כדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה
    יואל
    18/11/2012

השעון הביולגי שלי נדפק . ואני לוקח פעם בשבוע רבע כדור סטילנוקס לשינה . האם אני עלול להתמכר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    19/11/2012

לא אהיה זמין עד 25.11.2012

automatic response

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    25/11/2012

שלום,
    פעם בשבוע רבע כדור אינו מסוכן מבחינת התמכרות (סיכון נמוך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור ייקר, אני נאלץ:

ואדים קרייז
    26/11/2012

פעןפם בשבוע גם (בהקצנהף ושרק אנשי מקצוע יבינו) גם 600מ"ג אוקסיקודון IV לא יימכר, פיזית.
    הפכתי להיות מכור מוכר (בץ לאומי) לאחר שלקחתי בעם בשבוע 4 כדורי "קד" פוספט - דאז היה ללא מרשם (באופיאטים הוא הייחיד על בסיס פוספט - לא רוצה לרשום את שמו המלא....
    אני מנסה להסתכל על הבעיה לתווח הארוך...
    גם דוקסילמין אינו "נחשב" לממכר? אולי גם דיפינהידרמין? - כולם OTC...
    מצטער שאני "נושך" אך - טווח ארוך - זה החשוב בהתמכרות.
    עם כל הכבוד, ויש כבוד :) ואדים - פסיכולוג - רק תואר ראשון - אך בבית הספר לחיים אני פרופסור - לצערי.
    תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, עבדתי קשה על התגובה-קרא בעיון

ואדים קרייז
    26/11/2012

"מציל נפש אחד - כאילו הציל עולם שלם:" - גם בישראל :)
    השעון הביולוגי לא יכול להידפק - הוא יכול "לצאת משימוש תקין לזמן מה" ואנו חייבים לסדר אותו ללא כל ה "כדוריידה". אני מכור למתדון וקלונקס. אם אין לי את שתי התרופות לפחות כדור ביום - אני לא רק שלא יישן - אני גם יקבל "אחלה לילה לכתיבת ספר - הבעיה זה שי אפשר לכתוב - העישון כל-כך רחב בגלל ה "קריז" - כן אחי - כדורי שינה ממכרים פ-י-ז-י-ת!

את האמת - לא בדקתי מהו הכדור שאמרת - אני הייתי ממליץ לך להתחיל ולסיים עם חלב חם לפני השינה, להעיף את הטלוויזיה מחדר השינה ולקנות (אם אתה לא אוהב לעשות חליטה - כדורים טבעיים מהסוג שיש בהם וולריאנה או פסיפלורה". ל יותר משלוש ארבע ימים - להסדר השעון - ואם אתה לוקח כדור טבעי שיש בו וולריאנה - אל תשתה חלב - תירדם - אך תתעורר בגלל הצורך העז לרוץ לשלשל :)
    אם אתה אכן בחור שאוהב חליטות לך לחנות טבע או שוק - וקנה:

לואיזה וורבנה, פסיפלורה לחליטה(צמח לא פרי), עלי יסמין בבונג' ומנטה חריפה (לא נענע). כשאתה עושה חליטה לעולם על תבשל את המרכיבים!!! 90 מעלות כבר יהרגו כ 85% מהחומרים הבריאים שאנו צריכים (תאמין לי - זה ייצא טעים מאד ופשוט תיהנה מזה ותירדם כמו תינוק!

ההכנה מאד פשוטה:

ל חצי ליטר מים חמים (לא רותחים) (הקומקום רתח - עמד כ 2 דקות עם מכסה פתוח- מצוין) - קמצוץ לואיזה (לפםי הטעם- כף -אני מדבר על לואיזה וורבאנה כשהעלים שלמים) יחד ם כף גדושה של בבונאג' ושופך 200 מ"ל - נותן לזה לעמוד כ 7 דקות מכוסה, סנן את הצמחים. שוב תרתיח את הקומקום וכף מכל הצמחים שנשארו (כף מכל צמח) ותוסיף 250-300 מ"ל של המים הלא רותחים (80 מעלות צלסיוס בערך) - תראה המנות לא חייבות להיות מדויקות - אלו צמחי מרפא אך - שוב לא מהזן הדורש דיוק מדוקדק. הסוד זה שלואיזה ובבונג', נותנים את "הטוב שבהם" אך אסור לחלוט אותם הרבה זמן יחד עם צמחים אחרים - יהיה מר ולא כיף.

תן לחליטה לעמוד כ 10-15 דקות - סנן וההההכככככככיייייי חשוב - ללא סוכר!!!
    סוכר יהרוג את כל הטוב שיש שם - דבש עובד טוב. דבש - לפי הטעם.

תאמין לי ייצא לך משהו טעים להפליא - ומרגיע. לא צריך לבלוע כימיה שרק תביא אתך בסוף להתמכרות קשה.
    תאמין לי - מה שרשמתי לך - זה כיף וזה עובד!! שים מוסיקה רגוע - תשתה את החליטה החמימה. ובכף לך לישון. אהבת? ספר לחברים.

במקרה שאתה עצלן - קנה אאת הכדורים שיש בהם ולריאן ופסיפלורה (שילוב טוב) רגיעון לילה נראה לי - לא ממכר (שוב אם לא עושים זאת כל הזמן) - וסקס לדעתי הוא הדבר שלאחריו אני נרדם גם בעמידה (כששנינו בעמידה אני והחבר החמוד שעוזר לי בסקס (לא התכוונתי שאני הומו - אני מדבר על "שמול") :)
    שיהיה לך רק טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו