אובססיה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה מינית
    גלית
    16/04/2012

שלום,

לפני מספר חודשים בעלי שיתף אותי בבעיה שהוא נושא עימו מספר שנים ושלא היה לי מושג על קיומה- התעסקות מוגברת במין. הוא פנה לפסיכוטרפיסט שאיבחן זאת כ"אובססיה מינית". כעת הוא נמצא בטיפול מזה כחודשיים. הבעיה היא ההתמודדות שלי בנושא. אינני יודעת כיצד להכיל את ה"חולי" הזה וכיצד להתייחס אליו. אני מרגישה נבגדת ופגועה, עד כדי כך שכל המחשבות שלי ושגרת החיים הם רק סביב זה. מבחינה רגשית התרחקתי מבעלי מאוד. אני כל הזמן חודשת בו וכעס עז מציף אותי בכל פעם שאני חושבת על השנים הרבות בהן הוא הסתיר זאת ממני. (ולכל זה מתווסף העול הכלכלי של הטיפולים שנחת עלינו בבת אחת..) אני מודעת לקושי העצום שבעלי מתמודד עימו, אבל הוא נמצא כרגע בטיפול ואני מרגישה בודדה במערכה עם הפצצה הזאת שנפלה עלי ושאין לי שום כלים להתמודד איתה.
    מה הייתם מייעצים לי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה מינית

הוספת תגובה

• אובססיה מינית - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    17/04/2012

גלית שלום,

אני ממליץ לפנות למטפל-ת של בעלך (כמובן בהסכמתו) ולהגיע לשיחה משותפת (אחת או שתיים) כדי לקבל יעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו