מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה בעלי מכורלמה?25/11/2012
לאחרונה בעלי מאוד מבולבל ודכאוני
עד לפני חודשיים היה מעשן גראס על בסיס יומיומי ושותה בירות
בגלל שינוי דרסטי בנפשו הפסיק לגמרי עם אותם דברים טופל על ידי פסיכיאטר אך הפסיק אך לאחרונה מתברר לי כי התחיל לשתות בקבוקי וודקה כשאני בעבודה והוא בבית ואין לי שליטה
בבקשה עזרתך הדחופה אני נואשת ויש לנו 2 ילדים קטנים
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה בעלי מכור - תגובה
פרופ` פנחס דנון25/11/2012שלום,
כדי להזמין תור דחוף לבעלך אצל פסיכיאטר שטיפל בו עד לאחרונה
לפני פגישה לדבר ולדווח לפסיכיאטר על המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה בעלי מכור - תגובה
דפנה הלמן25/11/2012שלום לך,
ראשית,חשוב לצין כי אין במדינת ישראל אפשרות לכפות טיפול רפואי בניגוד לרצון אדם מכור.
יחד עם זאת ממליצה לך להבהיר לו כי מדובר במצב סיכוני עבורו פיזית ונפשית ולהפעיל עליו לחץ לחזור בדחיפות לפסיכיאטר.בנוסף,היתי מעדכנת את הפסיכיאטר לגבי מצבו הנפשי
בודקת יחד עם הפסיכיאטר אם יכול לערוך ביקור בית על מנת לוודא את מצבו הקליני הנוכחי.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)