מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    שלי
    13/11/2011

הי אני שלי ויש לי אח מכור לסמים מגיל 18..ואני בת 14 וכיום הוא בן 28
    שהייתי קטנה חיוויתי המון דברים לא נעימים..ריבים בבית,צעקות ,איומים,אמא שאומרת לי להתקשר למשטרה מול אחי אבל אני קטנה ולא מבינה מה רוצים ממני ?..
    אח מסומם עם מזרק ביד שאומר לי שאני אחות חרא ,אמא בוכה משטרה בבית!
    וכל הדברים האלה מלווים אותי עד עכשיו
    הוא היה בקהילות ..בהוסטלים ..מה לא?!
    אני זוכרת את היום בו דפקו בדלת ב3 בלילה ..קמתי לפתוח וראיתי אותו עם תיק.תיק שממנו הוא ברח מאחד הקהילות בנתניה...יש לי עוד אח קוראים לו בן
    הוא והאח שמכור הם אחים מאותו דם ,אני אחות חורגת בן בן 23 הוא יותר הכיר את האח שמכור יש להם קשר טוב...אמא שלי עברה המון בחייים..וכיום האח המכור הוא בכלא ..רוצה להיכנס שוב לקהילה..הוא רוצה ואומר :חיים חדשים,אני יגמור פה וילך לתל אביב אני יצליח.
    קשה לי עם זה.כי שמעתי את זה כל כך הרבה...שהוא מתקשר מהכלא..הוא מדבר עם בן ואמא ואיתי שלום מה נשמע ובי...!
    ראיתי אותו במצבים קשים
    שאמא ובן לא היו בהם...הייתי אני והוא הרבה פעמים בבבית..וראיתי אותו שותה,ומקיא,וגונב ..וכל הזמן הלכתי להגיד לאמא..ושעצרו אותו ואמא הלכה להביא לי דברים הלכתי איתה ..והתחלתי לבכות...זה הורס אותי...רציתי לכתוב על זה ספר..לכל המכורים לסמים שיראו מה המשפחות עוברות,שאני מקוווה בכל ליבי שהוא יצא מזה..לכתוב בספר את תפילת השלווה שהם אומרים כל בוקר בקהילות לפרט הכול..אבל הפסקתי
    משהו עצר אותי מלהמשיך...קשה לי נורא..אפילו אמא שלי לא יודעת כמה קשה לי עם זה שיש לי אח כזה...אף אחד לא באמת מבין מה עברתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים? - תגובה

דפנה הלמן
    13/11/2011

שלי שלום ,
    אכו זה קשה לחוות חוויה קשה של התמודדות עם אח מכור.
    אם את חשה מצוקה שאינה מרפה ממליצה לך לפנות לשיחות שתאפשרנה לך לעבד את אשר עברת.בספרות מדברים על טראומה משנית.הכוונה היא באמת לאותם אנשים שחוו טראומה של אדם קרוב
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו