מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישון חד פעמידוד06/11/2012
לפני שנה עישנתי 3 פעמים ניס גיא וקבלתי התקף חרדה
תקופות ארוכות הייו לי דופק לב מהיר .. ולפני בערך חודשים 3 עבר לי ואין לי דפיקות לב מהירות.
אבל מדיי פעם אני מרגיש גירודים לא תמיד אבל מדיי פעם פה ושם !
קבעתי לי תור אצל ניורולוג ..
*והדבר שהכי חשוב לי שאני לא נהנה מדברים שנהנתי מלפני שעישנתי אני זוכר שלפני שעישנתי הייתה לי שימחת חיים בלתי רגילה אבל היום הרבה פחות ..
פעם מכול דבר הייתי צוחק גם משטויות אבל היום נייתי יותר רציני .. אני גם צוחק אבל
כול כמו פעם !
לא יודע אולי זה בגלל שהתבגרתי או אולי שלא ... מה יוכלה להיות הסיבה?
והאם בדרך כלל זה עובר ולא נשאר כול החיים ?
מה יוכלה להיות הסיבה שאני מרגיש ככה?
ואם בבדיקה אצל ניורלוג הוא מוצא שאצלי הכול תקין
אז זה אומר שהריקות שלי זה דבר שבניתי לעצמי .. יצרתי לעצמי אמונות מגבילות שיש לי ריקנות ..? או שאולי באמת יש לי איזה בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון חד פעמי - תגובה
פרופ` פנחס דנון06/11/2012שלום,
ניס גיי כחומר עלול לגרום לתופעות גופניות כמעוררת חרדה.
לפי תאור שלך תופעות הן דומות לחרדה
המלצה הינה לטפל בחרדה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ'
דוד06/11/2012תודה על התשובה אחי!
אז אתה אומר שזה סוג של חרדה או משהו בסגנון ולא איזה דבר שנגרם למוח נכון ?
כי יש לי בעיה רצינית שעם יש לי איזה שהיא בעיה מסוימת
אז אני קורה באינטרנט ואז אם אני רואה למשל שרשום בדיוק על הבעיה שלי ורשום נזק בלתי הפיך או משהו בסגנון אני פשוט מאמין ובדיוק מה שרשום קורה לי!
אין מצב בכללי שניס גיס גרם לי לפגיעה בסרטונין או משהו בסגנון נכון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)