מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיות
    רנית
    08/11/2011

לפני שנה עברתי ניתוח שהתרשלו בו והיה פיזית ונפשית מפח נפש ואני לבדי ללא תמיכה ברוב חיי,התחלתי לקבל פרקוסט 10 במשך חצי שנה לכאבים ואח"כ גם טרמדקס טיפות וכדורים 200 מ"ל ללא הגבלת כמות כרגע אני מכורה לכמות גדולה לא מצליחה לישון,להתרכז לנהוג מרגישה רע שניסיתי להפסיק להפחית התחלתי לרעוד בצורה קשה להזיע לשלשל להקיא עד שאחרי יומיים שוב נטלתי את התרופות פניתי לרופא משפחה ולמנתח שכבר אין לי הרבה כאב הם אמרו פשוט תפחיתי לבד אין מה לעשות איך אני נוטלת עשרות כדורים ביום במיטה,לא עובדת מפוטרת כל חיי אני חיה ומתפרנסת לבד כבר מכרתי את כל חפצי כדי לשרוד פניתי לאל סם שאמרו לי אנחנו לא מתעסקים בהיתמכריות כאלה,מה עלי לעשות?רנית.אני רק בת 30 ולא רוצה שחיי יראו ככה ולא יודעת לאן עוד לפנות.אינני בקשר עם משפחה ולמרות הכול פניתי לעזרה ושפטו אותי ולא היתה עזרה כי אני בושה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכורה כשנה לתרופות מרשם נרקוטיות - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    09/11/2011

רנית,
    את חייבת לעבור גמילה
    לפנות לפסיכיאטר שיודע לטפל בהתמכרויות בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך

רנית
    24/11/2011

הנה ניסיתי שוב להפחית מאז ההודע ה לבדי נהייתי חולה מאוד ושוב פוטרתי מ2 עבודות אני אצלצל במהרה למרפאה ומקווה שתוכלו לעזור לי לצאת מהגהינום הזה.
    רנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו