גמילה מהימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהימורים
    דנה
    05/11/2011

שלום,
    בן הזוג שלי מכור להימורים תקופה די ארוכה של מספר שנים. ב3 שנים האחרונות הוא הצליח לגרום לי להאמין שהוא הפסיק והיום אני יודעת שהוא נפל שוב, ובגדול. לפני שבוע וחצי הכל נפתח ביננו, הסכמתי להיות שם בשבילו, הוא נתן לי סיסמאות לאתרי הבנקים, אתרי ההימורים וכו'.
    היום הגיע המשבר הראשון שאנחנו לא מסכימים על דרך הגמילה. אני חושבת שהגמילה צריכה להיות מיידית, והוא חושב (אחרי שבוע וחצי של הפסקה שמאוד קשה עבורו) שהוא צריך להפסיק בצורה הדרגתית כדי שהצורך בכך יפחת וגם כי עכשיו שאני יודעת וזה גלוי התחושה אינה אותה הדבר.
    אני אציין שבעבר הוא ניסה להיגמל עם שיטת 12 השלבים, אך עוד באמצע התכנית הוא שב להימורים.
    הוא באמת בא ממקום של רצון להפסיק, ורוצה למצוא את הדרך שטובה עבורו לטווח הארוך.
    אשמח לשמוע האם ייתכן והוא צודק והפסקה הדרגתית כאשר ההימורים גלויים בפניי יכולה להיות יעילה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהימורים

הוספת תגובה

• גמילה מהימורים - תגובה

דפנה הלמן
    05/11/2011

דנה שלום,
    לא ברורה ההגדרה גמילה הדרגתית.אני ממליצה להפנותו לגורם מקצועי מומחה מתחום ההתמכרויות על מנת ללוותו בתהליך הגמילה.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה להחלמה מהימורים ללא תשלום!

ארד
    11/12/2011

גבעתיים - רח' משמר הירדן 18, בימי ב' בשעה 19:00 ימי ד' 19:30, ובימי ו' בשעה 14:00
    ללא דמי חבר ללא פוזות
    המקום הציל חיים של עשרות
    מכור נקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו