חשיש מריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיש מריחואנה
    ריקי
    13/07/2012

הבת שלי חיילת שיוצאת עם בחור בן 22 שהשתחרר השבוע מהצבא. חבר שלו מעשן חשיש מריחואנה בסיגריות מגולגלות כבר תקופה בערך כחצי שנה וטוען שהוא לחוץ וזה מרגיע אותו. החבר של הבת שלי עישן מספר פעמים לפני הגיוס ובזמן הגיוס נמנע בגלל בדיקות שתן שעורך הצבא. כעת שהשתחרר בו ביום השחרור עישן עם חבר שלו בנוכחות הבת שלי ולא נראה לה שזה מקרה חד פעמי ושזה ימשיך. שאלתי היא מה הסיכון במריחואנה (הוא נוהג והבת שלי מתלווה אליו באוטו) והאם היא נמצאת בחברתו כשמעשנים האם יכול להשפיע עליה העשן מהסיגריות האלו.? אודה על תשובה מהירה כי ברגע שהדבר נודע לי ולא ממנה אני לחוצה מאוד וחוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיש מריחואנה

הוספת תגובה

• חשיש מריחואנה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    15/07/2012

ריקי שלום,
    יש עישון פסיבי כמו בסיגריות רגילות
    המלצה הינה תמיד לנסות להתרחק מעישון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ריקי
    15/07/2012

תודה על תשובתך..
    רציתי לדעת אם העישון גורן לבחור לירידה בכושר הנהיגה? האם מסוכן לנהוג כשמעשנים חשיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    16/07/2012

עישון מסוכן כמו אלכוהול בנהיגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו