מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיותרנית08/11/2011
לפני שנה עברתי ניתוח שהתרשלו בו והיה פיזית ונפשית מפח נפש ואני לבדי ללא תמיכה ברוב חיי,התחלתי לקבל פרקוסט 10 במשך חצי שנה לכאבים ואח"כ גם טרמדקס טיפות וכדורים 200 מ"ל ללא הגבלת כמות כרגע אני מכורה לכמות גדולה לא מצליחה לישון,להתרכז לנהוג מרגישה רע שניסיתי להפסיק להפחית התחלתי לרעוד בצורה קשה להזיע לשלשל להקיא עד שאחרי יומיים שוב נטלתי את התרופות פניתי לרופא משפחה ולמנתח שכבר אין לי הרבה כאב הם אמרו פשוט תפחיתי לבד אין מה לעשות איך אני נוטלת עשרות כדורים ביום במיטה,לא עובדת מפוטרת כל חיי אני חיה ומתפרנסת לבד כבר מכרתי את כל חפצי כדי לשרוד פניתי לאל סם שאמרו לי אנחנו לא מתעסקים בהיתמכריות כאלה,מה עלי לעשות?רנית.אני רק בת 30 ולא רוצה שחיי יראו ככה ולא יודעת לאן עוד לפנות.אינני בקשר עם משפחה ולמרות הכול פניתי לעזרה ושפטו אותי ולא היתה עזרה כי אני בושה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיות - תגובה
פרופ` פנחס דנון09/11/2011רנית,
את חייבת לעבור גמילה
לפנות לפסיכיאטר שיודע לטפל בהתמכרויות בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך
רנית24/11/2011הנה ניסיתי שוב להפחית מאז ההודע ה לבדי נהייתי חולה מאוד ושוב פוטרתי מ2 עבודות אני אצלצל במהרה למרפאה ומקווה שתוכלו לעזור לי לצאת מהגהינום הזה.
רנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)