מבקשת את עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת את עזרתכם
    שירי
    19/09/2012

היי ערב טוב קוראים לי שירי אני בת 28 ואני מכורה . לפני 3 שבועות ילדתי את הבת שלי ליאל במשך ההריון לצערי הרב נטלתי סבוטקס היום אני מוצאת את עצמי במלחמה נגד הרשויות שלא יקחו ממני את המלאכית שלי למרות שניסתי כמה פעמים במשך ההריון להפסיק העו"ס מנעה ממני להפסיק את השימוש סבוטקס ועכשיו יוצאת נגדי לקחת את הדבר הכי יפה בחיים שלי. אני נלחמת ואליהם יודע עד כמה המלחמה קשה נגד אותן רשויות שמבטיחות רק לעזור ובסוף מפנים לך את הגב במקום לעזור ולתמוך הם עושים הכול בשביל לשבור אותי ולגרום לע לעשות טעות הצאתי להכנס לגמילה מהסבוטקס כתבתי עורכת דין מכסף שאין לי לוויתי מאמא מכול גורם רק כדי להלחם שהמלאכית היפה והאהובה שלי תחזור הביתה וזו המלחמה הכי קשה והכי מתישה שאי פעם עברתי ולבד בלע מי ולשתף בכא. זקוקה דחוף לתמיכתכם בשביל לשאוב כוחות ולהמשיך קדימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת את עזרתכם

הוספת תגובה

• מבקשת את עזרתכם - תגובה

דפנה הלמן
    19/09/2012

שירי שלום,
    התמונה שלך עם בתך אכן מרגשת.השאלה היא האם את מסוגלת להיות אחראית לבתך כשאת מכורה...
    אני מציעה לך לקבל החלטה האם את מסוגלת להגמל,או אז להלחם על בתך.אהבתך לבתך צריכה להיות אהבת אם אמיתית המסוגלת לדאוג לצרכיה הפיזיים והרגשיים .רק כאשר תקבלי החלטה בעצמך,תיצרי קשר עם עו"ס אשר תוכל להתרשם שאת נחושה להגמל.
    בהצלחה!
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו