חיה עם מכור לשעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיה עם מכור לשעבר
    לילי
    06/11/2011

חיה כבר שנתיים וחצי עם מכור לשעבר(הרואין)במשך הזמן ניסה גם סובוטקס והתמכר לזה הגמילה היתה קשה וקרתה בעקבות עקשנותי וכמובן הרצון של חבר שלי ובמקביל הוא החל לשתות טקמדקס להקלת הקריז והתמכר גם לזה (בלי שימוש בסובוטקס) אני מרגישה שכל פעם מופיע משהו חדש ..אבל האם יש משהו שמקל את הגמילה מטרמדקס חוץ מירידה איטית מהתרופה או שזה יוביל להתמכרות חדשה ...שאלה שניה האם כדאי לצאת מהקשר הזה??אין לנו ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיה עם מכור לשעבר

הוספת תגובה

• חיה עם מכור לשעבר - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    07/11/2011

שלום לך,
    ישנם טיפולים לגמילה מטרמדקס אך צריך לפנות לפסיכיאטר מומחה בהתמכרויות כדי לדון על אפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הייתי רוצה שאישה כמוך תעזוב אותי

קטיה
    03/03/2013

אבל נראה שלך יש את הכוח להציל את האדם ולהביאו להחלטה מה הוא מעדיף בחייים האלה, את הסמים ועוד משהו קטן שמקל לו על החיים הקשים, או אותך, שנראה שאת כל החיים שלו. ועד שהוא לא יחשוב ויאמין שאת תעזבי אותו אלא אם כן הוא יפעיל כוחות על ויעשה מאמץ בשם האהבה שלו אלייך. את חייבת להבהיר לו, וזה משהו מאד לא ברור אצל אנשים מכורים. את לא חצי הכוס המלאה שלו. את זאת שכנראה בזכותה הוא עדיין בחיים ולא זרוק ברחוב או מחטט לחברים שלו בארון תרופות או מוציא כל שקל וכשמעיפים אותו מעבודות, מי שם אם לא את.
    אם תתני לו אולטימטומים - ואת בעצמך תאמיני בהם, האדם לא יצא ממעגל ההתמכרויות שלו. הוא צריך לעבור את זה יחד עם רופא ופסיכולוג, ומרפאה אלטרנטיבית. לא יכול להיות שאת כל הכוח שלו ואבני הבניין והיסודות שלו. את אישה מדהימה וכל הכבוד לך שבהאהבה שלך כל כך גדולה שאת מוכנה לחיות ככה. מה שאת עושה זה מדהים ואמן אמן תצליחי ובן זוגך יראה כוחות אדירים וההתמכרויות יהיו העבר שלכם והניצחון שלכם.
    אמן שבן זוגך ימצא את הכוחות להעדיף אותך על פני כימיקלים.
    בהצלחה ותהיי חזקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו