מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה וסמים- עזרה בבקשה!!מישהי28/09/2012
לפני כחודשיים הייתי במסיבה ולקחתי שם כמות גדולה של md וכמות מיזערית (כ25 מיקרוגרם) של lsd. במהלך ההשפעה הרגשתי נפלא. ההשפעות עברו לי לגמרי, ואחרי יומיים עישנתי לפני שהלכתי לישון ופתאום תקפה אותי תחושת חרדה נוראית. החרדה לא עברה במשך 3 ימים, חשבתי שאני מאבדת את עצמי לגמרי. הכל עבר, אבל אחרי שבועיים התחלתי לראות פס של אור שהפריע לי בראייה, כמו המון בועות קטנות כאלה (אין לו שום קשר להזיות שראיתי), הדבר הזה החזיר לי את החרדות וכבר חודשיים שאני מרגישה מנותקת מהמציאות, לא מצליחה להרגיש ולחוות דברים בעוצמה הרגילה, לא נרגעת משום דבר. יש לי מחשבות הזויות כאילו ששום דבר לא אמיתי,כל היום עסוקה בחרדות שלי שמידי פעם עולות ומגיעות לרמה בלתי נסבלת, למרות שכלפי חוץ אני מתנהגת כרגיל. התחלתי לשתות אלכוהול בכמויות מטורפות כל יום וזה הדבר היחיד שמסדר אותי ומרגיע אותי, הגעתי למצב שבו הייתה לי הרעלת אלכוהול והגעתי לבית חולים אבל יום אחרי זה בכל זאת שתיתי. חשבתי שהכל התחיל להסתדר ולהרגע אבל לפני יומיים שתיתי ועישנתי ופתאום, ליד אימא שלי,במטבח, במקום הכי בטוח בעולם התחיל לי התקף חרדה קשה. אני לא יודעת מה לעשות. הייתי מעשנת המון וזה מעולם לא קרה לי. היייתי בנאדם רגשי, שמח, יצירתי וחזק. אני לא רוצה לאבד את החיים שלי!! לא רוצה לחיות כך! יש לי לכאורה הכל בחיים, לא רוצה להתאשפז ולאבד את זה.
סליחה על האריכות, אבל האם זו תופעה מוכרת?
יש לה טיפול? אני רק רוצה להבין בדיוק מה עובר עליי כדי שאוכל לעקל את זה ולהתמודד עם זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה וסמים- עזרה בבקשה!! - תגובה
פרופ` פנחס דנון30/09/2012דחוף לפנות לטיפול אצל רופא פסיכיאטר כדי לקבל עזרה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיהיה חזקה
מיכאל29/04/2014בעבר הלא רחוק היה לי שימוש ארוך תווח ועל בסיס יומי כל יום!!!!! Lsd ברגע שהפסקתי את השימוש התחילו הבעיות .פחד חרדות אי נוחות ועוד ועוד. במקרא שלי לקחתי את זה לכיוון שזה דאון וזה יעבור ואכן אחרי חצי שנה הכל היסתדר.ואני בטוח שאצלח זה לא משהוא מעבר תני לזה זמן תאמיני בעצמך,והכי דחוף לפנות לאיש מקצוע שיוכל לקוון אותך ולמצוא את הטיפול הנכון. ישנם גם הרבה מאוד תרופות למצב שלך שיעזור לך לעבור את זה בכלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)