מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כנראה מכורה לקשרמיה03/03/2012
בת 49 ג +2 וגם הגבר גרוש+ .
בקשר רע 6 שנים פרידות חזרות נפרד ממני לאחרונה הרגשתי בדיכאון עמוק שאני לא יכולה בלעדיו .כרגע אנחנו ניפגשים. מטופלת במרפאה לבריאות הנפש עקב משברים וקשיים משפחתיים.
ללא תרופות התחלתי רק בוואבן דרך הפסיכאטר מצבי קשה מאוד גם חשבתי שאני מכורה עוד קודם הפסיכולוגית ( המתמחה ) מאשרת זאת. הגבר מכור לסמים - קריסטל.
נמצא במרכז טיפולי . מה עושים לא מסוגלת להתרחק ממנו .לא יכולה בלעדיו. וגם באות לי מחשבות לא טובות בגללו. בטח תגידי שהמקום יעזור לי מה אתה חושבים ? .
אפשר לצאת ממצב כזה ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה מכורה לקשר - תגובה
דפנה הלמן05/03/2012מיה שלום,
את אכן מאוד מושקעת בקשר עד כדי כך שרוקנת את עצמך...
על מנת להבין מדוע את לא יכולה בלעדיו,יש צורך בהבנה מעמיקה יותר אודותייך.זאת ניתן לעשות במסגרת טיפול פסיכותרפי.
כיוון שציינת שאת מטופלת במרפאה לבריאות הנפש,עלייך לשתף את המטפלת שלך בכל התכנים על מנת לבחון את הכוחות שלך להתמודד עם עצמך ועם הקשר.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכורה לקשר-הצעה לבקשת העזרה
רק להיום05/03/2012מיה היקרה , בנוסף למה שדפנה המליצה לך , יש קבוצות נהדרות ללא תשלום של CODA -"תלויי יתר אנונימים " זוהי קבוצה של נשים וגברים שמספקת מסגרת של ידודות הבנה ותקווה לחברים בה
והם מתכנסים אך ורק כדי לעזור לעצמם להפסיק עם ההתמכרות שלהם
בהצלחה
אוהבים אותך איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)