סבל סביבתי מהימור....חלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל סביבתי מהימור....חלי
    רחלי
    16/02/2008

לד'ר פנחס
    שלום רב ותודה רבה לתגובתך
    בהמשך רציתי להוסיף דבר שמציק לי כ שננתיים ,לפני כ 15 שנה ביום שבו ממש היבנתי שבעלי
    לא כאתמול שלשום, מפסיק עבודתו באמצע היום ולוקח רגליו למקום לבילארד מכונות הימורים,
    במשך כל השנים האלו צעקתי ואמרתי את הבעיה לכל המשפחה, ובהם אחי ,
    שהוא חבר טוב של בעלי ומאווד אוהב אותו , לדבריו תמיד יעזור לו.
    לא ממש ראיתי אתהדברים בפועל כל פעם שפניתי אליו, אמרתי שאיציק מגיע מאוחר כולל יום שישי
    נכנס הביתה בשעה 6.00 בערב תגובתו תמיד היתה תעזבי אותו , על תחפשי אותו,
    כל שיחה שלי איתו נגמר בכעס גדול,רק ברגע שמחר רכב לפני 3 שנים והכסף היה בכיסו, ונאלם אותו שבת
    מהבוקר ועד 9.00 בערב, הבין אז אחי... שהוא בבעיה.
    כן , למרות זאת, לפני כשנתיים פוטרתי מעבודתי לאחר 23 שנות עבודה ,
    אחי במילים אלו אמר לבעלי (שהוא יודע שיש לו בעיה), " היא תקבל פיצויים היא לא תגיד לך כמה קיבלה" דברים אלו הכעיסו אותי מאוד מאוד שגרם לי לנתק קשר, כיוון שהוא גרם לי בזה שלא אוכל להסתיר ממנו סכום ליום המחר. כאשר בני סטונדט ולפני חתונה.
    בקיצור, היה הרבה מאוד מתח בעלי כל הזמן רצה ממני כסף ואפילו הצהיר בפני שרוצה להתגרש,
    רק שהוכחתי לו כי שילמתי חצי מהמשכנתא ובזה נגמר לא נח.
    איני יכולה לסלוח לאחי, "שמאוד מאוד אוהב אותו" - אני בתוכי חושבת שהוא פשוט לא עזר לא בתמיכה שלו גרמה לו להכנס יותר פנימה בהימורים.
    נא דעתך בבקשה , אני ממורמרת איני יכולה , ואני אומת בקול רם שני אנשים עזרו לו לשקוע יותר אחי ואימא שלו שלא הבינו את המשמעות וצעקותי לא התקבלו בסוף אני זו הרעה.

תודה מראש
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבל סביבתי מהימור....חלי

הוספת תגובה

• שלום לחלי

פרופ` פנחס דנון
    17/02/2008

את חייבת לנסות לעזור לו ולעצמך בדרך זו יכולה לעזור לכל המשפחה שלך.
    כרגע לא חשוב מה היה לפני כמספר שנים כבעלך עדיין מהמר ומרוקן אותכם מבחינה כלכלית ונפשית
    לכן צריך לשבת במשפחה אפילו כולל ילדים בוגרים ולהביא אותו לקבל עזרה בהתמכרותו
    אפשר לפנות ל"אפשר " או מהמרים אנונימיים בתמיכה של משרד הרווחה או באופן פרטי..

ואם לא תמשכי להיות מתוסכלת ועצובה כלא יכלת לעזור לבעלך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו