2011

אנה שלום,
    אין ספק שבן זוגך מכור להימורי השקעות וזקוק בדחיפות לטיפול רפואי-פסיכולוגי.
    ייתכן וסנקציה בתחום הזוגי עשוייה לקדם מוטיבציה לתחילת טיפול והבנת חומרת ההפרעה ממנה סובל.
    ניתן לפנות לעמות"אפשר"
    ניתן לפנות למכון מיינד קליניק

בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה לטיפול בהימורים ללא תשלום

ארד
    11/12/2011

גבעתיים - רח' משמר הירדן 18, בימי ב' בשעה 19:00 ימי ד' 19:30, ובימי ו' בשעה 14:00
    ללא דמי חבר ללא פוזות
    המקום הציל חיים של עשרות
    מכור נקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו