מהמר??הכחשה להימורים? או תמימות דעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהמר??הכחשה להימורים? או תמימות דעת
    נטלי
    14/11/2011

אני נשואה כבר 12 שנה, ב5 שנים האחרונות הבית הפך לגיהנום עד ליידי אין כסף לצרכיים בסיסיים אוכל וצרכים לילדים וכד'. לאורך כל השנים בעלי עובד עד השעות הקטנות של לילה, כולל סופ"ש. איננו נמצא בבית כמעט אף פעם ובכל זאת אין לו כסף לתת עבור צרכים בסיסיים כולל תשלומי הבית. או פשוט להיות איתנו.
    הוא עובר מעבודה לעבודה
    כמויות הכספים שנשפכו -ונתנו לו ביד -מדובר במאות אלפי שקלים, לווה מכל אחד שבא במגע איתו, כל החברים שלנו נעלמו, הסתבך קשות עם השוק האפור, מהמשפחות מהבוסים. שאלתי אותו כמה פעמים והכחיש בכל תוקף. הוא מזניח את עצמו בצורה מחרידה וכן גם אותנו מבחינה ריגשית וחומרית.
    יכולת הדיבור שלו והשיכנוע היא פשוט ממולחת וכל פעם מצליח לשכנע אותי -יהיה בסדר
    מה שמדהים - אף אחד לא ראו אותו לאורך כל השנים מהמר, לא ראו אותו באיזה שהוא מקום מוזר ומהמר - וזה מה שלא מובן לי.
    הסימנים מראים שכן? אבל אף אחד אף אחד לא ראה אותו.
    אשמח לתשובה מהירה היות והתחלתי במהלך היפרדות בלית ברירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מהמר??הכחשה להימורים? או תמימות דעת - תגובה

דפנה הלמן
    15/11/2011

נטלי שלום,
    בגוף השאלה שלך נמצאת התשובה.
    על פי הסימנים שאת מתארת סביר להניח שמדובר באדם שנמצא במצוקה קשה.
    נהיר כי הוא זקוק בדחיפות לטיפול.בשלב ראשון הייתי מבהירה לו כי ברצונך להבין לאן נעלם ולאן הולכים הכספים.בשלב הבא הייתי מתנה המשך זוגיות בתחילת טיפול.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצה ללא תשלום להחלמה מהימורים

ארד
    11/12/2011

גבעתיים - רח' משמר הירדן 18, בימי ב' בשעה 19:00 ימי ד' 19:30, ובימי ו' בשעה 14:00
    ללא דמי חבר ללא פוזות
    המקום הציל חיים של עשרות

ש.מ.ש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו