היתמכרות שהישתלתה עליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתמכרות שהישתלתה עליי
    אלין
    09/11/2011

שלום רב, אני אלין
    זה אולי ישמע מאוד מוזר אבל יש לי היתמכרות שהישתלתה על חיי , אני לא ידועת מה לעשות כבר ואיך לעצור, תמיד זה חוזר אלי שוב , זה פשוט נורא!
    לא מדובר פה בהיתמכרות לסמים או משו בסיגנון הזה .
    אני מכורה לחיטט בעור בפנים שלי .כן זה נישמע דפוק אבל אני פשוט לא יודעת איך להפסיק ! כבר המון זמן זה ככה (כמה שנים) ... אינ תמיד מנסה להחזיק את עצמי ולא לגעת , אבל אחרי ימקסימום יומים זה שוב קורה . זה מגיע למצבים שפשוט כול הפנים שלי בנקודות אדומות כואבות שפצעתי את עצמי וממש הכול לחיים סנטר אף.וואין לי עור בעייתי ! להפך הייה לי עור נקי וקורן ליפני כן. זה מגיע למצב ש אני לא יכולה לצאת מהבית בגלל שזה נירא מפחיד נורא . אז אני פשוט מסתגרת וימים שלמים לא יוצאת ולא מראה את עצמי לאף אחד ... זה מכניס אותי לדיכאון ולאובדן! וזה כואב לי!וזה תוקע אותי מאוד בחיים! ואני יודעת ומבינה הכול אבל עדיין לא מצליחה להפסיק ! פשוט זוואה!
    אני לא יודעת ממה זה נובע
    מה אני יכולה לעשות ? איך אפשור להפסיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתמכרות שהישתלתה עליי

הוספת תגובה

• היתמכרות שהישתלתה עליי - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    09/11/2011

אילן שלום,
    לפי דווח קצר כנראה אתה סובל מתופעה שנקרת הפרעת חוסר שליטה על דחפים.
    אתה חייב לפנות לטיפול מקצועי בהקדם
    למרות הרצון החזק שלך לא תוכל להתגבר על זה בלי עזרה מקצועית
    בהלצחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו