בעלי מכור לפוקר שבפייסבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מכור לפוקר שבפייסבוק
    מיואשת
    14/08/2012

בעלי מכור קשה לפוקר שבפייסבוק,הוא בא מהעבודה מתיישב על הספה עם האייפד ופשוט מתחיל לשחק...לאחרונה זה נהיה ממש חמור,הוא מוותר על ארוחות,לוקח את האייפד איתו לשירותים,לא צופה בטלוויזיה,לא יוצא מהבית,מוותר על שעות שינה....אתמול הלכתי לשון בסביבות 11 בלילה,התעוררתי לשירותים בשעה שלוש וחצי לפנות בוקר,והוא היה יושב בסלון ומשחק...הוא פשוט ויתר על השינה לגמרי,רבתי איתו באמצע הלילה ואח"כ פשוט לא יכלתי להרדם מעצבים,הוא המשיך לשחק עד חמש בבוקר,התלבש ויצא לעבודה,פשוט לא ישן בכלל!!!בשביל הפוקר הזה...
    זה כבר ממש בלתי נסבל,הוא לא מתייחס לילדים וכשמדברים איתו הוא אפילו לא מרים את הראש מהמסך כדי לענות,שלא נדבר על לעזור במשהו בבית.
    זה נמשך כבר כשנה,עם החמרה מאוד חמורה בשבועות האחרונים...

אני פשוט מלאה כל כך בכעס,לא יכולה לדבר איתו אפילו...ואם אני מעירה אז תגובתו:"מה הבעיה שלך,מה זה מפריע לך,אין לי מה לעשות"

נא עזרתכם ועצתכם בדחיפות,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעלי מכור לפוקר שבפייסבוק - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    14/08/2012

שלום לך,

בפורום עניתי ללמיכל לפני שנה על אותה בעיה
    ותשובתי הייתה: צריך להפעיל את המשפחה וקרובים כדי להגיע ליעוץ ועזרה משותפת
    כבעלך לפי תיאור מתנהג כמו "מכור קשה"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב שר להתמכרות...

מיואשת
    14/08/2012

ראיתי את תשובתך למיכל,העניין הוא שבעלי אינו מודה בכלל שיש לו בעיה,הוא תמיד שואל "מה אתם רוצים ממני",אי אפשר להגביל לו את האינטרנט,ובכלל אין פה מעורבות של כרטיס אשראי.הוא לא משחק בכסף אמיתי.
    על פניו עושה רושם כאילו הבעיה היא שלי,הייתי רוצה עצה בכוון של כיצד עליי להתנהג?להתעלם?לכעוס?לצעוק ולהיות ממורמרת כל היום?
    מה לעשות שהילדה פשוט בוכה לי כל היום שנמאס לה מההתנהגות של אבא שלה?
    זה מאוד מעציב אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב שר להתמכרות... - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    16/08/2012

שלום לך

לפעמים כדי לפנות לעמותת אפשר או בשרותי רווחה לעובדת סוציאלת ולקבל המלצות אשיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתרון

שרון
    30/08/2012

קבוצה לגמילה מהימורים בפרומט AA ו NA ללא תשלום בגבעתיים
    מי שרוצה להפסיק להמר מוזמן להגיע.
    גבעתיים:
    רחוב משמר הירדן 18, גבעתיים.
    הקבוצה מגוונת ופועלת על פי עקרונות 12 הצעדים.
    גברים ונשים בכל מעמד, דת, מין וגיל שרוצים להפסיק להמר.
    שעות הפעילות:
    יום ב': 19:30-21:00
    יום ד': 19:30-21:00
    יום ה': 20:00-21:30
    יום ו': 14:30 - 16:00
    יום שבת (3 פעמים בחודש): 20:00-21:30
    בירושלים:
    בגבעה הצרפתית ברח' בר כוכבא 66.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו