מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לסמי פיצוציה- בבקשה התייחסותמר24/10/2012
שלום, שמי ענת. אני כמעט בת 50, נשואה באושר+2. מאז ומתמיד נהגתי לעשן סמים קלים מידי פעם מסיבות שלי. לאחרונה, לפני כשנה וחצי, פגשתי במקרה מישהו שנתן לי לנסות סם פיצוצייה והתאהבתי מהרגע הראשון בדבר הזה, שהוא גם זמין וגם זול בהשוואה ל"סמים קלים" אחרים בשוק.
למי שלא בקיא בפרטים הקטנים, סמי פיצוצייה הם למעשה צמחים שרק אלוהים יודע באיזו תרכובת כימית הם מרוססים במטרה להוות תחליף עלוב ל- THC המצוי בצמח המריחואנה, אלא מה? הרגשת ה"היי" לא נשארת במוח לאורך זמן ואז התצרוכת היומית גוברת. נכון להיום, קשה לי להוריד מינונים וקשה לי לחזור לעשן גראס כי ההשפעה של סמי הפיצוצייה היא חזקה יותר ומשם קשה לי קצת לרדת. אני חייבת לציין שאני נוטלת סימבלטה לייצוב מצב הרוח-מה שעוזר לי ביומיום.
שאלתי אליכם היא- איך מורידים מינונים? האם יש נוסחה כלשהיא? אני מכורה וזקוקה לעזרתכם.
בתודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לסמי פיצוציה- בבקשה התייחסו - תגובה
פרופ` פנחס דנון24/10/2012שלום לך,
את צריכה לפנות לעזרה מקצועית רפואית בנושא כסמי פיצוציה הינם מלוכלכים ומסוכנים יותר מעשון מריחואנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כוונתך לפסיכיאטר?
תמר25/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כוונתך לפסיכיאטר? - תגובה
פרופ` פנחס דנון26/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כוונתך לפסיכיאטר? - תגובה - תגובה
פרופ` פנחס דנון26/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כוונתך לפסיכיאטר? - תגובה
פרופ` פנחס דנון26/10/2012כן מומחה בתחום התמכרויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על ההתייחסות. אתקשר.
תמר05/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כוונתך לפסיכיאטר? - תגובה - תגובה
דפנה הלמן06/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לסמי פיצוציה- בבקשה התייחסו - תגובה
דפנה הלמן06/11/2012תמר שלום,
אני רוצה להוסיף לדבריו של פרופ דנון.כיוון שאת ממילא נוטלת סימבלטה ואת ממשיכה לעשן,עליך להיות גם בטיפול פסיכולוגי,על מנת לעבד גם את הדפוס ההתמכרותי שלך.
במילים אחרות,לא ניתן להפריד את הצרכים הרגשיים התמכרותיים שלך ל זאת ניתן לעשות באמצעות טיפול נפשי
בהצלחה,
דפנה הלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)