פניה נואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה נואשת
    אסתי
    12/02/2008

שלום ד"'ר דנון,
    אני פונה אליך ביאוש רב.
    בעלי (בן 45) היה אצלך ב 2פגישות, נתת לו טיפול תרופתי ושוחחתם וביקשת ממנו לבוא לאחר חודש של לקיחת הכדורים.
    כל יום עקבתי אחריו שהוא מתמיד עם הכדורים ובאמת נראה שכך , אך מתברר שמאחורי גבי ובשעות שאני לא נמצאת הוא ממשיך לשתות ולצרוך קוקאין.
    אני לא יכולה לתאר לך את גודל האכזבה, מבחינתי זה היה הצ'אנס האחרון.

שאלתי אליך, מה עושים במצב כזה שהבחור לא מוכן ללכת לגמילה סגורה, האם הטיפול לוקח זמן ולהמשיך לחכות? האם מותר לקחת את הזייבן ולשתות אלכוהול , כבר לא נותר לנו כסף הוא פשוט רוקן את הבית והפך לשקרן כפייתי.
    אודה לתשובתך.
    (אני מקווה שזיהית במי מדובר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פניה נואשת

הוספת תגובה

• שלום

פרופ` פנחס דנון
    13/02/2008

אכן הבנתי על מי מדובר, אנא תבקשי ממנו לצור קשר עמי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד"ר דנון
    14/02/2008

אסתי שלום,

אתמול דיברתי עם בעלך ביקשתי לקבוע פגישה משותפת איתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אסתי
    14/02/2008

תודה ד"ר, שמעתי את השיחה היא נעשתה על ידי, אני רק מקווה שהוא ישתף פעולה, אני אצור קשר עם המשרד.

תודה על תשובתך המהירה.
    אסתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו