מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מאלכוהולרחל06/02/2012
שלום,
כיצד אפשר לאבחן אדם שטוען כי באמת ניגמל משתייה?
האם בדיקת נשיפה פעם ביום במהלך כחודש ימים יכולה לתת אינדיקציה שאכן המכור ניגמל? ואם לא אז באיזה דרך אני יכולה להוכיח שאכן ניגמלתי?
האם יש צורך בבדיקה ביותר מחודש ובאיזה בדיקות?
אודה על תגובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאלכוהול - תגובה
פרופ` פנחס דנון06/02/2012בדיקה טובה ואמינה ביותר הינה בדיקת רמת אלכוהול בדם
א- בדיקה מאפשרת יותר זמן לראות את המצב
ב- בדיקת נשיפה אינה אמינה ותוצאות לא מדויקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי שאלה קצת דחופה
ליאור21/06/2013אשפזתי את אמא שלי בגמילה מאלכוהול לפני 4 ימים.
היא כל הזמן מתלוננת כל כאבי רגליים מאוד מאוד חזקים וממש בוכה מזה
השאלה שלי היא כזאת האם זה נכון שהיא נמצאת בקריז וכאשר היא לא שותה אלכוהול נהיה לה כאבי רגליים ממש חזקים?
הבני מהמדריך שהיא נמצאת בקריז כי היא לא שותה אלכוהול אז בגלל זה כואב לה, והם נותנים לה כדורי הרגעה חזקים האם היא יכולה להתמכר אליהם ? והאם באיזשהו שלב הכאבי רגליים יעברו?
האם אני צריכה להוציא אותה משם ולקחת אותה לבית חולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יש לי שאלה קצת דחופה - תגובה
פרופ` פנחס דנון21/06/2013שלום,
היא נמצאת בקריז צריך לקחת אותה לבית חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- אתם יכולים לנסות גם לשלב..
מיכל29/07/2013ליאור שלום,
ישר כח על התמיכה באמא.
מאחלת הרבה בהצלחה!
אשמח להמליץ על מדיטציה טיבטית שנקראת טונג-לן (tong le)
משמעות השם היא "נתינה-לקיחה" ומסייעת לעבור תהליכים לא פשוטים, גם פיזיים, בחיים.
אשמח להמליץ על מקורות ללימוד, וכמובן שניתן למצוא באינטרנט.
בהצלחה וערב נעים
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאלכוהול
אסנת23/10/2013אחי שותה אלכוהול בכמויות גדולות במשך שנים, לאחר שלושה ימים שהוא נקי מאלכוהול ובלי שינה (כנראה כתוצאה ממחסור בשתיה). הוא קיבל סוג של התמוטטות - ננעלה לו הלסת על הלשון, הוא התחיל לפרכס והתעלף. לאחר כמה דקות הוא התעורר ב״ה ולקח אותו אמבולנס למיון על מנת לבצע בדיקות. הבדיקות יצאו תקינות ואין חשש לאפילפסיה מכיוון שהשנייה שהתעורר חזר להערצה מלאה וזכר הכל. בדיקות הדם יצאו בסדר וכך גם הסיטי הראש. ברצוני לשאול האם יש קשר בין תופעות אלה לבית הליך הגמילה מאלכוהול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאלכוהול - תגובה
פרופ` פנחס דנון23/10/2013גמילה יבשה ללא השגחת רופא עלולה להסתיים במצבים כמו שאת מתארת. אלכוהול הוא חומר מסוכן אפילו לפעמים יותר מסמים. אחיך חייב לעשות גמילה בהשגחה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)