מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הימוריםיפעת27/02/2008
שלום רב,
אני חושדת שאבי מפתח התמכרות להימורים. הייתי רוצה לדעת אילו סימנים מחשידים עלי לחפש שיכולים לעזור לי לאמת את חששותי, כרגע לא מדובר על סכומים בלתי סבירים - בסביבות 8000 ש"ח חובות שלא היו קיימים קודם לכן. יש מספר גורמי רקע שנראה לי שחשוב לציין. מזה שנים רבות(15 שנים) שהוא משחק בכספים בברסה, אבל בצורה מאוד שקולה, והוא לא נכנס לחובות על בסיס זה. מזה כשמונה שנים הוא לא עובד ועד לפני שנתיים היה מבלה הרבה בחדרי עסקאות בבנקים. לפני כשנתיים הוא עבר תאונת דרכים קשה שמנעה ממו לעבוד בכלל, הוא עבר שיקום ארוך והוא מתפקד בצורה מלאה היום אבל לא יכול לעבוד. בחודשים האחרונים הוא נכנס לדיכאון מצבי והוא מטופל על ידי פסיכיאטר כולל כדורים. יש לציין שהמצב השתפר עם הזמן אבל בת בבת התחיל עניין ההימורים הוא הולך להמר מספר פעמים בשבוע ומבלה שם די הרבה זמן הוא טוען שזה עוזר לו לצאת מהדיכאון כי הוא פוגש שם אנשים ומעביר את הזמן בנעימים. כשהערנו לו על זה ואמרנו לו שזה לא לעניין הוא היה הולך פעם בשבוע במשך תקופה אבל לאט לאט הוא חזר ללכת ארבע חמד פעמים בשבוע. אנחנו לא יודעים מה הוא עושה כל היום וסביר להניח שלפחות חלק מהיום הוא מהמר\. אני מאוד מודאגת ולא כל כך יודעת אם החששות שלי אמיתיים או לא, ובמידה והן כן אמיתייים איך להתמודד איתו, בצורה נעימה או שצריך עימות חזיתי? הם כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל? אני בעיקר צריכה עצה מקצועית והפניה לחומר קריאה רלוונטי
האם אני דואגת ללא סיבה?
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפעת
פרופ` פנחס דנון27/02/2008את חייבת לדבר עם המשפחה ולאחר מכן לדבר איתו כדי לברר את העיניינים
בלי קשר להימורים אם את חושבת על מצב דיכאוני או חרדתי לפחות לפנות לרופא משפחה לערכה ראשונית.
ואם הוא יחליט הוא יכול להפנות אותו לטיפול פסיכולוגי-פסיכיאטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)